Здравейте, момичета.

Извадихме третата сливица през април, май месец ходихме в Сандански и Трявна за 14 дни, цяло лято почти всеки ден бяхме на море, септември за 5 дни пак в Трявна, всеки ден са на вън, ядат плодове много, не ядат бонбони, шоколади, вафли и др. боклуци, пият чай, ядат мед, буламачи с мед, лимон, джинджифил, канела, мале... всичко, честно! Пробвах с имуностимулатори като изопринозин, био спирулина, ефект никакъв! Всяка лека хрема става спазъм, ларингит, фарингит, бронхит... лекуваме се по 2-3 седмици и след няколко дни пак същото. Не може да почне детска, за свикване да не говоря. Стояла си самичка на столчето и не играе с децата, защото не ги познава! Толкова ми е мъчно! Виждам, че се заиграва много с познати деца, не е дръпната, но там - в чужда среда и всеки се познава, а тя тях не, просто ми е жал. Уф, оплаках се и аз

дано се задържи така). И двамата ходят на градина и за ноември съм платила пълни такси и за двамата (това за Алекс не ми се е случвало никога досега), а бебето и то ходи от 1.11 на ясла и той има само 2-3 дена пропуск.
Пък аз десет пъти го прочетох и един ред не запомних за същото време. Препоръчани теми