След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 21

• 44 271
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
# 33
# 34
От 17 епизод

Майката на Фърат вероятно е знаела за похождението на съпруга си и извънбрачно родения син.Не случайно жената е в това състояние и лежи по болниcи,  при подобен мъж в къщи. Бабур  е копие на бащата - изцъклените очи, крясъците и налудничавото поведение.
 Ето какво се е случило с Нарин.
Фърат узнава, че са братя с Бабур и си спомня за вечерта. Заедно са с Нарин на дивана във вилата, майка му е в болница. Гушнати, влюбени и изведнъж вратата се отваря и нахлува майка му, избягала от болницата. И се случва случката

# 35
Бг гърл  Hugблагодаря за новата тема, благодаря и на всички за топлото посрещане.   bouquetХоп ,имате поздрав - ритник от героя в коремчето ми. Party Joy
Никога не съм смятала, че ще седна и ще гледам турски сериали, но си имам вече няколко, от които не мога да отлепя очи. Мерхамет ме грабна с историята си, но поне в моята глава има още много неизвестни, за да подредя въображаемия пъзел. Другите сериали са с истории тук и сега,а нашият е нещо като да започнеш да четеш една книга отзад напред....Мое си мнение разбира се. Персонажите , които едва изтрайвам са Ърмак, е няма такива злобни мимики , ужас, и онази рускинята, майката на малкото момиче Sick Но не може без тях , Шадие също ме дразни, вярно много е страдала, но сега като откри сестра си вместо да седне на Д-то си,тя започна да се фука със състоянието на Нарин Rolling EyesТъпо ми е подобно държание Tired
Елиним Hug

# 36
Саше, тенкю мами  bouquet
Стана си ти специалист по нови теми и това си е Peace
Тичам да ви прочета от 50-та стр. #Crazy

# 37
Аз май пак нещо обърках #Crazy
Върнах се на 50 стр., 49,....после отново се върнах в
новата тема, но така и не разбрах защо омешахте Дениз със Сермет Rolling Eyes

# 38
Аз май пак нещо обърках #Crazy
Върнах се на 50 стр., 49,....после отново се върнах в
новата тема, но така и не разбрах защо омешахте Дениз със Сермет Rolling Eyes

Мел Hug, за разнообразие, мила Joy Joy Joy Joy, върни се от 45 страница и ще разбереш!
Скрит текст:
майтап бе Уили Heart Eyes

# 39
Мел Hug, просто в "разговора" решихме, че Нарин никога няма да има сърце и очи за Бабур, защото си обича Фърат. Атъф го отсвирихме като кандидат за Нарин въобще /нали видя и трейлъра на 18-2 еп.?/. И понеже Бабур може да се окаже не толкова лош, както мислехме в началото, а единственият човек, когото приема след Нарин е Дениз, та затова ги сватосяхме набързо Mr. Green А....и още нещо - считаме, че Джан не е подходящ за Дениз hahaha

# 40
В шок съм - та аз си мисля, че не пропускам нито ред, нито страница,
ама явно съм чела късно вечерта и съм била вече в Бета фаза hahaha
Благодаря ти, че ми светна мила Лиа Hug

# 41
Прованс, добре дошла и от мен!  Hug
Наслаждавай се на сериала и артистите.
И аз съм от тези които започнаха случайно, но останах изненадана от магията на турските сериали.

Мел Hug- няма такова нещо връзка Бабур/ Дениз . Той има очи само за Нарин, другото е пази боже от такова бедствие като Бабур

# 42
Ауууу Ели Hug какво хубаво колажче на Дениз Peace Peace Peace

Мел Hug, не слушай Ели Hug Joy Joy Joy, нямало такова нещо....ти пък от къде си толкова сигурна? hahaha Може пък да ни четат дори сценаристите Outta Joint Outta Joint и при този добър рейтинг като нищо да спастрят с нашите подсказки още едно сезонче Joy Joy Joy? newsm78

# 43
Провансе Hug /не съм сигурна от френски ли ти идва ника, та да махна "е"-то newsm78/, повечето от нас са започнали да гледат съвсем случайно турски сериали.....има фаза на заглеждане, харесване, зарибяване /с гледане по цели нощи Mr. Green/ и....от там се раз-клонираме - едни се фанатизират hahaha, други се нихилизират hahaha, а трети си се връщат пак към нормалния ритъм на живот и почват да гледат и други сериали Heart Eyes, демек стават селекционери Stop rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 44
]
 Може пък да ни четат дори сценаристите Outta Joint Outta Joint и при този добър рейтинг като нищо да спастрят с нашите подсказки още едно сезонче Joy Joy Joy? newsm78

Ако ни четат толкова и разбират, Joy Joy Joy най-много през Гугъл да преведат нещо умно Joy Joy Joy Joy
Нали си имат книга , по нея работят.
Да съберат Шадието и Атъф,  hahahaна години го докарват един с друг, а и той ще я вкара в неговия път
Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт