Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 187

• 36 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • In the light side of the Moon!
Меги  Heart Eyes много е интересен този обичай.
...След това на ръцете на младоженката се надяват специални червени тюлени ръкавици.Младоженецът идва и вдига на ръце девойката. Празненството продължава до 11-12 през нощта. - те това подчертаното не го спазиха Аси и Демир  Joy Joy

а сега отивам да си догледам серията, че имам домашни да пиша  Joy
да бе Дафи, само това не можахме да видим, ама той мом4ето беше на път тогава и доколкото си спомням май пак да спасява Зейнеп, ама този път със съгласието на Аси  Joy Joy и бяха в колата с Керим и тейзе му се обади то4но, когато пееха песента, наистина много тъжна песен, мисля 4е я има преведена на бг със субтитрите, а Керим се беше ухилил до ушите докато слушаха песента  Joy Joy това е по спомени на Миглена Теофилова, пък те може и да не са верни  Joy Joy Joy

ооо Боре, защитавам си гоо аз, като си ми е на сърцето  Crossing Arms Embarassed оби4ам го тоз 4овек бе...какво да направя, още с първата серия си казах, от този няма да мога да се отърва така лесно

# 241
 Hug Hug Hug
демир е за вси4ко, добре 4е Зейнеп все още не изпитва нужда от кекс
 Меги   smile3521     Много бързо откликна с защитата на Демирджан – разсмя ме от сърце
                                                          newsm03 newsm47
Сещам се за момента след като Аси спаси от Аслан работничката  - Джеврие. Реши за  нейно добро да я отпрати от чифлика. Демир чу  но неразбра ситуацията , ядоса се много, Хвана Аси за  ръката и до обора не се и обърна да види какво и е. Демир се държа доста грубо с Аси. Тя  му се опълчи и точно тази гордост провокира Демир а той сам си призна, че с нетърпение очаква деня, кога ще се предаде това гордо и непокорно момиче. И наистина дочака този ден – загубата на коня, верния приятел на Аси.  Никак не му допадна – душевното състояние на победената Аси. Тогава Демир се уплаши от отдалечаването и – за първи път отвори душата си пред друг човек. Ето това имах предвид, когато написах, че падаше от облаците и започваше да се държи като влюбен мъж.

# 242
Меги  Heart Eyes много е интересен този обичай.
...След това на ръцете на младоженката се надяват специални червени тюлени ръкавици.Младоженецът идва и вдига на ръце девойката. Празненството продължава до 11-12 през нощта. - те това подчертаното не го спазиха Аси и Демир  Joy Joy

а сега отивам да си догледам серията, че имам домашни да пиша  Joy
да бе Дафи, само това не можахме да видим, ама той мом4ето беше на път тогава и доколкото си спомням май пак да спасява Зейнеп, ама този път със съгласието на Аси  Joy Joy и бяха в колата с Керим и тейзе му се обади то4но, когато пееха песента, наистина много тъжна песен, мисля 4е я има преведена на бг със субтитрите, а Керим се беше ухилил до ушите докато слушаха песента  Joy Joy това е по спомени на Миглена Теофилова, пък те може и да не са верни  Joy Joy Joy

ооо Боре, защитавам си гоо аз, като си ми е на сърцето  Crossing Arms Embarassed оби4ам го тоз 4овек бе...какво да направя, още с първата серия си казах, от този няма да мога да се отърва така лесно
точно така си беше Меги  Grinning той наш Демирджим нали винаги е готов да помогне на всеки , та и тогава беше на поста си  Joy и само си представяше как украсяват с къна ръцете на  любимата му  Grinning и се подсмихваше под мустак  hahaha

# 243
Меги Hug извинявам се! Прескочила съм страницата без да искам и не съм видяла, че е публикувана! Peace В момента търсех нова снимка, за да я сменя! Peace

# 244
Hug Hug Hug
демир е за вси4ко, добре 4е Зейнеп все още не изпитва нужда от кекс
 Меги   smile3521     Много бързо откликна с защитата на Демирджан – разсмя ме от сърце
                                                          newsm03 newsm47
Сещам се за момента след като Аси спаси от Аслан работничката  - Джеврие. Реши за  нейно добро да я отпрати от чифлика. Демир чу  но неразбра ситуацията , ядоса се много, Хвана Аси за  ръката и до обора не се и обърна да види какво и е. Демир се държа доста грубо с Аси. Тя  му се опълчи и точно тази гордост провокира Демир а той сам си призна, че с нетърпение очаква деня, кога ще се предаде това гордо и непокорно момиче. И наистина дочака този ден – загубата на коня, верния приятел на Аси.  Никак не му допадна – душевното състояние на победената Аси. Тогава Демир се уплаши от отдалечаването и – за първи път отвори душата си пред друг човек. Ето това имах предвид, когато написах, че падаше от облаците и започваше да се държи като влюбен мъж.

да права си, не му допадна душевното състояние 4увството 4е е победител, но провокатора за тази сцена беше тейзе, заради нея Демир взе коня на Аси......
все си мисля , 4е вси4ко, което направи Демир беше провокирано от някой друг или от нещо. Не може 4овек, който е толкова добър и отзив4ив , 4овек, който не е убил и муха да иска да направи нещо лошо пък и на 4овека в който е влюбен!!! Той дойде в Антакия с цел отмъщение, но само след няколко опита разбра, 4е отмъщението му не е присъщо!

ина4е за първата сцена дето споменаваш...да той се държа грубо с нея, ама пък не беше ли много секси...не хвър4еше ли страст около тях...щото на мен прилепи литнаха в стомаха ми на тази сцена  ooooh!

ооо и нещо друго да ви споделя...през уикенда гледах новите преведени еп.
Аси , Асия и Демир поправят лодката, Демир подканва Аси да си тръгне, защото Асия ве4е му е простила и не му се сърди, съгласи се да пренощува в Демир и такаа вси4ко е наред, та Аси запо4ва да дава на Демир напътствия  Peace

Асия да си измие зъбите преди лягане, може да се опита да го метне, но той да настоява
Ако не може да заспи, да я погали по глави4ката и тя ще заспи

това са цитати по спомен..но този съм го запомнила със сигурност  Wink
Демир: И тя ли?

еее те тук ви казвам , 4е изгорях

Сиси  Hug не се притеснявай  Peace

# 245
  • Пловдив
 Времето ми е ограничено, за да коментирам постовете на Дими и Меги.

Все пак ще кажа, че Дими е изказала своите мисли без предварителна настройка за виновност и оправдание- мисля, че си задава въпросите, които й възникват. При Меги - сори!-си личи силното пристрастие. Тя е и ще бъде винаги , както казва Бори, адвокатът на Демир и не казвам, че в това има лошо. Но все пак моето лично мнение е, че трябва да оценяваме и постъпките на Аси, и на Демир с повече обективност.
 Може би на Бори следните думи

Дими ,браво джанъм,мн.интересни мисли са те сполетяли и добре,че ги сподели,че не ми бяха хрумвали,а то си е баш така.Значи ето как нещата се уравновесяват ли как да се изразя и аз дано ме разберете-въпросът ,който днес Меги зачекна за доверието-как Аси се довери така лесно на Али,а не на Демир(това като гледам пак ще коментирам) и сега ето как Демир се държи със Зейнеп и Аси.Значи и двамата се държат любезно и мило с чуждите и непознатите и се карат и предизвикват помежду си непрестанно

са най- близко до моите мисли и чувства.

Истината е , че за всяко нещо има различен ъгъл, под който можем да го видим- ако е от слънчева страна, ще го виждаме светло, топло, красиво; ако го гледаме от тъмна, мрачна страна- ще го възприемаме като студено, грозно, неприятно.
    За мене си имам примери даже от вчерашния ден, но пък човек трябва да дава път на светлото и красивото, стига то да не ни кара да бъдем повърхностни и лекомислени.

Айдеее, разфилософствах се, а ужикото ми ще стои гладен. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Пък и тази вечер съм на "Отмъщението".

