Покажи ми красота пак и отново... (8)

• 50 691
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Мама гледа към любимото си дете, най-дребното и смотанкото! Grinning

# 151
# 152
# 153
Мама гледа към любимото си дете, най-дребното и смотанкото! Grinning
Хич не е смотанко...има толкова умен поглед! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 16:00 от Ерма

# 154

Този мъж се казва Omar Al Borka Gala.Той е поет,актьор и фотограф.От Дубай е.Омар е един от трима мъже,изгонени от един фестивал в Риад,заради това,че изглеждал много sexy-за да не си падат жените по тях.

# 155
# 156
# 157
  • София
Родопите:

- язовир Батак

- Кърджали, р. Арда
- Бесарбовски скален манастир "Св. Димитър"

- с. Гела

# 158
Ерма, тенкс от името на Чоми! Simple Smile На него най често му се смеят, радват му се,де! Laughing А най-умен е Зрънчо. Май ще го прекръстят на Цветан, щото е роден на Цветница. Той има съвсем човешки очи, а на месец и нещо вече се бе научил от майка си да застава пред хладилника и да вика:''Мяуу!'' за нещо вкусничко. Grinning

# 159
Ерма, тенкс от името на Чоми! Simple Smile На него най често му се смеят, радват му се,де! Laughing А най-умен е Зрънчо. Май ще го прекръстят на Цветан, щото е роден на Цветница. Той има съвсем човешки очи, а на месец и нещо вече се бе научил от майка си да застава пред хладилника и да вика:''Мяуу!'' за нещо вкусничко. Grinning
Пънки,той е прекрасен наистина,с много красиви човешки очи,но ми се струва тъжен...може би усеща,че не е любимото дете на мама...кой знае?!?...

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 21:46 от Ерма

# 160
  • София

# 161
  • София

преди...и

сега. Афганистан

Кашмир

Индия

Етиопия

Филипините

# 162
  • Троян
 marche14 сигурна ли си ,че момичето от първата снимка е същото след време  Sad Винаги много съм я харесвала и като се замисли човек е сигурно едно от най-известните лица в света,а какво е станало с нея ....

# 163
  • София
marche14 сигурна ли си ,че момичето от първата снимка е същото след време  Sad Винаги много съм я харесвала и като се замисли човек е сигурно едно от най-известните лица в света,а какво е станало с нея ....
Да, абсолютно!!  Удивителна снимка.  Афганистанка и името ѝ е Sharbat Gula. Прочетох и статията точно сега за този гениален фотограф. В началото мислих, че повечето я знаят тази снимка и продължението ѝ и не смеех да я пусна, но...желанието ми беше по-голямо да ви я покажа.  Има и други негови, но много ще натоваря темата...нали е само за красотата...повечето са социални и портретни фотографии.

Шри Ланка

# 164
  • На земята, която е всъщност звезда.
Едно кратко филмче как откриват афганистанското момиче:

http://www.youtube.com/watch?v=llxw0bL7wfQ

Общи условия

Активация на акаунт