Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 969
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
в Турция наистина нещата вървят към гражданска война /дано не е вярно/ ноновините които следим не са добри. Но всички които коментират събитията споделят че хората много си помагат, дори към непознати са добронамерени . Това за мен е по-важно. И си мисля какво се случи при нас през зимата... newsm78

# 316
  • In the light side of the Moon!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy влизам да се извиня на Ринка 4е цветята ми не се полу4иха много добре, ама това успях да намеря, днес пак снимките не ми излизат както трябва и какво да видя, Златето се появила  Joy Joy Joy Joy скица такава  Joy Joy Joy явно някой неща се водят стриктно на от4ет, аз много се замислих да ти кажа, по този въпрос  ooooh!

Аси се появила, Боре  Hug 4акам 2ра 4аст с нетърпение, искам да видя сцената с колата, Аси беше много напперена там, след това омекна, като 4е ли се усети 4е е била малко по-сурова от необходимото ...оффф спирам, аз все бързам като пуле пред майка си  Crossing Arms

Кирилова, предлагам да я подкараме на ТИ, 4е така се притеснявам  Wink аз ти казвам ТИ, ти ми казваш ВИ и става еднаааа  ooooh!

оня ден 4етох една мисъл във фейса..ама ади де...как да запомня от кой беше, но мисълта запомних "трудно е да накараш тур4ин да стане, но стане ли не можеш да го накараш да седне"
аз ли4но съм изумена от сплотеността на комшийте и им се възхищавам!!! за съжаление има много жертви, вклю4ително и малки деца, което пък ме кара да си задам въпроса какво правят тия деца на протестите?

# 317
  • Пловдив
Меги  Hug то нека си водят като искат, ама да не ни занимават с дами, които нямат нищо общо с нас  Laughing Тя въпросната госпожа няма, няма па като има някой бисер  Joy Joy Joy

Много е сериозно положението при комшиите  Rolling Eyes Аз от известно време си мисля какви ли биха могли да бъдат последиците за известните протестиращи(естествено най-вече ме интересува за Туба  Peace), ако се стигне до гр. война и победи Ердоган  Thinking Едва ли ще си продължи всичко по старому. Какви глупости са писали само за Берг и Халит  ooooh! Ох, дано намерят разрешение  Praynig Praynig Praynig

И Мелекче мисли  Peace

# 318
# 319
  • In the light side of the Moon!
за Берг ми е мъ4но, защото не го заслужава, нито тя нито Халит, дано не подхванат и Туба. Може би Мурат беше достатъ4но предвидлив и затова се оттегли навреме  Wink за което аз ли4но не бих го упрекнала!

Коя е твоята истина?
Възможно ли е да не ме обичаш?
До вчера само от Любов горяхме!
В очите ти днес съска безразличие.
Боли ужасно! И ужасно страх ме е
от погледа ти толкова студен,
от мисълта, че бавно си отиваш,
че... чувствата ти минали към мен
са мъртви!... Или просто ги прикриваш?
Потискаш ги от страх? Нали?... Нали?...
Знам, просто Любовта ни е такава!
Понякога до лудост ни боли,
дотолкова, че всеки съжалява,
че другият обича до полуда...
Нали?... Нали това е твоята истина?
Ако ли не... И тъна във заблуда...
То просто всяка дума... е безсмислена!

автор Nostalgia

# 320
  • Пловдив
Много е красива нашата Гонджа, да ни е жива и здрава и много щастлива  Hug Разбрах, че мъжът и е бивш Мистър Турция  Wink Някой като се женят не спят  Joy Joy Joy Дано само да не се заглежда много, много по миски  Joy Joy Joy

Мурат или е предвидлив, или страхлив, или на страната на Ердоган. Но в края на краищата изборът си е негов  Peace

# 321
Мисълта е на Ататюрк ,който много е обичал,тя също една българка.Цитирам-обичах една българка,но не ми я дадоха.Не се забравят през целия си жизнен път. Тя е от богат бълг. род. Омъжват я ,ражда син.В последния си час повтаря само неговото име.

# 322
  • Пловдив
Мисълта е на Ататюрк ,който много е обичал,тя също една българка.Цитирам-обичах една българка,но не ми я дадоха.Не се забравят през целия си жизнен път. Тя е от богат бълг. род. Омъжват я ,ражда син.В последния си час повтаря само неговото име.

