Гей-парад 2013

• 34 698
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ясно. И това е достатъчно. Който разбра въпроса, ще разбере и липсата на конкретен отговор....

# 211
  • София
След като вече стигнахме до задници и завиране в тях и произтичащото от това взаимодейдтвие определение за нормалност, мога ли да попитам ... ъ-ъ-ъ...анален секс с женски г.з нормален ли е или да удряме точката на сексът само като средство за размножаване?
Ама  хайде да ни обясни някой смисълът на парада и претенциите за нормалност де.....!!!!
Не претендирам за обективност, но си мисля, че идеята е да свикне обществото, че хомосексуалистите вече отказват да се крият, за да не наранят нечии чувства.
Скрит текст:
Иначе и аз не познавам хомосексуалист, който да изпитва желание да танцува с пенис на главата и неонови прашки  Mr. Green или пък познавам, ама не знам

# 212
Аз не възнамерявам да споря с Вас...

Това е моето становище, както Вие имате свое.....

Все пак бих искала да ми се обясни каква е целта на този парад?

Споменах синовете си, защото разбирам, че понякога тази ориентация не е въпрос на личен и съзнателен избор и не изразявам мнение-линч! Много моля да не се злоупотребява със споменаването на децата ми!

Равенство не поставям. Подобни паради на изкривеното са безмислени....

Вие споменахте децата си. То половината тема е едно обиждане на хомосексуалните, но аз не съм тръгнала да се правя на ощипана (пък и не съм). Разговарям си. Така че - разбирам защитната реакция в горния ви пост, но това са си ваши емоции.

Неуважителната Ви реакция към защитния ми пост и пренебрежението, с което сте се изказала са достатъчни, за да се убедя, че съм права......

Това, че ви казах, че емоциите са си ваши, е неуважително? Ваши са си. Това, че констатирам, че в тази тема хомосексуалните се категоризират като ненормални и извратени, констатирам го. Това, че не реагирам като ущипана мома на коментарите - не реагирам. Не виждам кое в случая е неуважително.
Къде по-точно се категоризират гейовете като ненормални и извратени ?
Иначе аз мога, подобно на вас, да си повтарям едно и също колкото пожелая. Ние не протестираме против гейовете, а против хората, които се "борят" за техните права. И мога да си повтарям колкото пожелая, че гей-парадът е само началото. И мога да повтарям до припадък, че същите тези организации, които организират гей парадите съвсем скоро ще пожелаят всички тези неща, за които говоря в първия ми пост. Който иска да го прочете !
Ако искате сега кажете, че нямаме право да надничаме под завивките им и да почнем спора от начало...

# 213
  • София
Да свикваме ли???? С какво? Те отдавна са част от обществото, работят, учат, не са дискриминирани...
Кой където иска там да си го слага. Не разбирам парадът за какво е?

Хора, това не е просто заявяване на права за равно съществуване....Бъдете по-далновидни...От подобни явления нищо добро няма да излезе.....

Някой ден децата ни ще живеят в страшно общество, където законите ще се изяждат един друг, а хората ще бъдат в тотална немилост под напора на всякакви легализирани противоестествени и опасни явления...Не мога да повярвам, че така лесно се хващат хората на куката на привидните права и свободи...Ужасно е...

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 17:55 от GENTIL

# 214
  • # супернатурална #

Иначе аз мога, подобно на вас, да си повтарям едно и също колкото пожелая. Ние не протестираме против гейовете, а против хората, които се "борят" за техните права. И мога да си повтарям колкото пожелая, че гей-парадът е само началото. И мога да повтарям до припадък, че същите тези организации, които организират гей парадите съвсем скоро ще пожелаят всички тези неща, за които говоря в първия ми пост.

Тука само една-две ще повярват във въображаемата връзка между гей-парадите и ... всичко онова за което говориш в първия пост. Пробвай в авто-мото, или още по-добре във вестник "Трета възраст".

Иначе и аз не познавам хомосексуалист, който да изпитва желание да танцува с пенис на главата и неонови прашки  

Е, то и подобни снимки нямаше  Laughing Като цяло много сдържани изглеждат, направо консервативни.

# 215
  • Tам през Атлантическия океан
Да свикваме ли???? С какво? Те отдавна са част от обществото, работят, учат, не са дискриминирани...
Кой където иска там да си го слага. Не разбирам парадът за какво е?

Споделям  Peace

Защо не направят карнавал примерно и нека да има и други защо се делят, 'зорлем'  Grinning ?!