Може би по- късно и то доста по- късно ще погледна, като си взема нещо подходящо за "отмъщение"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На новите 3 отговора няма да има мой отговор  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 246
Здравейте момичета!Снощи беше чудесно но за мен завърши отново катастрофално на последните думички едва ли не в 0 часа и не знам колко си минути отново си изгубих домашното за 30 епизод но какво ми остана да се поядосвам малко и днес да се захвана отново ,искам да ви настигна и все не успявам но...няма не искам ,не ми харесват сериите и гадния Али а за Аси  ами Меги аз винаги съм готова мило мое момиче и да ти обясня защо аджеба Аси се доверяваше толкова лесно на Али а на Демир се сърдеше и правеше фасони и тревожеше нашия принц.Меги връщам се много назад още в началото как се запознаха ,как всичко беше лъжа,мъст ,унижение дори и сред всички тези не лицеприятни чувства в душата на тези двамата покълнаха семенцата на ЛЮБОВТА, трудна ,но и много красива и по целия и път тръни ама много при това .Крачка направят един към друг и хоп в изходна позиция ,спомни си паметната целувка избухна всичко и на двамата в душата и...студен душ за нашата принцеса извинявай Меги ,но от твоя хубавец е ледения душ,не били готови тра ла ла,милата се сви като ранено животинче ,почувства се омърсена и цитирам по памет "да докоснеш някого означава да докоснеш душата му"а тя е сърдита на себе си ,че му е позволила да я докосне.И още и още такива красиви моменти между тях все нараняваха Аси, да сигурно страда и Демир но как да го съжалявам Меги та той сам си избира пътя как да постъпи и макар да страда той сам си го допуска ,сега при трагедията с леля му отново. Знам ,че доверието е най важното между двама млади а и не само любовта е силно чувство , доверието се ражда по бавно но според мен е трайно чувство и като всяко такова чувство изисква постоянство а не както се поддържа при тези млади луди ,един ден ти си всичко за мен Аси а на следващия бягаме защото нещо отново се е случило,защото е много лично ,и не знам какво си .Ако Сухи имаше от какво да се срамува за своята необмислена постъпка или да я наречем слабост и взимане на грешно решение то той Демир ако истински обичаше ,ако както каза на Керим че никоя друга до сега не е обичал така то защо не сподели всичко с нея ,страховете си,мъката си тя така направи а имаше моменти в които И ТЯ се срамуваше от постъпките на баща си ,на нейния идол но тя не сви глава ,не го избягваше напротив изливаше болката си пред него ,защото освен любов тя вече изпитваше и огромно доверие към него и срам,страх от отхвърляне всичко това сега беше отстъпило пред новината която се разкри пред тях, Аслан е син на Ихсан и Сухи  и именно нейния татко е постъпил безчестно и безотговорно е значи Меги тя може да му довери и да излее пред него всичко това е доверие а той все още не, а и до края той не почувства същото доверие за жалост.А сега за Али всичко с него се развива в различна обстановка и няма как да се сравнят двата развоя.Али е син на приятел на баща и,баща и му гласува доверие макар ,че Ихсан все още разчита не толкова на Али а на Демир на него той се доверява изцяло,дори това дразни Аси защото Ихсан се разбира с Демир а с нея Демир е като свинкс,после ревността и стана лош съветник на нашата принцеса и обидена от пренебрежението на Демир прегърна ревността и реши ,че като демонстрира близост с Али ще измъкне от този транс Демир и естествено сгреши,а и ти питаш защо Аси вярва на Али а на Демир не, ами тя по принцип е възпитана да вярва в доброто ,и спомни си какво каза когато Демир прекрати брака им след смъртта на Мелек"татко ни е научил да сме честни,справедливи а с мен постъпиха несправедливо повярваха на една лъжа изречена в предсмъртното писмо ...."Демир наистина не усети нито ,че беше обичан нито ,че беше единствен за Аси ,не зная за какво е такъв недоверчив но именно от това си изпатиха и двамата.Така Меги мисля аз и затова писах и преди аз не бих искала до мен в живота да има точно такъв недоверчив Демир защото ако нямаш доверие на любимата каква любов какви бъдещи отношения и щастие нищо не би могло да се получи и тук мога да кажа ,че Керим беше различен и силно се влюби но и за миг не му мина Дафне да му изневери или скрие нещо от него ако беше послушал поне веднъж някого и най вече Керим Демир нямаше да изстрада толкова ,нямаше да измъчва Аси а и нас също знам Меги ,че ти си на друго мнение но за мен основен виновник за толкова мъка между двамата е Демир но не отричам ,че и Аси от болка ,гордост и инат не сътвори и тя огромни щуротии и най вече с Али а дори и за миг нито за миг не и трепна сърцето за този негодник,дори своето да тя му даде от мъка и с мисълта за тих пристан където да се опита да събере мислите и най вече разбитото си сърце.Простете на баба Нелка ама си оставам романтичка до край и защитник на падналия,наранения,а това е Аси в нашата приказка  

# 247
  • Стара Загора
 hahaha
Цитат
еее те тук ви казвам , 4е изгорях
hahaha какво изгаряне,ти направо си избухнала като динамит  Joy Joy Joy

Рени Hug,привет и на теб  Heart Eyes!Не за пръв път имаме близки мисли с теб Grinning.
А така и Нели Hug се е появила Grinning

# 248
Не мисля, че Аси предава,  голямо значение на Али, нито че му има доверие. Просто Али се държеше кавалерски и с уважение към нея и тя му отвръщаше по същия начин.
Бил я излъгал, можел да язди добре, голяма работа, какво я интересува , кой е Али?
 В сърцето на Аси се е настанил Демир, един горделивец, но със златно сърце и е заел цялото му място
 Naughty   Thinking Crossing Arms  bouquet

# 249
Времето ми е ограничено, за да коментирам постовете на Дими и Меги.

Все пак ще кажа, че Дими е изказала своите мисли без предварителна настройка за виновност и оправдание- мисля, че си задава въпросите, които й възникват. При Меги - сори!-си личи силното пристрастие. Тя е и ще бъде винаги , както казва Бори, адвокатът на Демир и не казвам, че в това има лошо. Но все пак моето лично мнение е, че трябва да оценяваме и постъпките на Аси, и на Демир с повече обективност.
 Може би на Бори следните думи

ако си спомняте добре и ако 4етете вси4ко без да пропускате, аз на няколко пъти споменавах преди, 4е оправдавам Аси. След акто се поставя на нейно място и се запитам аз така ли бих реагирала...си казвах ДА, на моменти, да... ! никога не съм опреквала Аси, 4е е постъпила по еди кой си на4ин, просто съм се опитвала да я разбера и да оправдая постъпката й. Абсолютно същото  правя и с Демир. Но понеже напоследък виждам,  4е каквото и да направи Аси , визирам неоправдани постъпки, а тя с всяка серия залита все пове4е в блатото, тя е оправдавана от пове4ето от вас...затова си поставих за цел, да си променя подхода на защита на Демир!!!
радвам се 4е си го забелязала Рени  Hug

имам 3 отговора да 4ета  ooooh!

