Гей-парад 2013

• 34 425
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 810
А по повод създаването на семейства ще  повторя написаното от мен преди: след като природата е решила, че за продължаване на рода са нужни двама от два различни пола, значи това е нормалното, а всяка друга комбинация е ненормална.

Преди 10 и преди 30 страници имаше въпрос и доста информация по изказването ти!
Правиш ли разлика между размножаване и отглеждане?
Факт е, че в природата не е рядкост отглеждането на потомство от еднополови партньори.

Духчо, (не)здравия ти интерес по въпроса е просто учебникарски пример, отиди на Прайда срещни мъжа на живота си и спри да тормозиш майките наоколо

# 811
Галактическа принцеса умолявам те, не работи повече с гейове ... това за което говориш е ужасно ... не всеки би издържал на такава постоянна фрустрация ... спаси се и престани да работиш с гейове!
Толкова ли няма хетеросексуални с които да работиш?! Криза, криза ... но все пак ...

# 812
По принцип ми е забавно тук, защото хетеросексуални жени обсъждат хомосексуални мъже кое, как и защо. Аз като мъж не бих се наел да говоря компетентно какво е в главата на лесбийките и за това се радвам, че Devorah е в темата да почерпя инфо от първа ръка.

Не за дълго! Чу се за някакво репорт-ване, а извънземните току-що ми съобщиха, че съдбата ми сега се решава!

# 813
А защо няма парад на хетеросексуалните?

# 814
  • На земята, която е всъщност звезда.
По принцип ми е забавно тук, защото хетеросексуални жени обсъждат хомосексуални мъже кое, как и защо. Аз като мъж не бих се наел да говоря компетентно какво е в главата на лесбийките и за това се радвам, че Devorah е в темата да почерпя инфо от първа ръка.
 Преди години попаднах случайно на един блог на пасивен хомосексуалист
http://diaryofanunusualboy.blogspot.com/
 Сега си го е направил частен, защото споделяше много лични истории без да си даде сметка колко нападки ще отнесе. Това ми да даде възможност да придобия представа какво е мисленето на един такъв човек.
 Ще ви дам малък цитат от една негова история
Цитат
И тогава се случи... сбих се с една кучка! Първо се преместихме до бара. Там седяха някаква и някакъв. Танцувахме си такива, дойде още една при тях, ние още си танцувахме. Мина някакъв едър човек, за да говори с диджея и аз отсъпих назад. Нито съм я настъпвал, нито съм я докосвал дори. А тя ме избута супер гневно. Обърнах се и я погледнах. Наистина помислих, че съм я ударил и не съм усетил. На Кейт й се сгомняса настроението, а М.О. беше шокиран. Нищо, казвах на Кейт, тази е достатъчно наказана, защото е грозничка и дебелогъза, с една такава черна пригладена коса, с ужасно бял грим... абе, все едно гледаш Глория от старите й клипове, където вместо червило носеше на устните си кьопоолу. Тая коза трябваше да ходи някъде и аз нарочно й препречих пътя. Беше с къс ръкав и с пръсти я бутнах по гнусната й разголена ръка. Тя истерично размърда ръцете си и отново ме изблъска. Умрях от кеф за пореден път. Обичам грозните мутреси.
Това са "истинските" мъже - вълнуват се от бой с жени.

Ти сам си го написал: това е мисленето на един такъв човек. Изводът ти "това са те" е повърхностен. Щом те интересува какво мислят хомосексуалните мъже следи поне няколко месеца десет такива блога и пак ще говорим. Също се запитай защо те интересува техният свят и  мислене и то дотолкова, че да четеш чужд блог и да помниш цитат от него.

# 815
  • София
Когато хетеросексуалната ориентация стане "различната", тогава ще има. Споко.  Peace

# 816

Няма ли?! Аз пак нещо съм се объркала ... Онези сватбите ... той с фрак ... тя с бяла рокля ... какво са?! Или те хванати за ръце вървят по улицата ... Или се натискат и целуват в пицарията ... Или мъжките приказки, какво ще я направят ей онази мадама, ако им попадне ....
Явно пак съм се объркала?! Пу!

# 817
Когато хетеросексуалната ориентация стане "различната", тогава ще има. Споко.  Peace

Щом хомо е различно от хетеро и хетеро от хомо, значи трябва да има!  Laughing
Да си покажем всички различностите .

# 818
  • n/a

Какво е сватбата?

Сватбата е сватба. Нищо повече.
Не е парад. Не е прайд. Не мина-
ват по улиците с плакати, доказ-
ващи, че са нормални или с иска-
не за права.

# 819
  • На земята, която е всъщност звезда.

Щом хомо е различно от хетеро и хетеро от хомо, значи трябва да има!  Laughing
Да си покажем всички различностите .

Ми организирай, де. Ако е весело ще дойдем.

# 820

Какво е сватбата?

Коя сватба? Хомо или хетеро.Щото и двете "различности" правят  Laughing

# 821

Какво е сватбата?

не за права.

Абе като хомосексуалните могат да минат по този начин по улицата, няма да има и прайдове Wink

# 822
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса умолявам те, не работи повече с гейове ... това за което говориш е ужасно ... не всеки би издържал на такава постоянна фрустрация ... спаси се и престани да работиш с гейове!
Толкова ли няма хетеросексуални с които да работиш?! Криза, криза ... но все пак ...

Няма, няма. Преди няколко месеца успешно успях да се измъкна от това обкръжение. Simple Smile

# 823
  • София
не за права.
Дам, и никой не чува клаксоните на колите и врявата.
Да не говорим като изтъпанчат 4-5 циганина с тъпаните и тромпетите, и почнат да извиват хора посред бял ден.

Коя сватба? Хомо или хетеро.Щото и двете "различности" правят  Laughing
У нас, за съжаление, все още не правят.

# 824

Какво е сватбата?

не за права.

Мда минават със свирки, така че целия свят да чуе, събират панаир от 20-50-300 души има оркестър че да вдигне и махалата, селото сакън някой да не пропусне.
Вричат се двама представители на противоположния пол да правят секс само един с друг.
Не е ли демонстрация на хетеросексуалност, защо се отказва това право на хомосексуалните?

Общи условия

Активация на акаунт