И пак пари искаха миналата седцмица на родителската среща. По миналата седмица ходих с госпожата до Джъмбо и накупихме играчки за над 200лв, а излезе, че децата се забавлявали най много с една преоценена пералня която видях за 3лв. Бяха две и аз взех едната за в нас, а другата за градината. Моята работи, пере си, но не пее, а май трябвало и да пее
Беее за 3лв толкова. Та тази пералня голям атракцион на градината, чак майките поискаха да я видят, че децата само за нея говорели. 

Нещата са 50/50 с 2те ръце.
Баща и е левичар, но нали на времето са ги мъчели да ползват дясната ръка и сега пише и с двете(еднакво грозно) и полавза и двете еднакво.Не мисля, че има причина за притеснение
Ми не я пипна бебето, понеже не му беше удобна явно.
. Мисля даже, че просто не харесва да рисува особено, но ако е задачка за минаване по пунктири или свързване на някакви неща с линии е доста ентусиазиран. Забелязвам, че е достатъчно внимателен и ако има картинка за оцветяване, на която цветовете са обвързани с цифри и се спрвя без да е научил цифрите. Вижда 1-жълто и търси картинката на 1-цата и където я види знае, че трябва там да запълни с жълто. И така и с останалите цифри. Това ми показва, че детето има достатъчно акъл и логическо мислене(без да съм му обяснявала), да не му се притеснявам излишно, поне за сега
Кaто гледaм момиченцaтa кaкво творят. 
Кaто гледaм момиченцaтa кaкво творят. 

Колкото бях против децата от ранна възраст да седят на компютрите, сега ми се връща тъпкано
Препоръчани теми