След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 21

• 44 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
какво ли става тук

# 76

Нарин пак е с любимата ми рокличка ooooh! ooooh! Mr. Green, изхарчха ли вече бюджета за тоалети? newsm78

# 77
Скрит текст:

# 78
Резюме на 18 епизод на "Мерхамет"

Нарин и Шадие преживяват трудни мигове, гледайки как баща им насочва  пистолет към главата си и отчаяно се опитва да се самоубие. Шадие и Нарин се опитват да го спрат.....дали ще успеят? Няма как да знаем.

Новината, че Неджати е прострелял Хъкмет се разпространява. В интензивното отделение Хъкмет казва на  Фърат и  Сермет, че последното му желание е, те да се сдобрят.....но нещата се усложняват още повече.

Какво ще стане с бебето на Шадие?? В миналото видяхме страданието на Шадие...как Нарин ще реагира на новината за бременността на Шадие и намерението й да се самоубие? Съдбата на бебето все още е под въпрос.
Заминаването на Нарин за Истанбул, зад гърба на сестра й,  е много трудно. Нарин ще замине ли или не?
Шадие ще обсъди ли с Нарин въпроса за бебето?
 Ще чакаме отговорите на тези въпроси.

# 79
# 80
# 81
# 82
Мила Лиа - ти си темела на нашата тема - благодаря ти   bouquet
Ама то става още по -страшно ooooh! Ърмачката явно отива в
девета глуха Naughty
Аз бях на Памука - засега е много приятен филм Peace

# 83
# 84
# 85
# 86
Мел Hug, памукът остава при мен на по- заден план Wink

Как Ърмак ще ходи в девета глуха, та това е турски сериал, като нищо Нарин ще каже на Фърат, че много го обича и ще го обича завинаги, но.....той е сгоден и тя не трябва да застава между него и Ърмак newsm53
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
И да ви поздравя с една много хубава италианска песен на Адамо от миналото, която ми припомниха преди малко  bouquet

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт