Гей-парад 2013

• 34 756
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 180
Хора, опомнете се! Това злодеяние реално ни застрашава в София! Да си парадират където си искат, но не и в България! Вън натрапниците и техните измислени "права" от България! И без тях ни е трудно! А можеби те и на това най-вече се надяват? Видяли са у нас евтини деца? ДА НЕ БЪДЕ!!!

Не ти ли стигна вероучението в детските градини, та и тука се навря...  Tired Аман от такива...

# 181
Хора, опомнете се! Това злодеяние реално ни застрашава в София! Да си парадират където си искат, но не и в България! Вън натрапниците и техните измислени "права" от България! И без тях ни е трудно! А можеби те и на това най-вече се надяват? Видяли са у нас евтини деца? ДА НЕ БЪДЕ!!!
Пишеш за български граждани. Къде ще ги гониш и как точно ти усложняват живота? Вечер се настаняват на масата ти ли? Крадат от залъка на децата ти ли? Влезли са в детската градина, която посещават децата ти ли? ... И що не насочите усилия в един протест, апелиращ  към увеличаване наказанието за педофилия? ... ? ... или за крути мерки към родители, упражняващи насилие над децата си???
Да разбирам ли, че ви е страх повече за вас самите?

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 16:24 от luna

# 182
Devorah, правя разлика между сексуално поведение и ориентация, но не виждам къде това противоречи на някое мое твърдение.

# 183
И що не насочите усилия в един протест, апелиращ  към увеличаване наказанието за педофилия? ... ?

Е, това е много лесно като въпрос - нали всички гейове са и педофили Simple Smile. За това иде реч - две в едно е протеста. Саморедактирвам се, пропуснах, че са и извратеняци и рушат устоите на българската нация. И семейството, семейството...

# 184
  • София
Страницата във фейсбук е отворена и там може да пише всеки. Ние, организаторите на протеста не носим отговорност за действията на други хора. Протестът няма за цел да пропагандира омраза, а да спре нечий извратени идеи.

Ще ги триете и предупреждавате - страшни гнусотии прочетох  Sad.

Кои точна са извратените идеи?

# 185
  • Ню Йорк
След като човека е устроен да се възпроизвежда само във варианта мъж+жена не виждам как да одобря нещо противоестествено  Naughty Да си се събират и да си живеят на двойки, но категорично да не им се разрешава да отглеждат деца.  Naughty

# 186
След като човека е устроен да се възпроизвежда само във варианта мъж+жена не виждам как да одобря нещо противоестествено  Naughty Да си се събират и да си живеят на двойки, но категорично да не им се разрешава да отглеждат деца.  Naughty

Съжалявам, но това ми е разрешено по закон. Влезте в законодателната власт и ми забранете. Аз ще имигрирам и така.

# 187
  • София
Не само хетеросексуалните имат право да се размножават  ... Хайде вече спрете с тия глупости . Хомо или хетеро, всички сме хора и толкоз .

Да ,  то и педофилите и те са хора  Sunglasses

А те какво общо имат в случая ?! Не знам да има педофилски парад  Rolling Eyes

Общото е, че един мъж, който обича да го завира в мъжки задник, не е нормален и няма право да ми шества по улиците с лозунги. Опъвайте си се там и не го изнасяйте на показ - абсолютно равносилно по аморалност и гнусотия е действително и педофилите да скокнат с фразата и ние сме хора, и изнасилвачите, убийците и т.н. Никой не оспорва правото им на живот, но е категорично нагло и отвратително да ми налагат гледката си по улиците.....
Имам тирма сина и ако забележа в някого такова ОТКЛОНЕНИЕ ще му обясня, че не е редно да го афишира, но спокойно може да живее и работи, защото има и други като него....

Да обясниш на хомосексуалните хора, че не са в ред е толкова "лесно", колкото да обясниш на шизофреника, че не е нормално да си маже сладоледа по косата /това от лично наблюдение/...И второто е по-възможно, когато са в период на нормалност.....

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 16:44 от GENTIL

# 188
  • Сопот, Пловдив
Равносилно е, ама друг път. При едното се нарушават правата на единия от участниците, при другото и двет страни участват доброволно, за равносилност ни най-малко не може да става дума. И каква гледка очаквате точно да видите на парада, че толкова ви е страх, като знам колко е семпъл нашия, в сравнение с много други такива в други държави.

# 189
Никой не оспорва правото им на живот, но е категорично нагло и отвратително да ми налагат гледката си по улиците.....
Имам тирма сина и ако забележа в някого такова ОТКЛОНЕНИЕ ще му обясня, че не е редно да го афишира, но спокойно може да живее и работи, защото има и други като него....

Може ли снимка? За отвратителните работи ми е мисълта.

Значи за това "отклонение" ще преглътнеш, ако се появи у твой син. А ако е педофил или изнасилвач? Поставяш ли равенство между хипотетичната ориентация на сина си и тези двете или не?

# 190
  • София
Аз не възнамерявам да споря с Вас...

Това е моето становище, както Вие имате свое.....

Все пак бих искала да ми се обясни каква е целта на този парад?

Споменах синовете си, защото разбирам, че понякога тази ориентация не е въпрос на личен и съзнателен избор и не изразявам мнение-линч! Много моля да не се злоупотребява със споменаването на децата ми!

Равенство не поставям. Подобни паради на изкривеното са безмислени....

# 191
  • софия
 Аз  не желая да се повдигат завивките. Нека всеки си го завира,  където си иска , но да не ми развява  сексуалния си интерес в лицето с шарени знаменца. Какво го интересува пък детето ми , кои какъв е!!!! Освен финансов интерес от оправдаване на пари друга причина разни да си афишират сексуалността не виждам.
Имам познат гей . Никой нищо никога не му е казал по въпроса. Той е много добър човек и колега. Никога не би отишъл да се гъзурчи на шарен парад.

# 192
Rois, в България няма "евтини" деца!!! Това искам да кажа и смятам, че няма друго мнение по въпроса. Но се наблюдава тенденция те да са обект на нападение от страна на ИНСТИТУЦИИ с нечистоплътни платформи. Църквата предупреждава, че става дума за един от най-големите грехове.

# 193
Аз не възнамерявам да споря с Вас...

Това е моето становище, както Вие имате свое.....

Все пак бих искала да ми се обясни каква е целта на този парад?

Споменах синовете си, защото разбирам, че понякога тази ориентация не е въпрос на личен и съзнателен избор и не изразявам мнение-линч! Много моля да не се злоупотребява със споменаването на децата ми!

Равенство не поставям. Подобни паради на изкривеното са безмислени....

Вие споменахте децата си. То половината тема е едно обиждане на хомосексуалните, но аз не съм тръгнала да се правя на ощипана (пък и не съм). Разговарям си. Така че - разбирам защитната реакция в горния ви пост, но това са си ваши емоции.

# 194
  • София
Аз  не желая да се повдигат завивките. Нека всеки си го завира,  където си иска , но да не ми развява  сексуалния си интерес в лицето с шарени знаменца. Какво го интересува пък детето ми , кои какъв е!!!! Освен финансов интерес от оправдаване на пари друга причина разни да си афишират сексуалността не виждам.
Имам познат гей . Никой нищо никога не му е казал по въпроса. Той е много добър човек и колега. Никога не би отишъл да се гъзурчи на шарен парад.

Точно това имам предвид и аз...Между другото и аз имам приятели гейове...Тъкмо трима...Прекрасни мъже и никога не ходят по подобни шествия.....

Разбирам да са бити, тормозени, дискриминирани, мачкани и т.н. да излязат на протестно шесвие, а това не ми е понятно....
Всяко организирано открито събитие носи в себе си послание към хората. Тук какво имаме?

Общи условия

Активация на акаунт