Гей-парад 2013

• 34 678
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 345
  • Galaxy 13197853088
а за това не се бях сетил ...

# 346
  • София

А ти пък изобщо не се обаждай, с твоята отживяла хетеросексуална ориентация, която нито е толерантна, нито е интересна....Оказва се, че дори не е необходима - деца вече се правят всякак....

# 347
  • София

Аз смятам, че жените са решили да изпедерастят планетата, за да вземат властта!!!  Laughing

Няма как да вземат властта ако мъжете се превърнат в непълноценни жени.

# 348

А ти пък изобщо не се обаждай, с твоята отживяла хетеросексуална ориентация, която нито е толерантна, нито е интересна....Оказва се, че дори не е необходима - деца вече се правят всякак....

Как разбра, че е хетеро. Има много скрити гейове, които яростно нападат другите.

# 349
  • София
Как така непълноценни....Кво им е? Идеално се справят....И за еманципация ще хукнат, само чакай....

П.С.
ВЧЕРА ВЕЧЕРТА СЕ ВИДЯХМЕ С ЕДИН ОХ ПРИЯТЕЛИТЕ НИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ. ЦИТИРАМ НЕГОВИТЕ ДУМИ: Наясно съм с особенността си и не искам да дразня хората с нея....

# 350
  • n/a
Тези, които плюят и се гневят на гейовете, да се замислят, ако един ден собствените им деца се окажат такива.

От това никой не е застрахован. Но ...,
вероятността това да се случи е обрат-
но пропорционална на приемането на
хомосексуалността за нормална.

# 351
  • София
Тези, които плюят и се гневят на гейовете, да се замислят, ако един ден собствените им деца се окажат такива.

Peace

# 352
  • София
ВЧЕРА ВЕЧЕРТА СЕ ВИДЯХМЕ С ЕДИН ОХ ПРИЯТЕЛИТЕ НИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ. ЦИТИРАМ НЕГОВИТЕ ДУМИ: Наясно съм с особенността си и не искам да дразня хората с нея....
Жалко, че вашият приятел се възприема по този начин.  Peace Дано да е щастлив.

Но ...,
Всички гейове в лудницата!

# 353
  • Сопот, Пловдив

Така са се успокоявали много родители на хомо и бисексуални.

GENTIL
, твоя приятел има проблем със собственото си възприемане, защото от родители и общество му е насадено, че не е нормален. За съжаление по същата причина има не малко хора, които изпитват вина, че са такива, каквито са. Ето тук е една от важните роли на гей парада. Не го казвам с надежда да ме разбереш или да се съгласиш.  Peace

# 354
  • София
Възприема се чудесно Тонче....
Страхотен специалист в работата си, скоро го повишиха и в негова чест направиха пищно парти....Никой не го мрази и колегите му го уважават и харесват като човек....

Просто той съзнава, че не ние, а той е различният и не смята за нужно да го афишира...
Живее спокойно, интересно и смислено....

Ройс, гей парадът не може да възмезди насадено от детството чувство за вина...Това е временно, в рамките на няколко часа явление, което насочва негативно отношение към групата шестващи и чувството за вина  и комплексираност е възможно да се развие още повече....

Никой тук не мрази....Дразни се, негодува, но не мрази....Интерпретациите на реакциите ми и ни е плод на някакво лично отношение и проблематика по този въпрос....

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 10:06 от GENTIL

# 355
  • Сопот, Пловдив
Професионалните му успехи нямат общо с възприемането на сексуалността му. Разбира се, че гей парада няма силата да изкорени нещо насаждано с години. Но може да е някакво начало. Това че ти го виждаш само в негативен аспект, не значи че той е такъв.

# 356
  • n/a
Но ...,
Всички гейове в лудницата!

Способността за извеждане на заключения
от текст е много ценна. Понякога, за съжа-
ление, не се използва удачно.

Това, Rois, не е самоуспокоение. По-скоро
формулирана тенденция. Ако в семейство-
то се приема за нормално да се пие от за-
рана има по-висока вероятност чедото ня-
кога да прави точно така. Ако се приема
за нормално да има родител1 и родител2,
щото мама и тати могат да не са хетеро,
то вероятността чедото да се пробва да
види що е то нараства.

# 357

Ройс, гей парадът не може да възмезди насадено от детството чувство за вина...

За това си напълно права.

# 358
  • София
Възприема се чудесно Тонче....
Да, да, възприема се като особен. А защо се възприема по този начин? Защото нормалните добри хорица са му го втълпили. Това е повече от чудесно.

# 359
Професионалните му успехи нямат общо с възприемането на сексуалността му. Разбира се, че гей парада няма силата да изкорени нещо насаждано с години. Но може да е някакво начало. Това че ти го виждаш само в негативен аспект, не значи че той е такъв.
Какво има да се възприема от различната сексуалност?  Кому е необходимо? Тя е различна интимност и следва да се възприема от партньора и толкоз. Всичко останало са бош лаф приказки, при това празни.

Общи условия

Активация на акаунт