# 250

КЕРИМ – 31 епизод

Заварвате ме на партито, което даде Али за новото съдружие. Танцуваме с Дефне loveuuu  Two Hearts    и аз хвърлям по един поглед на присъстващите. Погледът ми се спря на Демир Cry-никак не ми харесва видът му напоследък, все е угрижен. Thinking Споделих с Дефне тревогата си: ooooh!
--Дефне, не видя ли лицето на Демир? Беше много разстроен. ooooh!
--Ние какво можем да направим? Това е между тях двамата. Naughty
--Така е, -съгласих се аз. Танцът е за двама-нищо не може да се направи. Демир пак не се обади, когато си тръгна, много ме притесни. И двамата едновременно погледнахме към Али, който усърдно обгрижваше Аси. Laughing-- Али не оставя Аси на мира Naughty –забеляза и Дефне. Партито свърши и всички се разотидоха . И аз се приготвих да откарам моите дами- Мелек , Лейля и Аси, да се прибираме с Дефне и да си легна, че толкова съм уморен, че ще заспя като къпан. hahaha Joy Пресрещна ни Али и ми предложи той да  откара момичетата до чифлика, а ние с Дефне да се прибираме. newsm78
--Не става! no Трябва да оставя балдъзата лично. Повериха ми и Мелек. На никого няма да дам моите съкровища. Naughty -хвърлих му един поглед;( присмехулен, от моите): Kак ще му ги оставя? Не е познал; нали после Демир ще ме убие?  #2gunfire–Не си прави труда - ще имаме грижата; подкрепи ме и Дефне . Peace  Али се обърна към Аси и й предложи на другия ден да започне работа, ако е готова; Аси отговори утвърдително,  a ние разбрахме, че вече и фирмата е готова за Аси.   Peace– Хайде ние вече да вървим – утре - нов ден; нов късмет !   
На сутринта тръгвам на работа, а Дефне – и тя се е приготвила да излиза. Thinking
--Излизам, скъпа, ти къде така? –Ха! И тя идвала с мен във фирмата. –Във фирмата  ли?  Боже мой!—Да! Защо съм се учудвал? –Ами, не знам. Омръзна ти да бъдеш домакиня?  newsm78Ще постъпиш във фирмата ли? – Реших да говоря с Демир.  CrazyМъчно ми е, че са скарани с Аси. Cry Трябва някой да се заеме с тази работа. Погледнах я недоверчиво ?!? Thinking Тя знае ли с какво се захваща? Като че не ги познава какви са инати?—Виж, не е редно да се намесваш, Дефне. Naughty Най-добре е да стоиш настрана. Но Дефне си е Дефне - фръцна се и тръгна.  Crazy–На кого говоря? Добре, върви да говориш!
Пристигнахме, а Демир вече е там, подписва документи.
--Къде пропадна? Какво стана?
--Закъснях малко. Какво има?-- Забрави да ни поздрави и Дефне веднага го заяде.
--Извинявай, Дефне. В главата ми е пълна бъркотия. Praynig
--И на теб и на Аси главите са объркани напоследък. Какво става? ( Хайдеее, Дефне започна да атакува).  #2gunfire–Кълна се, опитах се да я спра Демир, но не успях. Както виждаш, Дефне ще ти държи сметка. Naughty
--Не, не му държа сметка. Само ми е мъчно. Sad Защо не кажеш на Аси, Демир?  Защо не се разберете? Sad Но на Демир явно не му е до приказки и помоли Дефне да говорят по-късно. Stop
Но Дефне е непреклонна: Naughty --Демир, като казваш по-късно и двамата губите време.
Демир с тъга в гласа сподели, че е положил усилия и се е опитал да й разкаже, но Аси бързо е променила интересите си и вече е трудно човек да се добере до нея.  Tired Дефне не се отказва да  го агитира: -- Демир, само две изречения са достатъчни. “Леля се опита да се самоубие. Hе можах да ти го кажа, защото й обещах, Аси!”това всичко ще изясни. Опитай и ще се сдобрите. –Не притискай много приятеля ми.( опитах се да защитя Демир), но той не беше обнадежден от перспективата да говори с Аси и отвърна, че тези две изречения няма да променят нищо. Дори вече е излишно да говорим за станалото.(това много ни изненада и го погледнахме с недоумяващ поглед) . newsm78—Защо?
--Защо ли? Колието, което й бях дал , беше символ на връзката ни. Two Hearts Беше ми обещала да не го сваля никога. Но сега носи колието на човек, когото познава от няколко дни. Щом Аси може толкова лесно да зачеркне това – за мен всичко е свършено!  Tired Tired- много горчивина и много болка имаше в тези думи, но този път и аз не издържах: --Как така свършено? Вие да не сте луди?  Naughty И Дефне се намеси: -- Демир, ако ти й беше разказал всичко от самото начало, нямаше да се стигне до тук. В крайна сметка сте в това положение, защото ти скри всичко от Аси. Но и Демир имаше своето право: --Беше нещо много лично за леля ми . И за мен. И аз преживях тежки моменти. Поисках малко време. Само малко време! Но тя не можа да изчака.   Tired             Колкото виновен съм аз, толкова виновна е и Аси. Naughty Как може толкова бързо да се откаже? Как може да се сближи толкова с един непознат? Добре, а аз мога ли да приема това? Никога! Никога няма да приема! Може да съм грешал, може да не съм приказвал, но... не съм заслужил това. Naughty  Може би така е по-добре. Благодарение на тази грешка научих много неща. Поне разбрах какви са чувствата на Аси. Naughty  След това излияние Дефне първа се окопити:  Close
--Демир!, Не си прав!  -- Не, Дефне! Тя не можа да устои. Ако го беше сторила, животът ни щеше да бъде друг. Но виждам, че само аз съм този, който се бори. Ние не издържахме този изпит! no За мен всичко е свършено вече... TiredНастъпи гробна тишина и всеки преосмисляше това, на което станахме свидетели току-що. Thinking За първи път Демир разголи душата си пред някого и разкри най-съкровените си чувства. Това не беше “твърдия” и “непоклатим” Демир, а човек като всички останали:  със своите силни и слаби страни, със своите страхове, терзания и угризения , с мъката  изписана на лицето му; с болката  и огорчението от предателството на любимия човек…  Tired Tired Tired

