Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 963
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Сиси,точно тази сцена и някои други ме карат да развалям хармонията в темата.Рина, извини ме, не мечтая на чужд гръб.Просто е тъжно, че всичко свърши неизяснено.Животът е кръг! Бъдете здрави и удовлетворени!

# 286
Здравейте!  Hug

Скрит текст:
Днес имам повод да почерпя - дъщеря ми е рожденничка!

Приятен ден!  Hug

# 287
  • Пловдив
   РИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ!

НЕКА ПЪТЯТ Й В ЖИВОТА ДА БЪДЕ СВЕТЪЛ, ЛЕК, ЩАСТЛИВ,

А ТИ ДА БЪДЕШ ГОРДА С НЕЙНИТЕ ЖИТЕЙСКИ УСПЕХИ!

# 288
Рина Честит най- щастлив в живота празник! Много късмет на твоята омайница!

# 289
Рина, Честит рожден ден на дъщеря ти!
Пожелавам ти да я видиш реализирана в живота и да се гордееш с нейните успехи!
Да ти е жива и здрава и удовлетворена от това, което върши!

# 290
  • Пловдив
Здравейте!
Рина, да ти е жива и здрава дъщеричката! Желая и много успехи!

А това за щастливата мама!

# 291
Здравей дами  Hug  Hug

# 292
Рина, Честит рожден ден на дъщеря ти!

# 293
  • Пловдив
Снощи сте коментирали кой е по виновен за това което се случи между тях. И двамата са виновни. Единия не сподели проблема, който имаше, защото беше обещал. Аси пък когато разбра отиде да го потърси, но видя Зейнеп и я обзе и ревност и обида. Както му каза помисли, че си отмъщава за Али. Сгреши, че не искаше да го изслуша. Абе и двамата прекомерно горди, бързо се палят и най важното много време им трябваше да се научат да разговарят. И в по късен етап това им беше голям проблем
А за Али и аз съм на мнение, че Аси не му отдаваше голямо значение и за това не отдаваше голямо значение на постъпките му. А това се оказа грешка в по късен етап.

Arij  Hug Боре  Hug Рени  Hug Ани  Hug Сиси  Hug Татяна  Hug

# 294
Ч Р Д на дъщеря ти Рина на рожденичката много здраве ,щастие и успехи във всяко начинание а за мама много още такива щастливи мигове с най скъпите за всички нас децата ни .Ние се рАдваме с тях ,скърбим когато нещо ги сполети ,гордеем се с техните постижения затова да са ни живи и здрави ,много да ни радват и още повече успехи да пожънат ,да хвръкнат уверени  и целеустремени ,а ние тихо ще ги чакаме да си дойдат ,да споделят с нас своите успехи и завоевания.

# 295
  • Пловдив
Да се опитам и аз да прегледам вашите постове ooooh! ooooh!
Меги,

Съгласна съм, че всичко около Зейнеп се завъртя на бързи обороти, мислеше, че ще се справи бързо и няма да се стигне до някакви лични неприятности. Но често нещата се развиват по непредвиден начин. Както и аз , а и Кирилова пише за Аси в следващия ми цитат, за него важни  са разочарованията около Аси и Али.

Цитат
Демир не е искал да крие Зейнеп. просто така се стекоха обстоятелствата, които според мен се развиха много бързо. За мен за Демир беше много по важно в момента 4е Аси си беше свалила колието, отколкото да мисли да споделя с К за Зейнеп...Демир прие З като 4овек на който помага, време за който трябва да отдели, за да й помогне да избяга. Това не е толкова важно за него, 4е да го споделя с някой.

