Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 965
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
малко е дълъг клипът от Пепа но май му е мястото тук

http://vbox7.com/play:1b93620928

# 301
Сватбата на Aslihan Gunerin ( Гонджа) и Mert Kilic

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 15:11 от sisi56

# 302
dan4eto24  Hug renibo  Hug

Когато очите им се срещнаха за това, което изглеждаше като вечност, това е перфектната комбинация от екстази и страх. и адреналин изпомпване е и сърцето му биеше толкова силно, че усещаше езика си вибриращи в синхрон. В моменти, реализирани бил пристрастен към нея. Аз просто трябваше да погледна назад към нея и се взират в това красиво лице. Не можех да не мислим, че Бог трябва да е висока, когато той я е създал. Тя беше отвъд вдъхновение. съхранява я погледна нервно, като в по-голямата част от нея, колкото можех, но тя никога не е достатъчно. той беше жаден да види лицето, като човек се задъхва за въздух при висока надморска височина. И всеки сега и тогава, Е, когато Очите им се срещнаха любовта от пръв поглед е едно добро начало. Но влюбването веднага и те кара да губят сетивата си. това се е случило назад и напред в ASI, и с всяка изминала минута, той беше съставен по-дълбоко и по-дълбоко в това преживяване. Но това първо паметта на изпитва любов е толкова силна, че той все още може да си я представим като това се случи вчера, честно казано, това не е по негова вина, защото има още за любов от пръв поглед, отколкото изглежда на пръв поглед!

# 303
# 304
  • София

Ринка, мила, честит празник!  Да е живо и здраво момиченцето на мама!

От мен  цветя и пожелания за здраве и късмет в живота.

Децата на темата
Лили – един син на 19 години
Таня – една дъщеря на 26
Хриси – една дъщеря
Елдо – една дъщеря
Илка – дъщеря на 25 и син на 26
Ванина – две момчета, едното женено
Ники – една дъщеря
Кети – една дъщеря
Алекс – двама сина
Радолинчето – един син на 3 г.7 м.
Рина – две дъщери
Ели – двама сина
Руми – една дъщеря
Светла – един син
Дими – един син
Морски очи – момиченце на 6-7 години
Лирио -  Един син и една дъщеря. 3 внука и 1 правнук.
Йос – двама сина
Данаилова – двама сина
Надя – две дъщери
Диди асп – една дъщеря на 31 и внучка на 2 г.2 м.
Соня Петкова – две дъщери

Има ли някой да добави нещо?

# 305
  • Пловдив
Ариж, много искри, много огън в твоите любовни слова- пази ги в сърцето и ума си! Hug Hug

Видях анкетата във фейса - вече съм гласувала и не може втори път. Обаче Берен е отишла много напред- първа, а Туба - трета. Не че от това ще правим някакви трагедии, пък и винаги гласуващите са различни.