Интересна информация, не я знаех. Благодаря ти, че я сподели  Hug Аз видях една друга снимка с Ататюрк и много ми хареса написаното  Peace Крайно време е омразата, която с години ни е насаждана да отстъпи място на едно по-добро и приятелско отношение! Историята не можем да я променим, но можем да продължим напред без излишен драматизъм!

# 323
  • Пловдив
Злате, привет!  bouquet  bouquet  bouquet

Ти днес пишеш мои мисли - телепатки ли ще ставаме  smile3503 smile3503 smile3503

Аз да сложа и Нургюл, че нали е партньорка и призната приятелка , но за нея никое от трите посочени възможности няма галиба 

Скрит текст:

http://www.haber8.com/Magazin/nurgulde-gezi-parkina-destek-verdi/haber-179939

# 324
# 325
# 326
Привет на всички!
Днес в темата ни има празник  Grinning Hug
Ринка Hug
честит рожден ден на дъщеря ти! Нека е жива, здрава, с много късмет!Да следва мечтите си и да успява във всяко начинание!

и цвете за щастливата мама

# 327
Здравейте момичета Hug Hug Hug

Тези дни в къщи има ремонт и не мога да влизам редовно в темата. Joy Joy Joy

Ще си сложа домашното и след това ще ви изчета. Тука е имало разгорещени дебати но за това по-късно.
Искам само да поздравя Рина с празника в семейството и да пожелая на дъщеричката много здраве и късмет.

Скрит текст:

Ето го и Али

31 епизод АЛИ

По време на партито Али и за миг не изпуска ставащото с Аси и Демир. С особенно задоволство видя, че Демир си отива видимо разгневен и веднага насочи вниманието си към Аси. Хитрият поглед на Али видя, че тя няма настроение и учтиво я попита дали и е скучно. С организирането на вечерта той е предполагал, че тук ще хареса на Аси. Съвсем умишлено вмъква в разговора, че другият съдружник е ИЗБЯГАЛ по рано. Подчертава избягал, а не отиде си, като смята, че едно сражение вече е спечелено и съответно той е победителя. Joy Joy Joy

При освободен терен вече може спокойно да продължи да ухажва Аси. Доволен е от подкрепата на Аси и Ихсан в новото начинание и затова е взел решение да приеме съдружието на Аси.
Нищо не пропуска погледа на Али, Mr. Green винаги обмисля следващото действие каква изгода ще му донесе.  Враждебно настроен към Демир, с особена охота предлага помощта си на Мелек за лечение на ръката й. Това му съчувствие има определена цена, не е безкористно. Naughty
Остава много разочарован при отказа на Керим да се прибере с Дефне, а той да закара момичетата до чифлика.  Просто не се осъществи желанието му да остане насаме с Аси, но все пак й напомня, че утре може да започне работа, ако е готова. #Cussing out

