Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 924
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Дими  Hug според мен той не сподели с никого за Зейнеп, защото очакваше въпросът да се реши незабавно; още същия ден, и така нямаше никой да узнае за случката; тъкмо ще си спести обясненията, защото сигурно се е страхувал, че няма да бъде правилно разбран. Съгласи се, че и ситуацията е малко "странна" и трудна за обяснение... Както се и случи след това: Защо точно ти? Как пък на теб попадна? После всички се изредиха да го упрекват, но в тайна нищо не остава...

# 256
  • In the light side of the Moon!
Дими,  Hug  имам отговор и на това
Цитат
ха сега ме убедете че Керим е най- добрия приятел на Демир,     или Керим е свикнал на странностите му и търпеливо чака момента на истината

но ще замъл4а, 4е ще ме помислите за
нека някой друг отговори, 4е аз взех думата и край !!!

но ина4е за следващия ти пост да те попитам какво мислиш за това. нищпо 4е сме отишли надале4, то е само след 1-2 серии, пък и я виж как хубаво сме се разприказвали то не всеки път се полу4ава..та....

1. Защо Аси не позволи на Демир да й обясни за Зейнеп? спомнете си сцената в слън4огледовото поле !!!!
2. А защо Демир каза 4е ще се ожени за Зейнеп? спомняте ли си?

защото когато Демир крещеше в слън4огледите и галопираше след Аси да я настигне и да я свали от коня само и само да го изслуша, когато й крещеше "аз нямам нищо общо с нея, за такъв ли ме смяташ, 4уй ме Аси, послушай ме, искам да ти обясня" тогава Аси ти4аше, излезе на пътя и пак щеше да я сгази кола...след това Демир я прегърна и й каза "не си отивай, моля те не го прави"
Но Аси си тръгна и не пожела да 4уе обяснението на Демир!!!

но по подробно ще коментирам като изгледаме серията, мисля 4е е следващата  Wink

# 257
  • Стара Загора
Стана интересно в темата,но аз ще ви оставям,че моите девойки не искат да заспиват нещо Grinning.
Спокойна вечер Hug Hug Hug!

# 258

Нелка  Heart Eyes привет мила,наистина е много гадно в последния момент да ти изчезне написаното ooooh! ама и ти си много упорита  Grinning и не се предаваш лесно  Grinning

Меги  Grinning
"това са цитати по спомен..но този съм го запомнила със сигурност 
Демир: И тя ли?

еее те тук ви казвам , 4е изгорях "

а с какъв поглед само бяха придружени тези думи  #Onfire #Onfire #Onfire

# 259
Момичета,искам да съм с вас ,но природните условия ми пречат.Ужасни гръмотевични бури,вероятно смущават сигнала.И аз като Нели му ударих голямо писане ,но не успях да го публикувам!Нали съм в зоната на оранжевото и всичко е трудно!

# 260
В сърцето на Аси се е настанил Демир, един горделивец, но със златно сърце и е заел цялото му място
  Дими  Hug с това съм напълно съгласна - в сърцето на Аси (както и в това на Демир) има място само за един (една)

Не мисля, че Аси предава,  голямо значение на Али, нито че му има доверие. Просто Али се държеше кавалерски и с уважение към нея и тя му отвръщаше по същия начин.
Бил я излъгал, можел да язди добре, голяма работа, какво я интересува , кой е Али?

с това обаче, не съм съвсем съгласна  Hug не смятам, че лъжата му за ездата или при подписването на договора,при вечерята  е израз на кавалерство.За мен Али е един много амбициозен човек, който не се спира пред нищо за да постигне целта си, за него целта оправдава средствата.Но в тези епизоди не мога да разбера и Аси - добре, Али е син на приятел на баща и,пристигнал от чужбина за да работи тук,но това не го прави автоматично човек на когото да имаш толкова голямо доверие. А може би, наранена от постъпката на Демир, тя видя в лицето на Али възможност да накаже Демир, да го накара да ревнува.Но май и двамата - и Аси и Демир - подцениха Али и после страдаха много заради това.

# 261
Сиси  Hug довела си ни най-добрия приятел на Демир  Heart Eyes
Боре  Heart Eyes приятна  вечер и на теб и на твоите кукли  Hug
Ани  Heart Eyes и при мен беше същата буря, уж вече отмина, но нета е доста бавен  Twisted Evil

# 262
Дафи  Hug

в турция става страшно....4етох до сега, ей тука моми4етата превеждат и разясняват  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723402.150

