Хриси онзи ден подпали лион поп-чок в микровълновата, ако не я бях хванала можеше голяма беля да стане. В момента са обществено и лично опасни мъниците
Голямо момче е вече! Ами аз мисля, че затова я забрави бързо, защото се разпадна, а иначе имаме много колички, които ще паснат. Ще го помисля и този вариант , много ми харесва 

)
Вероятно ще видим на място и ще решим, ако седалката става и за нея може да я вземем, разликата в цената е минимална. Баланс колело купихме преди няколко месеца, за да може да хване пролетта, а не да е края на лятото. Взехме на hudorа http://prodavalnik.com/kolelo-bez-pedali-hudora-12-tsola-v-zeleno-i22255941 първо ми се стори тежко, но много бързо се научи да го кара. Според мен това което е показала Майола Бени не е вариант, много трудно се карат такива колела без верига с педали на предното колело, много по-добре е или с помощни, или баланс. Още повече, че догодина със сигурност няма да го кара повече.
Прекрасна е Мими!
Как е твоята Сиана? Пак ли ще раждаш в Щерев? На мен май ми се е затъжило за клиниката и екипа там.