А ето и от Кирилова за Аси - аналогично тълкуване

Цитат
Аси прие Али такъв какъвто е, не обърна внимание нито на лъжите, нито на действията му, защото ТЯ НЕ ГО ОБИЧАШЕ, не се интерисуваше от него, не бе запленена от него, той беше средство да нарани Демир, тох бе средство да НЕ покаже колко е наранена гордостта и сърцето, душата, защото колкото и горда и силна да изглежда тя е много чувствена свенлива/ в интимните моменти между тях колко свенливо поглеждаше Демир

Нели,

Цитат
дано и властта в Турция се успокои и самите протести дано се овладеят защото хаоса е пълен.Меги аз също харесвам тези непредвидени дискусии това е защото наистина сме много изскренни в коментарите си и колкото да сме пристрастни към един или друг герой то се опитваме да пречупим по свой си начин ,през нашия поглед техните постъпки затова и аз съм за тези дискусии извънредни

Доколкото следя, Ердоган е вкарал свои хора сред бунтуващите с цел да предизвикат изтъпления и да предизвикат недоволство сред странични наблюдатели.Прочети този коментар на Дойче веле

Скрит текст:
В този сблъсък имаше нещо доста странно: забелязваше се особена прилика между двете воюващи групи. “Бунтарите” и полицаите бяха с еднакви газови маски, с еднакви защитни жилетки и дори с еднакви обувки. Освен това “бунтарите” бяха въоръжени с ножове и с коктейли Молотов. И дори имаха радиопредаватели!

Колкото за непредвидените коментарии, и аз ги намирам за интересни, но понякога отиваме много напред и се губи последователния развой и на събитията, и на промяната в нашите герои, която е едно характерно качество не само на тях, а на всеки човек.

Меги , те тази Зейнеп няма какво да се прави на света вода ненапита. Първо, голяма жена, решила да се изправи срещу порядките, а не може да потърси причината за шума в конака, когато знае, че е заключена и че няма кой от въздуха да влезе при нея. А за посрещането на Аси вече писах , а да оставим, че тя се е загрижила да сложи маса за двама, сал не видях цветя и свещи дали нямаше.
  Май си права, че Демир мълчи, но не казва лъжи, а и както си мълчи може и да удря  Wink Wink Али имам предвид.

Цитат
Когато ме обвиняваш, погледни и себе си, Аси! Тогава, ще разбереш, 4е си сляпа!
погледнах я дълбоко в о4ите, искаше и се да я целуна....но недоверието й много ме засегна...тръгнах си, ка4их сев колата и я из4аках тя да тръгне първа, запали и тръгна ядосана...с мръсна газ...върнах се в конака , за да се погрижа и за Зейнеп....тя се 4увства виновна, 4е приятелката ми се разсърдила...приятелка ли ми е не е ли и аз още незнам.... многосъжалявала....иска да пмогне с нещо...ади да вървим..
...според мен, до този момент Демир никога не е излъга Аси. Може да е премъл4авал, може да не й е казвал вси4ко, но никага не е изрекъл лъжа. Винаги е бил откровен с нея, може да й е говорил с недомлъвки или загадъ4но, но не и лъжа!!! Защо тя да не му вярва?
Цитат

Видях, че Данчето е взела отношение по вината на Аси и Демир и съм съгласна с нейното мнение Hug Hug Hug Hug Hug

И Борето имаше нещо , което ми хареса:

Цитат
Това,че Ихсан заведе скришом(от жена си и дъщерите си) Сюхейля в планината ми прилича малко на това как  Демир реши да помогне на Зейнеп без да занимава други хора.Разликата е,че единият е воден от старите си чувства и се чувства задължен да помогне на майката на сина си,а другият е воден от доброто си сърце,но и двамата си докараха неприятности.

Е, то било много мъчно да си слагаш цитати и да коментираш- важното е, че пробвах Peace Peace
Peace

Сега малко и за другите-Сиси ,както винаги хубави колажи, че и на скромната ни Дафи си сложила. Много ми хареса и гръцката фотосесия та Мурат в клипа!

Ариж, гледам Демир, посегнал с любов, но и страх към Аси в онзи труден за тях момент.