# 216
  • София
Аз чета, чета от вчера и все пак да задам един въпрос.

Devorah, какво точно искате?
Мен лично няма как да ме накарате да ви одобрявам или да ви приема за "нормални", защото не сте, хомосексуалната ориентация е отклонение. Също не одобрявам хомосексуалното поведение и не желая да бъде демонстрирано пред деца и подрастващи като нещо редно или естествено.
Няма как да накарате някой да ви харесва, защото насила хубост не става, хеле пък с диадема с член на главата.
И?

ПП. Не се обръщам официално, а питам в множествено число, демек търся отговор от представител на гей обществото.

Вижте, и малко по-назад казах, че ако някой търси одобрение, то не е надраснал 4-ти клас. Вие сте си казали какво желаете и не желаете. В този смисъл не ми е ясно защо ме питате. Нито пък какво (не виждам някаква конкретика, а въпрос, след който е мнението ви).
Питам какво търсите, щом не е одобрение, какво е?
Както казваш, вие сте нормални хора (като изключим ориентацията ви, съжалявам, това е мнението ми Simple Smile ), живеете си живота, учите, работите, гледате си децата. Кой и за какво ви пречи?
На репресии ли сте подложени, на сегрегация ли?
Просто си питам, защото подозирам, а и не само, всъщност така излиза, явно си търсите специално отношение, което вече е прекалено. И точно този факт дразни хората.

# 217

Иначе аз мога, подобно на вас, да си повтарям едно и също колкото пожелая. Ние не протестираме против гейовете, а против хората, които се "борят" за техните права. И мога да си повтарям колкото пожелая, че гей-парадът е само началото. И мога да повтарям до припадък, че същите тези организации, които организират гей парадите съвсем скоро ще пожелаят всички тези неща, за които говоря в първия ми пост. Който иска да го прочете !
Ако искате сега кажете, че нямаме право да надничаме под завивките им и да почнем спора от начало...

Нямам желание да изчета последните 14 страници отново, затова поставям част от последния пост, които ми попадна (и не е ваш):

"Общото е, че един мъж, който обича да го завира в мъжки задник, не е нормален и няма право да ми шества по улиците с лозунги. Опъвайте си се там и не го изнасяйте на показ - абсолютно равносилно по аморалност и гнусотия е действително и педофилите да скокнат с фразата и ние сме хора, и изнасилвачите, убийците и т.н."

# 218
И мога да повтарям до припадък, че същите тези организации, които организират гей парадите съвсем скоро ще пожелаят всички тези неща, за които говоря в първия ми пост. Който иска да го прочете !

Здравейте Simple Smile

Кои са тези организации и от къде ти е инфото? Колко достоверна ти е информацията (че ще почнат)?

Коя е вашата организация и вие за какво се борите? (изключая против гей парада)

# 219
  • София

Нямам желание да изчета последните 14 страници отново, затова поставям част от последния пост, които ми попадна (и не е ваш):

"Общото е, че един мъж, който обича да го завира в мъжки задник, не е нормален и няма право да ми шества по улиците с лозунги. Опъвайте си се там и не го изнасяйте на показ - абсолютно равносилно по аморалност и гнусотия е действително и педофилите да скокнат с фразата и ние сме хора, и изнасилвачите, убийците и т.н."

Категорична съм в това си мнение и изобщо нямам намерение да се оправдавам за него.....

Иначе защитниците тук са ми ясни......Ако разберат, че мъжете им поспинкват и с чичковци ще се разпищят веднага....Но това е типичното безхаберно българско отношение към всичко - щом не ми пръска в чинията, не ми пречи.....

# 220
Не разбирам парадът за какво е?

Част от културния афиш на столицата - доста шарен, весел и полезен  Peace

# 221
  • София
И това не е дискриминация?  Crazy  Whistling
Пак питам - в женски г.з може, в мъжки - цъ? Защо? И двете не стават за продължение на рода.

# 222
  • # супернатурална #

Просто си питам, защото подозирам, а и не само, всъщност така излиза, явно си търсите специално отношение, което вече е прекалено. И точно този факт дразни хората.

Повече хора се дразнят от това:

Ако такива паради се правят достатъчно често, в тях се включват достатъчно хора, броят на така мислещите ще намалее с времето.

# 223
  • София
И това не е дискриминация?  Crazy  Whistling
Пак питам - в женски г.з може, в мъжки - цъ? Защо? И двете не стават за продължение на рода.

Питай мъжа си Peace

Кога пък ще дискриминирам аз?  Laughing

# 224
Не разбирам как хем няма дискриминация и били приети в обществото, хем тая тема съществува н-та година наред...

Общи условия

Активация на акаунт