Ние си я харесваме

# 306
Започвам отначало 30 епизод и дано успея ако ли не ще послушам Меги и ще се науча на тънкости за да не пиша повторно .И така гадния Али си изяде заслужено тупаника ама му беше много малко ,ако го беше Демир поотупал както при смъртта на Мелек може би мераците му към Аси да се бяха изпарили и за него щеше да е по добре а и за нашите хубавци ненагледни то бива гордост ама толкова не бива,а и за нас щеше да е суперско щяхме да ахкаме и да примираме от тези кафяви и топли погледи Демирови нищо ,че щяха да не са към нас отправени а към нашата принцеса ние всички си я слагаме най отпред на опашката и си му е лика прилика а и сърцето му открадна ,та Меги ,Борето щат не щат с трохички ще се задоволят май имаше и някое Кате към двете омагьосани дружки ама и много все още се притесняват и не си казват колко много са хлътнали по този омаен и чаровен поглед ама нейсе ще си кажат постепенно и те макар ,че е късно, Аси му грабна сърцето на Демир а за всички вас остават въздишките ....ама стига толкова да ви дразня ,че ще започнете да ме замярате и тук да си кажа обичам всичко и домати и ябълки та към каквото и да посегнете все ще е сладко изкушение...та докато Али си получи навън за поредната измама и манипулация юмрука на Демир мама Нери естествено подложи Аси на разпит,някой и друг съвет даде естествено без да и бе поискан но това е Нери да не забравяме а и Аси бързо я разсконспирира защо е толкова насосолена и бързо се отърва като отиде при първопричината за настроението на мама Нери при Ихсан.До този късен час гордия Ихсан се труди ,разпределя поравно субсидиите които ЕС  отпусна за региона ,изля си Аси душата пред своя душеприказчик, опита се и Ихсан да я поуспокои ,да не гледа на не идването на Демир като на нещо лощо ,случило му се е нещо но утре и той ще подпише не бъди Аси толкова сурова ,има си в последно време много проблеми със семейството си ,бъди търпелива с него ,всички все това и говорят но нашето влюбено момиче този път не разсъждава трезво, водят я в грешна посока бушуващите в нея емоции и наранената и влюбена душа допуска да издигне стена пред своя любим ,да не види колко страда тя самата ,използва Али за да си отмъсти за пренебрежението което получава в последно време от Демир объркано ми е момичето,страда дълбоко в себе си но и никого не допуска ,не слуша ,и много ще ми страда милата,но и нещо хубаво все пак се случва изтърколи се една година и ето рождения ден на Аси настъпи и то с още по хубава вест Зия и Гонджа ще стават родители .Новината я поднасят на закуска и всички изпадат в еуфория Ихсан се радва и Нери също но малко се позабавиха реакциите и ама вик ли нададе наша Нериман всички се стреснаха но радостта беше истинска и от сърце всички се радваха на новото попълнение в семейството което щеше да е и първо внуче за сем.Козджууглу и в всичката тази суматоха сякаш всички забравиха рожденничката а дали е така после ща си покаже май ще има изненада парти но Аси да не знае всичко тайно се подготвят .Демир също разбра за партито изненада ама и без това има много грижи с тейзе и и нали са сърдити....прав е Керим като настоява да каже на Аси час по скоро за Сухи ама то кога ти е писано да преживееш толкова заплетени ситуации в които всичко се преплита и кое е правилно и грешно също най лесно се допускат и грешки та и Демир допусна такава но каквото било било и каквото ще става няма как да го спрем остава да гледаме и да съжаляваме за болката и на двамата а и Ихсан се мъчи хем да се опитва да помогне всячески на майката на сина си,хем пък и да държи семейството си настрана трудна задача му се падна и на него ето Нери посряд нощ го буди със пистолет в ръка Сухи я изплашила сякаш нещо търси посряд нощ "каква работа има Ихсан тази жена в нашия чифлик ,луда ли е..." как да отговори Ихсан на жена си ?как да и каже ,че тя без да иска напипва истината Сухи наистина не е добре а от друга страна искат от него да мълчи трудна работа но на него и нищо друго не му се е падало лесно нищи не е постигал Ихсан в своя живот.Ето и сега Аси тръгва с Али да пояздят а и дедко се намъкна да работи с Али ех Ихсан пак главоболия на главата ти се струпват.Тъжна,разсеяна е моята принцеса и как да не е никой все още не се сеща за нейния празник а и Али не престава да дрънка ,да подпитва сякаш на него ще каже за сърдечните си тревоги и бързо бързо се прибират към чифлика и там най сетне и се поднася партито изненада всички са тук Йокеш ги съпроводи в градината и всички запяха Ч Р Д АСИ! Хубаво е не са я забравили ,ех да беше и Демир тук...сякаш Ихсан чете мислите и обажда се на Демир,за да дойдат и те с Мелек и Аслан но Демир разочарован от нейното отсъствие и той и бе подготвил изненада не се съгласи и отказа на Ихсан жалко за Аси особено като видя ,че той премина за дома си .Ихсан като истински баща много пъти вече съм го казвала и сега отиде до Зия и бащински го поздрави и за бебето а и за усмивката на лицето на дъщеря му Гонджа сияе а това е всичко което един родител иска за децата си те да са щастливи за жалост тази нощ не всички заспаха с усмивка но ...това е съдбата тя разбърква картите едни ще попеят в селото а други стискайки колието ще проронват гочиви сълзи ...