Още не приключил работния ден, Демир си тръгна, като ми обясни, че имал работа в града и ще се отбие през къщата, а на въпроса ми : Дали ще дойде в чифлика, защото всички ще сме там?- той ми оговори, че довечера заминава за Мерсин...

# 251
Не мисля, че Аси предава,  голямо значение на Али, нито че му има доверие. Просто Али се държеше кавалерски и с уважение към нея и тя му отвръщаше по същия начин.
Бил я излъгал, можел да язди добре, голяма работа, какво я интересува , кой е Али?
 В сърцето на Аси се е настанил Демир, един горделивец, но със златно сърце и е заел цялото му място
 Naughty   Thinking Crossing Arms  bouquet
даммммм , хи4 не му придава голямо зна4ение, само дето след 2 серии ще му каже "важи ли още предложението ти за брак? казвам ти ЕВЕТ"

Аси използва Али като оръжие срещу Демир. това е явно и о4евадно!!!

# 252
Нелка  Hug защо не си пишеш домашните в някоя от програмите ти на компа и след това да копираш и поставяш тук..или пък в емайла си ги пиши и полсе само поставяй...ина4е е убийственно да ти се губи написаното, за голям яд си е...да не би да ти изти4а времето докато пишеш и затова да те изхвърля  ooooh!
незнам..но помисли по въпроса  Peace

ина4е за другото - поне не съм само аз пристрастната тук  Wink

# 253
     Hug   Сиси –   всеотдаден, готин приятел, добър съпруг е твоят Керим
Аз нещо днес     #2gunfire #2gunfire Rolling Eyes
Чета те и в последното изречение се заковавам – Демир ще ходи в Мерсин???
После се запитвам как така Демир не сподели за случващото се  - имам пред вид Зейнеп, хайде, Сухи го помоли да остане в тайна опита и за самоубийство, ами Зейнеп нали не е отправила подобна молба, а нали и няма уж нищо скрито покрито   #Crazy
Ха сега ме убедете че Керим е най- добрия приятел на Демир,   newsm78  или Керим е свикнал на странностите му и търпеливо чака момента на истината   Thinking

# 254
Хубаво ама това “евет” го изрече тогава, когато чу от устата на Демирджан,че за  Зейнеп  ще отговаря вече той и че ще се ожени за нея.
А уж щом погледнеше Аси в очите и четеше  в душата и.. как не разбра

Сори, излазох от епизода това ще почака, Меги , подведох се.   baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт