След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 21

• 44 281
  • 755
  •   1
Отговори
# 90

Аляска

# 91
# 92
Ибрахим, потънал в мисли:...ами сега, като свърши дизито, ще трябва да се женя....безработен newsm78 ooooh! ooooh!

# 93
Добро утро!

Лиа хубави снимки, какво ли ще ни сервира русокоска.

Във фейса има инфо че 19 серия е финална, и ще има втори сезон.

Скрит текст:
İlk sezon 19 Haziran ayda bitirilecek ,, ama ikinci sezon ne zaman başlıyacak bilmiyoruz
-----------------------------------------------------------
The Episode 19 is the last Episode for First season From the official face book page of Merhamet
there will be second season too

Хубав ден ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 06:47 от eliNIM

# 94
Добро утро Hug
Ели вече е сервирала кафето, а от мен чайчето Peace

# 95
  • Мюнхен
Добро утро момичета!

Мел, Ели мерси за закуската.
Лиа мерси за превода. Пак драма. Ей няма почивка в тези турски филми.  Naughty ooooh!
В темата за ВВ се появи малка надежда МЕрием да се върне защото са върнали снимката и в състава на актьорите, което според мен може да е и само заради недоволството на феновете. Има разни писания, дано стане, но аз нямам надежда.
Аз все още чакам причината на Неджати да застреля Хикмет. newsm78 newsm78

# 96
Здравейте и от мен wavey
Ели Hug, мерси за кафенцето, на Мел Hug чайчето ще го пропусна, то е за Бг-гърл Hug
Ели Hug, интересна новина от фейса, това значи, ако е вярно, че първи сезон ще си свърши драматично-идиотски за съжаление, дето вика Бг-гърл - "пак драма", а аз само мога да добавя - аман от драми, никакъв лъч на надежда, имам чувството, че седят и мислят и мислят, как още повече да го засучат. Ако има втори сезон, Атъф със сигурност ще започне да прави мръсни номера и като добавим и другите, картинката ще е перфектна Mr. Green Тамън ще се страда до пенсионирането им, когато най-накрая всеки ще изплюе камъчето hahaha hahaha hahaha
Клю ме е учила да не вярвам на никакво инфо от фейса, докато не излезе официално, щото спекулациите са част от играта на турските драми newsm78 Не знам за вас, но на мен тази със сигурност ще ми е последна......еми то няма край Sick Sick Sick

# 97
Ако има наистина втори сезон, сигурно ще търсят детето на Шадие, може и Зафер да е излязъл от затвора и да иска да си върне за загубените години в затвора, като се замисля май е много по-лесно да сътворяваш драма след драма, на мен ми хрумват доста неща, как може да е гадно. Докато, ако трябва да направя сезон с нещо положително,  това е трудна работа newsm78 hahaha Ще вземат да порастнат и децата на Москоф и ще има бой за наследството в Яслихан - изгорялата колиба hahaha hahaha hahaha А що да не се намеси и баба Яга №2 - братЧедката Сема? newsm78 Ооооо, хляб за драма - бол! Wink

Клю Hug, какво стана с алармата? Как мина първият работен ден на новото място?

# 98
Да ви пожелая лек ден! Peace  bouquet Моят музикален поздрав за днес:

# 99
# 100
- забравихме и Ердоган - а това име тия дни се спряга по цял свят!

# 101
Да си припомним и семейството на Нарин и обстановката в Яслихан /не напразно кадрите са в тези краски/ Mr. Green

# 102
Нарин, какво ли размишлява пак? newsm78

А тук е порой, малък ужас Mr. Green

# 103

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 16:13 от lia-martin

# 104

Общи условия

Активация на акаунт