И ето го посрещането за първия работен ден на Аси.
Подранил, усмихнат, очакващ и подготвен за събитието Али с гордост показва новият кабинет, обзаведен лично от него, дори и с лична секретарка. С особена лекота Аси приема всичко направено от Али, дори му благодари.  #2gunfire
Работата започна, но  Аси  непрекъснато е наблюдавана. #Crazy При разговора по телефона на Аси с Демир във връзка с договорите, Али промени израза на лицето си от яд, Mr. Green но се опита да се контролира и да овладее положението. Вече отлично познаващ настроението на Аси след всеки разговор с Демир, Али услужливо предложи събранието да се проведе следващия ден, ако тя е напрегната. Все пак той за момента все още владее нещата и ги насочва в правилната за него посока. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
При работната среща в кабинета на Демир, Али съвсем умишлено насочва разговора към коктейла предната вечер и го попита за напускането му с една тънка ирония:”Доскуча ли ти на партито? Май не ти беше забавно?”, макар да знаеше истинската причина за ранното му напускане. Това беше повече от предизвикателство. #2gunfire Демир обаче не закъсня с отговора си и каза, че те двамата са добър екип и много добре ще си паснат в работата, дори и той да не участва активно във всичките събирания. Тук вече Али занемя, baby_neutral не очакваше подобен удар и телефонното обаждане го спаси от нова грешка.  newsm78
Въпреки, че Демир го сложи на мястото му Али продължи да го предизвиква, като използва случая с излизането от офиса на Демир да купи подарък за Аси. Шалът не беше купен случайно. Поднесен  е пред Демир с цел да го уязви още повече и да не остане длъжен за предишните му думи. Шокиращо е поведението на Аси. Тя приема много охотно подаръка и с това успя да противопостави още повече Демир срещу Али. ritnik
По стила на обличане на Аси и Демир и Али имат съвпадения на мненията.Демир е свикнал да я вижда облечена обикновено, така както язди коня си. Али също е забелязал, че тя се чувства некомфортно в официални дрехи.  Cry
Останали сами, между Демир и Али отново започва престрелка. #2gunfire Али настъпва с настървение, като отново напада Демир, че явно обича сраженията в тил/не може да му прости думите преди малко/ и резервираното му държание като отказ от борбата ли да го приеме. Призовава го да спазва правилата и да не отстъпва. Дори открито го приканва на дуел, #Sniper явно сигурен в победата си. Тука ми се струва, че Али е от този тим хора, които не са силни, но се нахъсват от малки победи над конкурентите си. bowuu
От този разговор, много ясно Демир прозря, че Али не иска да има Аси от любов и симпатия, а просто да внесе разнообразие и забава в живота си. Огромна разлика между Демир и Али, която на този етап не беше разбрана от Аси.  Али не гради бъдеще, а живее само за настоящето. За него бъдещето е в настоящето. Да се изживее мигът сега и тук, само това е важно и толкова. Той просто не е сигурен утре какво ще стане. Повърхностен, не изживял детството си, или по-точно не пораснало дете, което още обича да играе на оловни войници. Money
Това е точното определение на Демир, който много умно го посъветва: „ Свери си компаса Али. Не забравяй, че и Аси и аз сме истински хора”. Т.е. за Али всичко е игра и забавление. С думите си Демир намекна, че е разбрал за намеренията му към Аси. Те са несериозни, завоевателни и породени от едно съперничество за надмощие, да имаш всичко което си пожелаеш без да можеш да цениш това към което се стремиш. Peace
Според Демир, Али пожела да има момичето  не толкова воден от чувства, а единствено и само да се докаже, че може да е победител в тази война. И съвсем правилно Демир го посъветва, че алчността да притежаваш всичко към което се стремиш, бавно, сигурно и незабелязано отравят човека. Но това са житейски и силни думи които не могат да се разберат от всеки. newsm78
Али продължава сражението с Демир, макар и косвено. Обаждането на Мелек му дойде много добре и той веднага й предложи среща. Прави й комплименти и предлага помощта си за лечение на ръката, като си оставя отворена вратата отново да повторят този обяд.
Тук аз виждам една символика. Болната ръка на Мелек е силната връзка на брата и сестрата и не случайно Али се насочва точно към тази болка в семейството. Съпричастността му към лечението на Мелек е като Троянски кон, за да може Али да се докосне до тайните на семейството и да нанесе поражение на противника от вътре.
И докато нещата с Мелек се очертават да се развиват добре за Али, с Аси облаците се сгъстяват и лъжите  започват да излизат наяве и не работят добре в негова полза. Но на този етап все още Аси с лекота приема оправданието му, че той е излъгал за уроците по езда, защото е искал по този начин да бъде по-близо до нея. Как така гордата Аси приема лековерното обяснение на Али за постъпката му, след като дори не искаше и да чуе за обяснението на Демир, че случилото се със Зейнеп не е това за което си мисли. Съвсем открито той й  казва, че е излъгал за да може да се сближи с нея. Twisted Evil
Нахалството му стига до там, че дори я кани на разходка да наблюдават залеза. Но когато по изражението й разбра, че у Аси проблесна искрата на истината, умело започна да се оправдава за постъпката си. Направи се на покаян и, че не е събрал смелост навреме да си признае грешката, но съмнението вече беше се зародило в Аси и този път тя беше непреклонна.
От тук нататък Али разбра, че трябва да бъде по-внимателен, защото една грешна стъпка и ще загуби всичко към което се стреми в момента. Outta Joint
Аси отказа категорично на Али за разходката и си тръгна.
Тук виждам още едно съвпадение между Демир и Али. Когато имат спор с Аси и тя си тръгва и двамата извикват след нея името й. Реакцията на Аси обаче е различна. Когато Демир извиква името й /а то е с много нежност и обич, с мек кадифен тембър/ тя се спира в очакване, а сега Али като извика името й тя не само не се спря, а много бързо си тръгна. Тръпката е различна, на сърцето не може да се заповяда. То е най добрия приятел на любовта. Two Hearts

Това е в този епизод за Али.

Ето и репликата от този епизод:

Демир: Животът е дълго пътуване. Възможни са всякакви обрати

До по-късно, че отивам назад да ви изчета.

# 328
# 329

Общи условия

Активация на акаунт