# 307
# 308
# 309
# 310
  • Стара Загора
Аси 31 еп.

След като си разменихме любезности с Демир и за малко не ми откъсна ръката Embarassed ooooh!,аз му обърнах гръб и го оставих сам Crossing Arms...Правела съм грешка,какво го интересува Crossing Arms Thinking!След разменените думи с него,ме обзе една тъга-как се промениха нещата между нас ooooh! Tired?Поглеждайки в тълпата,погледът ми се спря на танцуваща двойка-Демир..танцува с една непозната ooooh!.Коя ли е тя?Толкова ли бърза да ме нарани и да ми направи напук Sad?..Обръщам се настрани,опитвам да не гледам натам,но не става...в един миг не разбрах кога,но си е тръгнал ..не сам -и дамата я няма..Съвсем  се отчаях,не ми се стои повече ooooh! Sad Cry..Али дойде и ме отведе до една маса.Пита да не ми е скучно,май съм нямала настроение.Как пък позна,че не ми е до партита Crossing Arms?Хмм пак за Демир ми намеква и не ми харесва тонът му Naughty.Ще сменям темата-поглеждам французите на съседната маса и се усмихвам-"изглеждат щастливи"...И после нещо,което ме мъчи от няколко дни-"поисках акции от вас и се засрамих,а тази вечер разбрах,че сте приели.Благодаря!"Той ми благодарял,че само аз и баща ми го подкрепяме и сме зад него,без нас нямало нищо да направи..Голям комплимент..Разговорът се проточи,отегчена се чудя за какво да говоря..Добре,че дойдоха Мелек и Лейля.Али заприказва нещо Мелекче ,а тя хвърчи Laughing Laughing..След известно време Керим и Дефне ни подканиха да си ходим,ще ни закарат с колата.Али разбира се не пропусна възможността да се прояви като кавалер и да предложи той да ни откара.Но Керим  някак иронично ,но твърдо заяви,че той ще ни отведе по домовете.А утре съм на работа....
Прибирам се в стаята-Джейлян спи..свалих герданчето от Али и ...отворих скъпата за мен кутийка..моето колие,това,което ми подари Демир..жълтицата и нейният смисъл...думите,които днес ми каза,погледите изпълнени с укор,вс.се превъртя на лента в ума ми ooooh! Sad...Демир,само,ако знаеше какво усилие е за мен да сваля това колие...не съм те заменила с никой. Two Hearts..
На сутринта отивам на закуска,а вс.са изненадани от външният ми вид.Какво толкова облякох един костюм,нали трябва да изглеждам добре за новата ми работа Wink.Хапнахме набързо и тръгвам..Ето вече съм в офиса на Али бей..поздравяваме се и той ме подкани в една др.стая..Хм защо ли?А,това бил моят кабинет.Харесвал ли ми."Разбира се,че ми харесва,вс.е мн.хубаво."Ооо и секретарка лична ми е осигурил.Запознахме се,показа ми каква ще е днешната програма.Трябва да звънна на Демир."Ало ,Демир,трябва да се срещнем днес,за да уточним някои неща по общата ни работа.Удобно ли ти е да дойдеш тук?"Той обаче  ни покани да отидем при него...говори ми резервирано и служебно Sad,за миг се смълчах.."Добре"...Не съм забелязала кога Али е влязъл при мен(Той пък как се промъкна без да почука?Тя вратата беше притворена,но възпитаните хора чукат на чуждата врата преди да влязат #Cussing out).Попита наред ли е всичко.Брейй нищо не му убягва от очите на този човек,все ме разпитва как съм Thinking ooooh!.."Вс.е наред"-на теб ще кажа сякаш,ако не е Crossing Arms.."трябва след час да идем във фирмата на Демир да се срещнем с него".Напрегната съм била,да отложим ходенето,ако искам.."Не  е необходимо,ще идем сега."...Излезе от кабинета ми най-после..след малко ще видя Демир..обзе ме вълнение и напрежение Embarassed..Али е  прав напрегната съм,какво ли ме очаква,как ще ме посрещне Демир след снощният ни разговор Embarassed ooooh!..
(На Нери да и спре сърцето за малко от стрес,Фатма как и изкара акъла Joy Joy)..
След час сме в офиса на Демир..Али го започна от прага още рано си тръгнал снощи,скучно ли му било,не се забавлявал,голям дерт му е явно..Демир пък отговаря ,че не му било забавно и не харесвал такива партита..Поглеждам го скришом-изглежда добре Two Hearts,но и той е мн.напрегнат...не мислел да идва на събранията,щял да провежда месечните срещи с баща ми,но на междинните срещи щял да включи Лейля.Така нямало да губи време в безкрайни събрания."Щом за теб тези събрания са загуба на време"..жегвам го саркастично..знам,че зад това се крие нежеланието му да ме вижда..Отрича,не че не разбра какво имах предвид."Решенията няма ли да ги взимаме заедно на тези срещи?"Да,но не било нужно да присъства.Знаел,че двамата с Али сме добър екип и ще се справим и сами,ще си паснем.Свари ме неподготвена за това ooooh!...какво говори и защо се оттегля ooooh!(ами защото не иска  да те вижда с Алито,че може пак да го фрасне някой път Naughty)..Али ме наблюдава подсмихвайки се.Демир продължава,че  няма да пренебрегва задълженията си...знам,че ще е така,но няма да те виждам Sad ooooh! Embarassed..Поиска доклада.Али излезе навън,защото му се обадиха по тел.Настъпи неловко мълчание.Демир го прекъсна,като попита нещо за една от фирмите..Обърнах се да потърся в чантата си..и "Изглеждаш различно'..сърцето ми спря от вълнение Embarassed ..няма да се издавам..И на мен ми е непривично,но не мога да се облека,както ходя по нивите..Напрежението във въздуха се усеща вече ясно..той не смее да ме погледне,аз него също Embarassed..гласът му се промени..свикнал да ме гледа как яздя,а сега пред него стояла непозната..замръзнах за миг.."Кой е непознатият -аз или ти ?"-попитах язвително..."А според теб?"-последният път,когато ми зададе този въпрос бяхме на плажа и всичко се сля-аз ти,морето,небето в едно обичам те,а сега...сме така отчуждени и само се нараняваме..Забих глава в папките,а той стана..явно също се сети за тоя момент.."Животът е дълъг,възможни са всякакви обрати,но ти не можа да изчакаш,Аси.Бързо се отказа.Ако така продължаваш,ще загубим и двамата."-погледнах го..очите му  ме изгарят Embarassed Embarassed..преглътнах притеснена,знам,че има своите основания да каже това,но и той е виновен,че се държах така..Тъкмо да кажа нещо и влезе Али  ooooh! Close.Станала някаква грешка и се наложило да иде до неговата фирма,а по пътя видял на витрината на един магазин някаква блузка и ми я купил....Не знам как да се държа-да се усмихвам или да се мръщя Tired..на Демир не му стана изобщо хубаво от този жест..но ако го върна подръка,дали няма да обидя Али?!Приех и благодарих..странно,повтори  по смисъл думите на Демир от преди малко Rolling Eyes-Аси не се облича така,не ми подхождал официалният стил.Нямах време да мисля много,защото в залата влезе Лейля и ме извика да видя данните на нейния комп.В същото време ми се обади Дефне,иска да поговорим."Не мога сега Дефне,имам работа.Като свърша ще дойда."

