Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 955
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград

# 271
  • In the light side of the Moon!
запо4вам  Peace

Демир, 2ра 4аст  Laughing

(ох 4е щастлива таз Мелек4е бееее, Фър4и, фър4и..в облаците  Joy Joy)

В офиса съм , Зейнеп се обажда, 4увала шум някъде в конака...уплашила се, сакиноллл, сакинол, иди разгледай навсякъде, има ли нещо? офф котка било....ок ади успокой се, сега идвам!
(те...сега ще иде да пази страх на Зейнеп, 4е я е страх красавицата, а да се тауира не я е било страх  ooooh!)  (вай как й светнаха о4енцата на Сухи, когато Ихсан й предложи да я закара  ooooh!  Joy Joy Joy апа тоя Аслан не можа да познае Мелек4е  Joy Joy Joy) (Аслан и Мелек ще се изтрепат  Joy Joy Joy)
обадих се на Зейнеп, 4е отивам да не се притесни, като тропна на вратата....
посреща ме с новината, 4е някакво моми4е идвало, с 4ерна дълга коса, красива..но си тръгнала..>Аси, Аси е идвала ай Алах, Алаххх....излизам....
тръгвам да търся Аси, звъня й, естественно не вдига...спирам на едно прекрасно място, хем да се успокоя, хем да звъня спокойно на Аси...пак звъня...Аси, вдигни тоя телефон...пак затвори, прекъсна ме!!! ще звънна на Дефне, да ми каже къде е... хади Дефне помогни ми, Аси не си вдига телефона....айде 4акам .оффф беее ще се забъркам докато 4акам, много ми е нерво, какво ли си е помислила Аси??? досещам се какво е...то не е толкова трудно да се сети 4овек, сега има да ревнувааа...ще трябва да й обясня, колкото се може по-скоро!!!ето Дефне звъни....Аси пътува към 4ифлика...тръгвам и аз ще трябва да я настигна ...ето колата виждам я, свиркам, надувам клаксона за да спре, святкам с фаровете..йок..никаква реакция от нейна страна, явно ще се правя на каскадьор и ще трябва да й препре4а пътя  ooooh! ааа така ли моми4енце, сега ще те оправя..минавам пред нея, постепенно намалям скоростта и спирам, слизам от колата и директно към нея.. не 4уваш ли, 4е свиря? защо не спираш, звънях ти 100 пъти, защо не вдигаш?? би ли излязла от колата, трябва да поговорим..(то говорене ли е 4удо ли е  Crossing Arms) да я оставя на мира каза, не иска да говорим..абе ей 4о4аво е това девой4е и това си е...няма оправия с нея...слизай от колата, не се противи, няма да те пусна  Naughtyслезе...по4на да вика, потърсила ме....о4ите ми се заковаха на вратлето й, там проблясна моето колие, пак го е сложила..озна4ава ли 4е ме иска, озна4ава ли, 4е ме оби4а и не се отказва от мен...
-няма ли да ппиташ, кое е онова моми4е ? (айде после кажете, 4е Демир скрил от Аси ) юпове4е нямала да ме търси, фръцна се и тръгна да се ка4ва в колата...
- но ти не ми позволяваш да ти обясня!!! не е това, което си мислиш, ще ме изслушаш ли?
нямала да ме съди... ако съм й правил напук заради Али, тогава играта ставала опасна...
- та аз дори не я познавам Аси, имаше неприятности, просто й помагам, няма нищо друго, това е!  Ти какво си помисли, 4е мога да стана близък с жена, познавайки я от в4ера?
Аси: - Не ти вярвам!
- Не си права!
Аси: Около теб има само тайни Демир, аз нау4авам вси4ко последна! Как о4акваш да ти вярвам?
- Добре, както искаш, Аси. Това ти ще решиш. И аз бях потресен, когато свали колието от врата си. Когато ме обвиняваш, погледни и себе си, Аси! Тогава, ще разбереш, 4е си сляпа!
погледнах я дълбоко в о4ите, искаше и се да я целуна....но недоверието й много ме засегна...тръгнах си, ка4их сев колата и я из4аках тя да тръгне първа, запали и тръгна ядосана...с мръсна газ...върнах се в конака , за да се погрижа и за Зейнеп....тя се 4увства виновна, 4е приятелката ми се разсърдила...приятелка ли ми е не е ли и аз още незнам.... многосъжалявала....иска да пмогне с нещо...ади да вървим..(пак 4антата се разнася напред, назад   ooooh!) тръгваме, ама я да взема да се обадя на Мелек ако иска да дойде с нас!!!
(Сухи флиртува ли с поглед4ета или на мен така ми се струва  Thinking) по пътя срещнахме Ариф, изпраща Аси до 4ифлика...погледна ме красавицата с пронизващ вледеняващ, смръзавящ поглед...отговри ми студено иигеджеляр и заминаха...

