Гей-парад 2013

• 34 622
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Професионалните му успехи нямат общо с възприемането на сексуалността му. Разбира се, че гей парада няма силата да изкорени нещо насаждано с години. Но може да е някакво начало. Това че ти го виждаш само в негативен аспект, не значи че той е такъв.

Недей.....Чудесно разбираш какво имам предвид, както и повечето момичета, които ме обявиха за фашист....

Права е Лоана....Способността да се изведе заключение от текст е доста сложно явление.....

В тази тема има много повече надговаряне, отколкото разговор......

# 361
Излизам сутринта, на улицата - парад. Викат, крещят, искат нещо.
- Извинете, какви сте вие? - питам любопитно аз.
- Ние сме хора, които ходят назад! - отговарят ми с гордост.
- И какви са вашите искания?
- Искаме да ни възприемат като обикновени хора!
- Ама вие не сте обикновени, вие ходите назад!
Набиха ме.

На другата улица пак попадам на парад. Викат, крещят, искат нещо.
- Извинете, какви сте вие? - питам плахо аз.
- Ние сме хора, които могат да ходят по въже!
- Ааа, ясно, най-обикновени хора - кимам с разбиране аз.
- Как ще сме обикновени, бе! Ти знаеш ли колко е трудно да ходиш по въже???
И пак ме набиха.

Та и с гей-парадите е същото. Каквото и да кажеш, все ще те набият.  Rolling Eyes

# 362
  • София
Възприема се чудесно Тонче....
Да, да, възприема се като особен. А защо се възприема по този начин? Защото нормалните добри хорица са му го втълпили. Това е повече от чудесно.

Правилно. Той е различен. Нормално е да се възприема като такъв - просто е достатъчно интелигентен да не обяснява на всички, че не е.....
Никой не го съди за това, а родителите му никога не са го тормозили....Какво е обяснението ти сега? Културните и дискретни хомосексуалисти не са в ред, така ли?

По думите на Сийка, няма нужда от паради - щом се възприемат като нормални, защо шестват?

# 363
  • София
Културните и дискретни хомосексуалисти не са в ред, така ли?
За мен всички хомосексуалисти са си в ред.  Peace
Ти твърдиш обратното, но се изкарваш, че друг е недорабрал.

# 364
  • София
Културните и дискретни хомосексуалисти не са в ред, така ли?
За мен всички хомосексуалисти са си в ред.  Peace
Ти твърдиш обратното, но се изкарваш, че друг е недорабрал.

Ех, как се изплъзна..... Laughing

# 365
Аз съм против насилието, но никой не може да предвиди какво ще се случи ако съвпаднат парадите на гей-мазохистите и хетеро-садистите

# 366
  • София
Аз съм против насилието, но никой не може да предвиди какво ще се случи ако съвпаднат парадите на гей-мазохистите и хетеро-садистите
Може да се предвиди, може - ще се получи една добра спойка.  Joy

# 367
  • Сопот, Пловдив
Лоана, не оспорвам верността на твърдението ти, казвам че въпреки това, има не малък брой хомосексуални, произлезли от семейства заклеймяващи това като анормално.

luna , да се възприема от него самия имам предвид, на него му е необходимо. Не твърдя, че с конкретния познат на GENTIL е така, допускам възможност да се изказва така, за да запази добрите отношения. Едно е да си ок с това, което харесваш и това, което те привлича, и да не ти пречи мнението на околните, друго е да си мислиш дали е редно, дали трябва да съм такъв, няма ли да ми се присмиват и така нататък.

Разбира се, очаквах момента, в който ще бъдя обявена за недостатъчно интелигентна, за да разбера.  Grinning

# 368
  • София
Аха, значи заради душевния комфорт на една ограничена група с отклонения е нужно да я приемем за "нормална" и да създадем условия за увеличаване честотата на отклоненията. Tired

# 369
Rois, само-възприемането е вътрешен процес. А когато иде реч за само-одобрение, само-приемане, само-доволство и т.н., свързани със сексуалността, да зависи освен от теб самия, най-много и от партньора ти. Нали не твърдиш, че хората се присмиват само и единствено на хомосексуалните? Защото това далеч не е така.

# 370

Самоизолацията не е решение...както и натрапването на нечии скрупули на не-възприелите се

# 371
Професионалните му успехи нямат общо с възприемането на сексуалността му. Разбира се, че гей парада няма силата да изкорени нещо насаждано с години. Но може да е някакво начало. Това че ти го виждаш само в негативен аспект, не значи че той е такъв.
Какво има да се възприема от различната сексуалност?  Кому е необходимо? Тя е различна интимност и следва да се възприема от партньора и толкоз. Всичко останало са бош лаф приказки, при това празни.

...много точно казано!!!! Peace Peace Peace Peace

# 372
  • София
Аха, значи заради душевния комфорт на една ограничена група с отклонения е нужно да я приемем за "нормална" и да създадем условия за увеличаване честотата на отклоненията. Tired
И какво предлагаш - да ги изтрепем ли?  Tired

Почвам да се замислям в кой век живея.

# 373
  • n/a
Лоана, не оспорвам верността на твърдението ти, казвам че въпреки това, има не малък брой хомосексуални, произлезли от семейства заклеймяващи това като анормално.
Естествено. Никой не е изолиран само
в семейството. А в периода на съзрява-
не на човека семейството е последно-
то нещо, чието мнение (убеждение)
зачита.

# 374
  • София
Може ли да ми дефинирате как един човек навира в очите на друг ориентацията си? Позволено ли е да иде на почивка с партньора си, да го заведе на служебното парти, да сложи снимката му в офиса си,...?

Общи условия

Активация на акаунт