# 311
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

Ринка  Hug да ти е жива и здрава щерката , а това за май4ето й  Wink с мого любов  Hug

из4етох ви, изгледах ви, порадвах ви се  Hug

Изида – това е Любовта в света, която се явява забулена. Всеки, който дига това було на Любовта ненавреме, дават му се най-големите страдания. Това мога исторически да ви докажа. Всички страдания на хората произтичат от любовта им едни към други. Вие ще кажете, че социалните условия са причина – това е второстепенен въпрос. Всички страдания произтичат от Любовта. Двама души или два народа като се залюбят, оттам насетне произтичат всички дивотии. Не че Любовта е лошо нещо, напротив, тя е най-възвишеното, най-благородното, но от неразбирането на този велик закон, на това велико благо, се раждат всички страдания и нещастия в света. Петър Дънов

аз не мога да сравня ситуациите с Ихсан и Демир. За мен двете са съвсем разли4ни. При Ихсан криенето беше с цел, при Демир беше непреднамерено!
Защо Нери няма доверие на Ихсан? Ихсан скри от Нери, защото тя ще се разкрещи, нали? но тя ще се разкрещи, защото ще ревнува или защото мрази Сухи и откъде на къде Ихсан ще й помага?
Според мен защото ще ревнува. Та... защо след толкова години брак при тях доверието липсва?

# 312
Istanbul  12.06.2013.

Скрит текст:

# 313
  • Пловдив
Привет мили куклички  Hug Наминавам да ви видя, а и вие мен  Wink Laughing Чудесно е, че при нас всичко е ОК, но за жалост в Турция не е  Sad Четох в темата на патетата, ужас  ooooh! Май ще има гражданска война. Ето и Сиси ни е сложила снимка  SadДобре, че синът ми се върна, че сигурно щях да лудна.

Ринка, джанъм беним, да ти е жива и здрава порасналата дъщеря   love001  love001  love001 Всичко хубаво, което си помисли от сърце и пожелавам да се сбъдне  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:
                   Децата на темата
Лили – един син на 19 години
Таня – една дъщеря на 26
Хриси – една дъщеря
Елдо – една дъщеря
Илка – дъщеря на 25 и син на 26
Ванина – две момчета, едното женено
Ники – една дъщеря
Кети – една дъщеря
Алекс – двама сина
Радолинчето – един син на 3 г.7 м.
Рина – две дъщери
Ели – двама сина
Руми – една дъщеря
Светла – един син
Дими – един син
Морски очи – момиченце на 6-7 години
Лирио -  Един син и една дъщеря. 3 внука и 1 правнук.
Йос – двама сина
Данаилова – двама сина
Надя – две дъщери
Диди асп – една дъщеря на 31 и внучка на 2 г.2 м.
Соня Петкова – две дъщери

Има ли някой да добави нещо?

Кетхен, само не разбрах нас какво ни вълнува колко деца имат тези дами  ThinkingНали нямаш намерение да ни даваш данните на всички, пишещи във форума  Joy Joy Пак не си в час джанъм  Laughing

# 314
и аз имам син и дъщеря, вече женени

Общи условия

Активация на акаунт