Имам комшийка, която твърди, че съжалява, че си в възпитавала децата да са хрисими. Те децата и са над 30, че и 40г, но все пак
Аз не съм на това мнение. Човек сам изгражда характера си. Мен не са ме учили да се бия, но като дете бях побойничка
защитавах момичетата от моя клас от момчетата. Все в синини ходех. Не съм била агресивна да нападам, а защитавах. Има разлика. Искам да възпитам и детето си да защитава по слабите, а не да ги бие. Искам да знае, че брат му му е най близкият човек и трябва да се пазят един друг, а не да ги настройвам един срещу друг с цел конкуренция. Колкото и да ми е странно и шокиращо дори, има и такива родители с такъв тип възпитание между децата. Тия деца израстват очуждени едно от друго и винаги се стремят да надцакат другия, за да са по добрите те. Аз не искам това за децата си. Децата са си деца в крайна сметка. Няма как да се сърдим, че едното дете е по затворено, а другото е по... нека го нарека емоционално или изразително спрямо емоциите си. В никакъв случай не може да се говори за агресия на тази възраст. Прекалено са малки да осъзнават същноста на агресията. С много говорене и правилна реакция от родителя към детето може да се постигне много.
сигурно сте ме забравили, но покрай малката ми дивачка не ми остава никакво време да влезна
само минавам да ви се похваля на бързо, че ще си имаме и второ диване
много целувки на всички мъничета и още повече прегрътки на мамите
не знам дали сте мислили за коледните подаръци , но аз искам подобен на този лаптоп :