Ани, днес светкавици и гръмотевици не са предвидени, така че ще ни закриляш Демир- Меги сигурно те е усетила, че си от нейната адвокатска кантора  hahaha hahaha

Кирилова, сигурно си забелязала, че Рина на първа страница слага колажи на наши момичета и ги сменя от тема на тема. А който иска да има повече впечатление от нашата тема, винаги е добре дошъл! Но Рина ще прецени доколко може да вземе предвид твоето предложение. Засега можем да се похвалим, че продължаваме с ентусиазъм да си гледаме и обсъждаме сериала. Наистина, като погледнах онзи ден старите страници, забелязах, че доста хора вече не са тук, но за тях сигурно вече  не е толкова необходимо да повтарят стари разсъждения, но съм сигурна, че макар и не много често си поглеждат по някоя серия
Татяна, Hug Hug Hug, и аз си имам като теб някои вълнения, но те си остават по възможност само за мене си. Laughing Laughing Laughing Laughing

Дълго стана, ама дано хубаво да стана  Joy Joy Joy Joy Joy

Приятен след обяд!

Виждам, че някакви правоъгълници станали един в друг, ама се разбира  Hug Hug Hug Бая редактиране падна, но спирам до тук.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 14:59 от renibo

# 296
  • Стара Загора
Ринка Hug,да ти е жива и здрава рожденничката newsm51   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!Мн.щастие, любов,късмет и успехи и пожелавам!Весел празник!

Скрит текст:

# 297
http://www.dailymotion.com/video/x5w4nl_asi-susma-yykyldy-duvarlarym_shortfilms
  bouquet Hug Heart Eyes
                       Здравей те   и от мен  !
 Поздрав  към Рина за хубавия повод да  почерпи ,подарък за мама  карвинг цвете.

# 298
Меги, на този етап мисля, че недоразуменията и противоречията между Аси и Демир са не само за това, че не разговарят и не споделят, а и за това, че когато това се  случи (както в случая), не се и изслушват. Палят се бързо, не приемат ничия друга истина, освен своята. Това може да им бъде простено, предвид младостта им; те нямат житейския опит на зрелия човек, да обсъдят разумно и спокойно ситуациите. Всичко в тях ври и кипи , бушуват стасти и емоции, които им е трудно да овладеят. Самите те не са наясно и с отношенията помежду си; приятелка ли ми е не е ли и аз oще незнам.... разяждат ги съмнения и противоречия. Да, Демир спомена на Аси за Зейнеб, но тя би желала да го научи преди това(защото така или иначе, тя вече я видя). И с право може да си помисли: Ако не бях дошла този ден в дома ти, нямаше и да разбера. ( а може би това е истинската причина Демир да крие Зейнеб?) Да, той нямаше време да й каже, но отношениятя на този етап са такива, че са неясни за самите тях. (тогава защо да й споделя?) Нямаше време да сподели и с Керим? Но можеше да му каже защо отива в Мерсин. Всеки има право на “своите” тайни. И Демир има право на своята “малка” тайна. Това много ми прилича и на “тайната”, която Ихсан не сподели с Нериман. Той не й каза къде отива, за да не се дразни тя, като разбере. В крайна сметка и двамата бяха разкрити и отношенията и между двете двойки се обтегнаха. Но въпросът за доверието, който Меги задава... Според мен то липсва и при Демир и при Ихсан. И двамата скриха от близките си хора; и двамата  искаха да помогнат, и на двамата това създаде неприятности

Радвам се всички да ви видя: Ани,  Боре, Рина, Рени, Татяна, Кирилова, Нели, Данче, Arij Здравче! На всички: Hug Hug Hug

# 299
Лелеее, Боре! Като прочетох на Рени прегледа на коментарите и видях, че мислим почти еднакво за някои неща?!!  :peace :На третия път вече успях да сколасам, но вече не рискувам да го пиша в темата, а си го подготвям предварително hahaha hahaha Joy Joy

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 14:54 от sisi56

Общи условия

Активация на акаунт