Гей-парад 2013

• 34 696
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 255
С гримовете на мама може би ще се превърне в това

Толерантна съм, но не ги харесвам определено, а снимките са лични, правени на гей парад Peace

# 256
  • # супернатурална #
 Laughing
Ирония, ирония...ама "дамм ясно". Веднага ме категоризираха на база музикални предпочитания. Е затова им влизам в положение на гейовете.

# 257
не знам дали си въобразявам, но гледам тук разни защитници са именно онези, на които им е трудно да проумеят факта, че нечии права свършват там, където започват тези на другите хора
това го наблюдавахме добре в наркоманската тема на пушачите
същото виждам и тук, само обектът на яростна защита е друг

добре се развива бълг. общество, спор няма
такава толерастия разви само за някакви си 10год, поздравления на всички отворковци
 Sick

# 258
  • Най-сетне у дома
Признавам си, че прочетох само първия пост. Не за друго, а защото темата е една и съща всяка година, а може случайно да попадна на мнения от уважавани форумки и да ми се сринат в очите, а не ми се ще да се разочаровам.

И без да съм чела, знам какви са основните аргументи - ама те защо манифестират, хетеросексуалните не манифестирали, ама ако синът ти вземе да види парада и стане гей, ох ужас и прочее. Първо, крилатата фраза "сексът продава" не се е взела отникъде, хетеросексуалността се натрапва навсякъде - от карнавала в Рио, през натискащите се тийнейджъри и не само тийнейджъри по парковете, във филми, в рекламата, в стрип-клубове и прочее. Не е нужно да й се позволява публична проява веднъж годишно - тя е навсякъде. Второ, човек не си избира сексуалността и ако синът ми се окаже гей, то коя съм аз да споря с природата. Трето, нямам проблем с това синът ми да се окаже гей, но ако стане невеж, тесногръд хомофоб ще съм много разочарована. И въобще, колко тъп трябва да си, за да вярваш, че с гледане се става хомосексуалист  ooooh!

Няма да чета темата, защото съдейки по първия пост, концентрацията на глупост и невежество е огромна. Но всеки има право на глупост, така, че предполагам, че тема за гей-парада трябва да има и тази година.

Между другото, едни науки отдавна са установили какъв тип дефицити правят от човека хомофоб. Та докато не хвърлят камъни и не бият, просто им съчувствам и отминавам. Това ще направя и сега.  

# 259
Признавам си, че прочетох само първия пост. Не за друго, а защото темата е една и съща всяка година, а може случайно да попадна на мнения от уважавани форумки и да ми се сринат в очите, а не ми се ще да се разочаровам.

И без да съм чела, знам какви са основните аргументи - ама те защо манифестират, хетеросексуалните не манифестирали, ама ако синът ти вземе да види парада и стане гей, ох ужас и прочее. Първо, крилатата фраза "сексът продава" не се е взела отникъде, хетеросексуалността се натрапва навсякъде - от карнавала в Рио, през натискащите се тийнейджъри и не само тийнейджъри по парковете, във филми, в рекламата, в стрип-клубове и прочее. Не е нужно да й се позволява публична проява веднъж годишно - тя е навсякъде. Второ, човек не си избира сексуалността и ако синът ми се окаже гей, то коя съм аз да споря с природата. Трето, нямам проблем с това синът ми да се окаже гей, но ако стане невеж, тесногръд хомофоб ще съм много разочарована. И въобще, колко тъп трябва да си, за да вярваш, че с гледане се става хомосексуалист  ooooh!

Няма да чета темата, защото съдейки по първия пост, концентрацията на глупост и невежество е огромна. Но всеки има право на глупост, така, че предполагам, че тема за гей-парада трябва да има и тази година.

Между другото, едни науки отдавна са установили какъв тип дефицити правят от човека хомофоб. Та докато не хвърлят камъни и не бият, просто им съчувствам и отминавам. Това ще направя и сега.  
Добре, бе, къде видяхте хомофобия в първия пост ? Моля ви, кажете ми !!!

# 260
  • Tам през Атлантическия океан
Laughing
Ирония, ирония...ама "дамм ясно". Веднага ме категоризираха на база музикални предпочитания. Е затова им влизам в положение на гейовете.

Разбира се  Grinning България - страна на гейпарадите и чалагата  Grinning

Едно прескрасно положение в което много са влезнали ......

W'A'S'P' Peace

# 261
Гледахме, детето водих Grinning, нищо му няма Peace

# 262
Тя, темата бъка от -фобии, все от толерантни хора проявени.  Mr. Green Сакън, някой да не познае най-големите им страхове!

# 263
  • # супернатурална #
не знам дали си въобразявам, но гледам тук разни защитници са именно онези, на които им е трудно да проумеят факта, че нечии права свършват там, където започват тези на другите хора
това го наблюдавахме добре в наркоманската тема на пушачите
същото виждам и тук, само обектът на яростна защита е друг

Е чак пък яростна защита  Laughing Освен това си въобразяваш, съдейки по две потребителки. И още нещо - границата между края на нечии права и началото на правата на другите не я очертават нито W'A'S'P', нито Краули, за щастие. Не би било обективно.

Desss , не си ме разбрала и от втория път, но карай, не държа.

П.П.

Разбира се  Grinning България - страна на гейпарадите и чалагата  Grinning

Аа, моля-моля, чалгата е запазена марка на софийските хетеро-абитуриенти, мале как ви отиваше на жълтите павета  Laughing

# 264
  • София
Тя, темата бъка от -фобии, все от толерантни хора проявени.  Mr. Green Сакън, някой да не познае най-големите им страхове!
Моят е да нямам рак на шийката на матката. Ама не виждам какво общо има с темата.
Сауле,  Peace

# 265
Devorah, за законовото уреждане на отношенията ви съм почти напълно съгласна, бих подкрепила.
Но едва ли парадът е начин или стъпка в подобна посока.

Както споменах - аз не ходя по паради. Парадите са повод за една обществена дискусия, която, както виждаме всяка година, някой подхваща. И без значение какви са аргументите, какви са позициите на участниците - има диалог. Което означава, че има нужда от такъв.

# 266
  • # супернатурална #
Парадите са повод за една обществена дискусия, която, както виждаме всяка година, някой подхваща. И без значение какви са аргументите, какви са позициите на участниците - има диалог. Което означава, че има нужда от такъв.

Точно  Peace

# 267

Понеже писахме за една статистика и ми отговорихте, че има такава, която да показва колко процента от отгледаните деца, от хомосексуални двойки са станали гейове, вие знаете ли резултати от нея ? Защото аз не мисля, че някъде е правена подобна статистика.

Честно? 0.3 сек с гугъл. Четете и се образовайте. Резюмето ви давам, в библиографията има подрообно адресирани проблемите  Laughing

http://www.apa.org/about/policy/parenting.aspx

Ако са необходими още изследвания - ще добавя и аз препратки.

# 268
  • София
Според мен пък парадът ви прави лоша услуга, фиксира вниманието не където трябва.

# 269
От мои лични наблюдения и познанства  с хомосексуални мога да кажа, че по-интелигентната част от тях  не афишират абсолютно нищо пред обществото. Много бедни и необразовани сред тях обаче, държат да изразят себе си по изключително натрапчив начин. Свързано е с оцеляването им, последното нещо, което биха направили е да осиновят дете. Липсата на пари и образование не им дава такава възможност.

Общи условия

Активация на акаунт