в следващата серия ще има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

няколко отметки  Peace

4увате ли "свирещите" щурци и крякащите жаби? а лаещите ку4ета в дале4ината 4увате ли? тези звуци с дублажа няма как да се 4уят, да не говорим , колко много 4асти са изрязани  Hug

другото, което ми направи силно впе4атление и Рени също го спомена, защо Ихсан не каза на Нери къде отива...."ще закъснея тази ве4ер" и това беше...защо? ето за това доверие говоря!!!!
Защо Аси не повярва на Демир? Нелка казва в поста си...заради миналите дни, когато дошъл и искал да отмъщава, заради това 4е не бил сигурен в 4увствата си и оставил принцесата й да страда и да пла4е....Не мисля 4е е така....
според мен, до този момент Демир никога не е излъга Аси. Може да е премъл4авал, може да не й е казвал вси4ко, но никага не е изрекъл лъжа. Винаги е бил откровен с нея, може да й е говорил с недомлъвки или загадъ4но, но не и лъжа!!! Защо тя да не му вярва?

какво озна4ава доверие? да имаш доверие на половинката си?

хайде стига ми за днес!!!
до утре  Hug

# 272
Добро утро на всички!
Да започнем деня с Аси и Демир!

Скрит текст:
Днес закуската е в Монте Карло!

И една фотоколекция на Мурат

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 07:44 от sisi56

# 273
Боре  Hug днес съм тук, ще има спойлери! hahaha  Joy Hug

Скрит текст:

# 274
Още малко Аси и Демир и ще обърнем повече внимание на Гонджа-това е нейната седмица! Peace
Ваня Hug Много красиви снимки от сватбата! Peace Двамата много си подхождат, Two Hearts Two Hearts Two Hearts да са живи и здрави и много щастливи! Hug Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Сан Франциско

Рио де Жанейро

# 275
  • Стара Загора
Добро утро!

Сиси Hug,мерси за закуската и то къде  Grinning!
Довела си снощи Керим smile3525!В тоя епизод май Керим е повече зает с мисли за другите около себе си Rolling Eyes...
И Демир се е появил по някое време ядосан и разгорещен да обясни на Аси как стоят нещата със Зейнеп,но тя не му даде шанс да и обясни ooooh!.
Меги Hug,чуваме щурците,жабите,кучетата,вятърът и всички шумове,които наистина не се чуват при дублажа и сме благодарни на момичетата,които продължават да ни радват с преведени епизоди на Аси Grinning.Аз особено,както първият път го гледах с дублаж,бях изумена как всяка сцена се допълва чрез страничните звуц и сега не заглеждам филм или сериал без звук и субтитри Grinning.
 Това,че Ихсан заведе скришом(от жена си и дъщерите си) Сюхейля в планината ми прилича малко на това как  Демир реши да помогне на Зейнеп без да занимава други хора.Разликата е,че единият е воден от старите си чувства и се чувства задължен да помогне на майката на сина си,а другият е воден от доброто си сърце,но и двамата си докараха неприятности.

Приятен ден  Hug Hug Hug Hug!

# 276
Добро утро,момичета Hug
Снощи много исках да участвам в дискусията,но не успях!Затова днес ще започна  с едно съображение!Когато нямаш чувства е лесно да реагираш правилно и да постъпваш премислено,когато си влюбен ,когато има емоции, всичко е по-различно.Не напразно се казва ,че"Чувствата не са добър съветник"' CryКогато Демир помогна на Зейнеб едва ли мисли за последствията.В момента го води мисълта,че едно момиче ,живяло без майка ,е дадено от баща си за съпруга ,въпреки волята и.Демир е съвременен млад мъж, от онова поколение мъже в Турция,който има ново отношение към жената."Как може да се омъжи човек за някого,когото не обича"казва той в разговора си със Зейнеб.В този момент Демир се противопоставя с действията си на една стародавна традиция,на нещо,което съществува в турското общество. EmbarassedА с Аси нещата стоят по съвсем друг начин. Embarassedв момента,който я извади от реката,за него животът придоби друг смисъл.Това беше неговият избор!
Бори Hugмного красив колаж!
Сиси Hugподдържай огъня днес!
За домашните -довечера.А и е време за Гонджа!