видях и доста туити на Туба за последния 4ас  Peace

# 263
  • Пловдив
Много ми харесва дискусията, с една бележка. Ако ще се говори за цялото действие и се прави равносметка кой е с повече да речем "прегрешения" за целия период , ще е или  много трудно, или много лесно. Защото като кажем кой е виновен за 5 години пропуснато време, ако не за друго, а само за детството на Асия, отговорът ще бъде мисля че еднакъв за болшинството.
Ето защо е по- правилно така , както сме започнали , да обсъждаме последователните събития. Защото всички забелязваме, че везните клонят ту към единия, ту към другия. Естествено разлики в мненията ще има, но едва ли ще са коренно противоположни. Хубавото е , че наистина едни обръщат внимание на  моменти, които за други някак са минали незабелязано.Например, и аз сега се замислих, наистина защо Демир не сподели за Зейнеп поне с Керим? Какво толкова тайно имаше в това, а пък дали самият той не намираше нещо смущаващо в действията си? Някой пишеше, че няма да бъде разбран, затова. А защо си мисли, че няма да е разбран, щом става дума за помощ . Излиза, че другите му близки хора не могат да мислят правилно като него ли?
 А колкото до Аси, аз доста отдавна писах, че тя необяснимо приема постъпките и лъжита на Али, като че ли не се притеснява от ухажванията му. И , ако не беше се намесила Нериман, спокойно щеше да се качи на яхтата с Али сама, без даже да си помисли за Демир и как той би го приел. Вярно , тя пое пътя на обратно, тогава няма защо да се сърди за Зейнеп- защо и той да не тръгне наобратно.
  С една дума, много размисли, много за и против.

Само че, докато тук при нас обсъжданите въпроси не са на "живот и смърт", обстановката в Турция и вземането на решения там си е точно затова. Вероятно сте видели, че привържениците на Ердоган приканват към бойкот на "Хулиганът" заради тяхното участие в протестите, а Берг оплюват по вулгарен начин.  
Скрит текст:

Дано все пак се стигне скоро до разрешаване на конфликта така, както искат гражданите  в своето болшинство.

П.П. Видях, че и Меги е писала по този въпрос. Направо ми е свито сърцето !

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 23:05 от renibo

# 264
Рени, ще си обсъждаме серия по серия, както до сега, днешната дискусия беше изклю4ение, но защо пък да нямаме и други такива дискусии, които на мен ли4но са ми много приятни. Плюс това всяко едно действие на тия нашите Убавци е породено от нещо ве4е минало, което няма как да не бъде споменато.

ина4е да си кажа и аз защо Д не сподели с К.
според мен, вси4ко се разви мого бързо и Демир просто нямаше време да каже на Керим,. това 4е те разботят заедно в една и съща компания, незна4и 4е са по цял ден заедно! Ве4ерта Демир заведе зейнеп в конака с уговорката на другата сутрин да я закара на автогарата. На сутринта дойде със закуска в ръце - (Демир си тръгна преди Керим от партито със Зейнеп се мотка по улиците и хотела и после до конака поне 2-3 4аса, сутринта става и отива направо при нея, до момента той дори не се вижда с Керим) отиват до автогарата, но се налага да се върнат пак в конака. демир отива в офиса, след това по някое време му се обажда Зейнеп уплашена от една котка  и след обяд по някое време, (защото все още беше светло) Демир отиде да вземе Зейнеп да я кара в Месрин,. Тогава той се обади на Мелек да се приготви, 4е идва да я вземе. Мислите ли, 4е ако Д е искал да скрие З, щеше да се обади на М и да я покани да пътува с тях?????
Демир не е искал да крие Зейнеп. просто така се стекоха обстоятелствата, които според мен се развиха много бързо. За мен за Демир беше много по важно в момента 4е Аси си беше свалила колието, отколкото да мисли да споделя с К за Зейнеп...Демир прие З като 4овек на който помага, време за който трябва да отдели, за да й помогне да избяга. Това не е толкова важно за него, 4е да го споделя с някой.
Дано ме разбрахте!!!  Laughing

за Берг и Халит ми е много гадно, защото са много хубава двойка, Дано имат сили да преодолеят вси4ко това. Това са хора, които малко или много допринасят за развитието ан тази държава и не бива да се оплюват по такъв долен и прост на4ин!!!!

# 265
# 266
Рени  Hug
Меги  Hug
Сиси  Hug
Лека нощ и сладки сънища!

Дано нещата при съседите се успокоят,лошо е когато страдат невинни хора, а най-вече деца

# 267
Дафи, Hug и на теб Лека нощ!

# 268
# 269
И аз момичета следя случващото се при съседите и съжалявам но ще използвам една реплика на Меги по друг повод казана но мисля ,че важи и за този"ние не познаваме нито религията им нито самите артисти "и затова съжалявам ,че се отнасят към протестиращите по този начин чисто от човешка гледна точка защото дали си известен като Халит и Берг  или Туба и Онур или си обикновен гражданин на нашата съседска държава е все едно всеки има право да изкаже ,да покаже своето мнение и това което правят органите на реда си е направо погазване на човешките права и ако това става заради един МОЛ та колко пък толкова пари са заложени толкова ,или май е пак старото надмощие  над по слабите ама понякога сметките излизат криви както и с натиска за прекратяване на снимането на АСИ е тогава други самозабравили се лумпени не успяха дано и властта в Турция се успокои и самите протести дано се овладеят защото хаоса е пълен.Меги аз също харесвам тези непредвидени дискусии това е защото наистина сме много изскренни в коментарите си и колкото да сме пристрастни към един или друг герой то се опитваме да пречупим по свой си начин ,през нашия поглед техните постъпки затова и аз съм за тези дискусии извънредни

Общи условия

Активация на акаунт