Гей-парад 2013

• 34 703
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 330
  • Galaxy 13197853088
Проблем си е подобно изнасилване на обществото от някаква група
болни хора държащи да им признаем отклонението за норма. Никак
не е демократично да го позволяваме това. Трябва да им се помогне
и да решим този проблем. И това е правилното решение. Вярно,че е
крайно,защото поставя край на всички тези проблеми и терзание на
болните и на здравите.

# 331
  • Сопот, Пловдив
Имам лоша новина в такъв случай - проблемът скоро няма да бъде "разрешен", ще се наложи да се терзаете и тази година, и следващата и т.н.

# 332
Както не е разрешен в последните няколко хилядолетия.

# 333
  • Galaxy 13197853088
Е, то и престъпници е имало и ще има, но никой
не се отказва да ги праща в затвора,нали така?

# 334
Нищо не е решено през вековете Thinking....но да се оплитат ценостите през крива призма и да се налага някакъв абсурд Thinking Thinking Thinking

Не ми пречат гейовете и разните там общности(с изключение на сатанистите).Ами натрапването на уж различното.....и тръбенето,че пренебрегвани...

И децата са......

Тогава-някъде откриха решение,нали?А сега тЯхните общества се чудят как да попречат ....

# 335
  • Сопот, Пловдив
С тази разлика, че пращането на престъпници в затвора е регламентирано и такива се пращат там, но законово основание за спирането на гей парада няма и няма да бъде спрян. Освен, разбира се, в прекрасни държави, със справедливи и хуманни закони, като Иран.

# 336
Кучо имам новина за теб, сексуалността не е отклонение,
бива хетеро-, хомо-, би- или а-
гледам грамотен си чети повече, не вреди и не боли  Mr. Green

# 337
Аууууууууууууууууууууу......започна се поредния спринт на изтрелване.....
На първия ред съм smile3502

# 338
  • Costa Rica
Охо, самопровъзгласилите се за алфа мъжкари изпълзяха отново Mr. Green Тъкмо си мечтаех, че тази година ще вземат да пропуснат Whistling

Защо ли, обаче, писанията им звучат като "Иска ми се, ама не ми стиска, щот'съм мъШ и имам да поддържам имидж".
Много скрити хомо щения има тук, много.  tooth

# 339
  • София
Нито ми пречат гейовете, нито ми пречат гей парадите. Също така не съм против гей браковате и осиновяването на деца от тях или раждането на децата им от сурогатни майки (както е при Елтън Джон или Рики Мартин например).

Дъщеря ми е само на 5 г. но съм й обяснила, че има жени, които обичат жени и мъже, които се влюбват в мъже. Знае, че хората са различни и че не трябва да бъдат подигравани поради различията им.

Тези, които плюят и се гневят на гейовете, да се замислят, ако един ден собствените им деца се окажат такива.

# 340
По темата вижте този линк http://www.youtube.com/watch?v=C-WyPghtbJI

# 341
  • Galaxy 13197853088
Четем повече от колкото предполагаш  Wink
Това, че отскоро са си затворили очите някои хора не променя същността на нещата.
Хомотата дали ще ги наречем болни или с отклонения, е все едно и също.
А това че лобито им е прокарало към момента разни закончета и определения нищо не означава.
Всичко това може да се промени в обратна посока в един хубав момент Peace

# 342
  • София
А това че лобито им е прокарало към момента разни закончета и определения нищо не означава.
Всичко това може да се промени в обратна посока в един хубав момент Peace

Аз съм сигурна, че ще се промени. Въпрос на време е.

# 343
  • Сопот, Пловдив
Какъв трепет, какво очакване...  Laughing

# 344
  • София
Корифеите по защитата имат сериозен проблем според мен: никак не могат да са сигурни дали са омъжени или женени....Нека имат врата за отстъпление, стига сте ги нападали....
Това си е просто чувство за самосъхранение, нищо повече....

Освен това тук има доста дами, които не могат да се приемат като такива...Доказвали са го стотици пъти...

Аз смятам, че жените са решили да изпедерастят планетата, за да вземат властта!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт