Гей-парад 2013

• 34 763
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз не възнамерявам да споря с Вас...

Това е моето становище, както Вие имате свое.....

Все пак бих искала да ми се обясни каква е целта на този парад?

Споменах синовете си, защото разбирам, че понякога тази ориентация не е въпрос на личен и съзнателен избор и не изразявам мнение-линч! Много моля да не се злоупотребява със споменаването на децата ми!

Равенство не поставям. Подобни паради на изкривеното са безмислени....

Вие споменахте децата си. То половината тема е едно обиждане на хомосексуалните, но аз не съм тръгнала да се правя на ощипана (пък и не съм). Разговарям си. Така че - разбирам защитната реакция в горния ви пост, но това са си ваши емоции.

Неуважителната Ви реакция към защитния ми пост и пренебрежението, с което сте се изказала са достатъчни, за да се убедя, че съм права......

# 196
  • Сопот, Пловдив
Rois, в България няма "евтини" деца!!! Това искам да кажа и смятам, че няма друго мнение по въпроса. Но се наблюдава тенденция те да са обект на нападение от страна на ИНСТИТУЦИИ с нечистоплътни платформи. Църквата предупреждава, че става дума за един от най-големите грехове.

Не съм християнка и не ме вълнува какво предупреждава църквата. Така или ииначе написаното към мен в поста ти, не съдържа отговор на въпроса, който ти зададох.

# 197
Аз не възнамерявам да споря с Вас...

Това е моето становище, както Вие имате свое.....

Все пак бих искала да ми се обясни каква е целта на този парад?

Споменах синовете си, защото разбирам, че понякога тази ориентация не е въпрос на личен и съзнателен избор и не изразявам мнение-линч! Много моля да не се злоупотребява със споменаването на децата ми!

Равенство не поставям. Подобни паради на изкривеното са безмислени....

Вие споменахте децата си. То половината тема е едно обиждане на хомосексуалните, но аз не съм тръгнала да се правя на ощипана (пък и не съм). Разговарям си. Така че - разбирам защитната реакция в горния ви пост, но това са си ваши емоции.

Неуважителната Ви реакция към защитния ми пост и пренебрежението, с което сте се изказала са достатъчни, за да се убедя, че съм права......

Това, че ви казах, че емоциите са си ваши, е неуважително? Ваши са си. Това, че констатирам, че в тази тема хомосексуалните се категоризират като ненормални и извратени, констатирам го. Това, че не реагирам като ущипана мома на коментарите - не реагирам. Не виждам кое в случая е неуважително.

# 198
  • Costa Rica
Rois, в България няма "евтини" деца!!! Това искам да кажа и смятам, че няма друго мнение по въпроса. Но се наблюдава тенденция те да са обект на нападение от страна на ИНСТИТУЦИИ с нечистоплътни платформи. Църквата предупреждава, че става дума за един от най-големите грехове.
Аха, "Църквата предупреждава Sick" Тъкмо се бях зарадвала, че ненормалниците този път са решили да размахват Библиите си другаде. Но не би. Щом Църквата е казала... ooooh!

Да напомня ли, че именно Църквата е гнездо не на хомосексуализъм, а на гнусна педофилия и педерасти?

# 199
Нечистоплътните платформи са навсякъде, включително и вашата. Зададох елементарен въпрос, свързан със защита на децата, но явно не се вписва в концепцията на анти-протеста ви, за да има и отговор. Демек за децата не ви пука, просто сте неудовлетворени и си търсите отдушник.

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Devorah, само една вметка- когато се обръщате към някого формално, правете го според правилата. Ако не са Ви ясни, направете справка с постовете на GENТIL.

# 201
Devorah, само една вметка- когато се обръщате към някого формално, правете го според правилата. Ако не са Ви ясни, направете справка с постовете на GENТIL.

Минах на "вие". А вие също ми говорехте на "ти". Но това беше преди n-броя страници, в които писах.

# 202
  • София
Пак да питам, че никой не отговаря: какъв е смисълът на този парад?

# 203

Минах на "вие". А вие също ми говорехте на "ти". Но това беше преди n-броя страници, в които писах.
Когато говорите на "Вие", е необходимо да използвате главни букви. Освен ако не се обръщате към повече от един човек.
Аз във форум не изпитвам нужда да съм формална, но ако все пак ми се наложи, гледам да го правя грамотно. Иначе всичките ми претенции изхвърчат през прозореца.

# 204
  • София
Аз чета, чета от вчера и все пак да задам един въпрос.

Devorah, какво точно искате?
Мен лично няма как да ме накарате да ви одобрявам или да ви приема за "нормални", защото не сте, хомосексуалната ориентация е отклонение. Също не одобрявам хомосексуалното поведение и не желая да бъде демонстрирано пред деца и подрастващи като нещо редно или естествено.
Няма как да накарате някой да ви харесва, защото насила хубост не става, хеле пък с диадема с член на главата.
И?

ПП. Не се обръщам официално, а питам в множествено число, демек търся отговор от представител на гей обществото.

# 205

Когато говорите на "Вие", е необходимо да използвате главни букви. Освен ако не се обръщате към повече от един човек.
Аз във форум не изпитвам нужда да съм формална, но ако все пак ми се наложи, гледам да го правя грамотно. Иначе всичките ми претенции изхвърчат през прозореца.

Моля?

# 206
Ако не съм била ясна, обърнете се към изданията на МОН. По мое време това се учеше в шести клас.

# 207
Ако не съм била ясна, обърнете се към изданията на МОН. По мое време това се учеше в шести клас.

Тази дискусия не ми е интересна.

# 208
  • София
Ама  хайде да ни обясни някой смисълът на парада и претенциите за нормалност де.....!!!!

# 209
Аз чета, чета от вчера и все пак да задам един въпрос.

Devorah, какво точно искате?
Мен лично няма как да ме накарате да ви одобрявам или да ви приема за "нормални", защото не сте, хомосексуалната ориентация е отклонение. Също не одобрявам хомосексуалното поведение и не желая да бъде демонстрирано пред деца и подрастващи като нещо редно или естествено.
Няма как да накарате някой да ви харесва, защото насила хубост не става, хеле пък с диадема с член на главата.
И?

ПП. Не се обръщам официално, а питам в множествено число, демек търся отговор от представител на гей обществото.

Вижте, и малко по-назад казах, че ако някой търси одобрение, то не е надраснал 4-ти клас. Вие сте си казали какво желаете и не желаете. В този смисъл не ми е ясно защо ме питате. Нито пък какво (не виждам някаква конкретика, а въпрос, след който е мнението ви).

Общи условия

Активация на акаунт