Демир ви поздравява с добро утро!

# 277
Започвам да пиша наново, че времето ми изтече, но преди това:
Боре Hug Поздравления за стилните и красиви колажи! Доста си се потрудила тези дни! Peace
Ани  Hug Знаеш, че винаги съм тук, но и аз имах същите проблеми като теб! Peace Миналата вечер тук имаше страхотна гръмотевична буря и нанесе поражения на техниката Thinking
Сега вече светне ли гръмотевица-изключвам всичко! Naughty

Един млад Мурат и ще се опитам да отговоря на Меги!

# 278
# 279
# 280
# 281
  • Стара Загора
Ани Hug,права си ,така си е
Цитат
В този момент Демир се противопоставя с действията си на една стародавна традиция,на нещо,което съществува в турското общество
Сиси Hug
Благодаря за поздравленията за колажите Grinning
При нас през нощта  имаше ужасна буря-гръмотевици,светкавици и проливен дъжд,а сега само вали ли вали.Днес ще го пишем дъждовен Joy Joy,a  в дъжда нашите герои имат все силни и   вълнуващи сцени smile3521

# 282

Искам да бъда!!

Искам да бъда за теб необятна,
изгаряща,огнена,жадувана страст
искам да бъда събуждаща ласка
лъч на надежда разбил твоя мрак!!

Искам да бъда молитва и болка,
моето име да шепнеш насън,
искам да бъда невиност и прошка,
да съм в душата ти радостен звън!

Искам да бъда от бурите сянка,
да си усмихваш във мойте очи
искам да бъда вечерна седянка
и да събираш с мен мислите си

Искам да бъда за тебе аз всичко,
да ме помилваш когато съм сам,
Искам да бъда, далеч или близко,
своя живот на теб да отдам!!

Стефан Александров

# 283
Ани, много силни стихове! newsm10

# 284
привет на всички запленени от магията АСИ
бях провокирана от поста на Дими, а по-късно и АДВОКАТА на принца - Меги и след това от всички ВАС
Дими, когато прочетох за действията на Демир при Зейнеб и при Аси си казах "да и на мен отдавна ми се върти това в ума"  newsm10 newsm51
Меги,безкомпромисна защитница на Демир, замислих се сериозно, newsm78 и вие сте права Hug
но когато стигнах до поста на Нели, се замислих за любовта. та това това е любовта: тя наранява, уважава, закриля,политаш към облаците,но слизаш  и на земята, ....следиш под лупа любимия човек
Аси прие Али такъв какъвто е, не обърна внимание нито на лъжите, нито на действията му, защото ТЯ НЕ ГО ОБИЧАШЕ, не се интерисуваше от него, не бе запленена от него, той беше средство да нарани Демир, тох бе средство да НЕ покаже колко е наранена гордостта и сърцето, душата, защото колкото и горда и силна да изглежда тя е много чувствена свенлива/ в интимните моменти между тях колко свенливо поглеждаше Демир /
Скрит текст:
съжалявам, но все още не мога да публикувам стоп-кадри,които се научих да правя благодарение на КАНТИ от др, тема
и си мисля че Аси направи толкова много грешки, защото не беше уверена в любовта на Демир. Да, той направи много за нейното семейство, спор няма но той никога не говори открито с нея
Все още се съмнявам в "любовта " на Али към Аси, но той открито и направо говореше с нея макар и лъжи. Проблемът на Демир идва според мен от това, че той много не говореше за любовта си към Аси. Тя трябваше да се досеща за нея, а коя жена не обича да и говорят красиви думи....малко объркано стана, защото исках да защитя и Демир, ако той не беше предизвикан от Аси нямаше да се забърка с доброто си сърце...на следващия път
Мили момичета, Ринка, имам предложение към вас -тъй като уважавам много вашия труд,защото той е плод на вашите умения и любов към МАГИЯТА АСИ, не съм много на ясно, но не могат ли всички тия ваши кулажи, клипове, прекрасни разкази -размишления/разбира се най-оригиналните/ да се събират и поставят на първа страница newsm78. За хора които не могат това е радост за окото, от тях блика красота, любов и уважение
приятен дъждовен ден

приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт