Последната седмица и аз се чудя за подарък. Колелото изглежда добре. Любимата кола на Мишо е http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Classic-Coupe-Ride/dp/B001N … pd_sim_k_h_b_cs_5 , но ако я вземем ще трябва ние да се изнесем
Той има едно баланс колело и една кола от тип бутало. Аз гледах в mothercare и харесах тези неща

С толкова бебета напоследък се замислям и аз за второ.

Чудя се обаче дали да не й го дадем по-рано. Ако го оставим за РД ще "изгуби" цял месец каране. А ако й го дадем сега нямам идея за РД какво да й подарим.
Сега наминах и през фейса и видях как сладко се гушкате на дивана! Ох, добре че ме подсети за магазина на зет ти. Последните години все поръчвам от Англия и забравям да преглеждам нашите сайтове. А трябва да се подкрепяме, Българи сме я! Пиши като имаш време. Аз не съм от най-редовните, но все още ме вълнува какво се случва с всички дечица и мами от нашата тема
Имало си е стрес, важното е, че всичко е наред. И моята Мишана беше от ревливите, по цяла нощ я разнасях из коридорите в родилното на ръце, че иначе ревеше. Накрая една акушерка ме съжали и я взе за няколко часа да поспя. Аз бях на 12ет. в Майчин дом и там бебетата си бяха при майките.

, но и малкият е в безобразен период - вчера е обърнал диспенсъра с мин. вода заедно с бутилката вкъщи, думи нямам като си помисля, че е можел да го събори върху себе си... Препоръчани теми