Гей-парад 2013

• 34 705
  • 1 169
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Като прави секс с мъж тогава да ми отговори....Ама едва ли ще му се случи....Сигурно няма да иска...

Оставям ви да се възмущавате на хомофобията ми ...Лека вечер.... Simple Smile

Абсурд е да поиска. Секс се прави само в последния бастион на морала и семейните ценности. С чаршаф с дупка. Бродиран.
Съжалявам, не мога да приема темата сериозно. Все ми идва да попитам: Ама вие сериозно ли така мислите?

# 241
Не разбирам защо някои скочиха срещу автора?Нормално е за независимо какъв парад да има и контра парад щом има инакомислещи.Нали така е демократично? Mr. GreenЗначи във Франция може да има многохилядни паради срещу гей браковете,а тук да не може?Сами по себе си гейовете въобще не ми пречат,но навирането им и вдигането на шум до небето вече ми става ужасно досадно.И аз мился,че всичко е работа на някакви лобита и става въпрос за едни пари...В случая с парада участниците гейове са някакви марионетки.

# 242
  • София
Devorah, за законовото уреждане на отношенията ви съм почти напълно съгласна, бих подкрепила.
Но едва ли парадът е начин или стъпка в подобна посока.

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, нали сте толерантни? Защо не дарите с толерантността си и нетолерантните? Всеки има правото да бъде консервативен, религиозен, тесногръд, и т.н., и т.н. Както гейовете на никого не пречат, така и тези, които не ги харесват. На тях пък препоръчвам- като не ви допада гей-парада, стойте си вкъщи този ден. Един път в годината Simple Smile
Агресивните хомофоби не включвам в това число. Както не броя Азис за безвреден гей.

# 244

Понеже писахме за една статистика и ми отговорихте, че има такава, която да показва колко процента от отгледаните деца, от хомосексуални двойки са станали гейове, вие знаете ли резултати от нея ? Защото аз не мисля, че някъде е правена подобна статистика.

Честно? 0.3 сек с гугъл. Четете и се образовайте. Резюмето ви давам, в библиографията има подрообно адресирани проблемите  Laughing

http://www.apa.org/about/policy/parenting.aspx

# 245
Мъжки задник на гей парад и деца с родителите си, на оглед, безплатен при това.

# 246
Не само хетеросексуалните имат право да се размножават  ... Хайде вече спрете с тия глупости . Хомо или хетеро, всички сме хора и толкоз .
Интересно ми е как ще стане това размножаване. А, да, със сурогатна майка.

# 247
  • # супернатурална #

Направо го виждам това детенце как захвърля пушки и камиончета и взима гримовете на майка си.
П.П. задникът е толкова грозен, да ме прощава, че гледката по-скоро би го отвратила, отколкото да го изпедерасти.

# 248

Понеже писахме за една статистика и ми отговорихте, че има такава, която да показва колко процента от отгледаните деца, от хомосексуални двойки са станали гейове, вие знаете ли резултати от нея ? Защото аз не мисля, че някъде е правена подобна статистика.

Честно? 0.3 сек с гугъл. Четете и се образовайте. Резюмето ви давам, в библиографията има подрообно адресирани проблемите  Laughing

http://www.apa.org/about/policy/parenting.aspx
 И какво по-точно пише тук ?

# 249
  • Costa Rica
Добре де, нали сте толерантни? Защо не дарите с толерантността си и нетолерантните? Всеки има правото да бъде консервативен, религиозен, тесногръд, и т.н., и т.н.
Така е. Всеки има право да бъде какъвто си иска. Стига да си носи последствията от решенията си. И стига неговите права да бъде консервативен, религиозен, тесногръд, и т.н., и т.н. не пречат на нечии други права да бъде точно обратното.

Само че толерантността към правото  да си безнадеждно задръстенвисокоморален нормален гражданин не върви непременно с уважение към въпросния гражданин..

# 250
  • Tам през Атлантическия океан

Направо го виждам това детенце как захвърля пушки и камиончета и взима гримовете на майка си.
П.П. задникът е толкова грозен, да ме прощава, че гледката по-скоро би го отвратила, отколкото да го изпедерасти.
Друго е задника на Азис  Whistling нали  Sunglasses ?

# 251
Що за идиотка трябва да си,за да позволяваш на детето си подобна гледка. Аман от криворазбрана "толерантност".

# 252
  • # супернатурална #

Друго е задника на Азис  Whistling нали  Sunglasses ?
Трудно ми е да дам мнение, мен повече ме впечатлява с творчество  Sunglasses

Айде, сега пък тези, които нямат нашите разбирания са идиотки  ooooh! Ми то на плажа има по-драматични гледки.

# 253
  • Tам през Атлантическия океан

Друго е задника на Азис  Whistling нали  Sunglasses ?
Трудно ми е да дам мнение, той повече ме впечатлява с творчество  Sunglasses

Азис - творчество , впечатлена  ! .... даммм ясно  Sunglasses

# 254
  • София
Що за идиотка трябва да си,за да позволяваш на детето си подобна гледка. Аман от криворазбрана "толерантност".
Че не води твоето, де.  Peace

Desss,  Laughing. Ирония.

Общи условия

Активация на акаунт