Гей-парад 2013

• 34 623
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 405
Г-н Нов
Нали всъщност педофилията ви тревожи дълбоко?
бихте ли демонстрирали в защита на идеята да се вдигне минималната възрастова граница за сексуален контакт? В момента тя в Република България е 14 години, т.е. вие аз и всички останали можем безнаказано да правим секс с 14-годишни деца  Shocked

защо не зарежете гейовете на тях си, те са си пълнолетни, а не поработите в насока образоване на малцинствените групи за прекратяване на порочната практика на покупко-продажба на малолетни момичета?  Thinking
Отзад напред. Националистите в България са единствените, които говорят за циганския проблем, като такъв. По този въпрос се протестира еждневно. Протестираме против хората, които организират гей-парада, които рано или късно ще поискат и тази 14 годишна граница да отпадне. Не протестираме против правото на пълнолетни хора да правят каквото си искат !
Ot

# 406
И аз се питам,какво ви кара да обръщате такова внимание на гейовете и парадите им,щом не ги харесвате?  Thinking
Аз не харесвам чалга,следователно не гледам такива телевизии,не слушам подобни радиа,не общувам с чалгари,не ходя на такива концерти и клубове...Не ги мразя,не ми се набиват в очите... Peace
А вашето дете ?

# 407
. Протестираме против хората, които организират гей-парада, които рано или късно ще поискат и тази 14 годишна граница да отпадне. Не протестираме против правото на пълнолетни хора да правят каквото си искат !

Това е напълно лишено от логика и смисъл твърдение.

Моето дете е потенциално заплашено от педофили, а не от гейове. Това са две различни неща.

# 408
  • София
Детето ми от гледане ще стане лесбийка?  Shocked
Аз вече писах, че детето ми е наясно, че хората имат различна сексуална ориентация. Разбира се, поднесено му на едно съвсем елементарно ниво, за да може да смеля информацията.

# 409
  • n/a
Чудесно. Чудесно подсещане.
Значи, казвате, достатъчно е
човек да е безразличен и да
не отразява това, което не ха-
ресва или не приема. И, чисто
хипотетично, ако чалгарите
излязат на улицата с искания
да се признае, че това е един
стил музика, който е като оста-
налите, поискат да се учи на
това основание и в училище,
па що не и в консерваторията,
то понеже не сте им фенове
ще запазите същото това без-
различие? Нима?

# 410
Г-н Нов
Нали всъщност педофилията ви тревожи дълбоко?
бихте ли демонстрирали в защита на идеята да се вдигне минималната възрастова граница за сексуален контакт? В момента тя в Република България е 14 години, т.е. вие аз и всички останали можем безнаказано да правим секс с 14-годишни деца  Shocked

защо не зарежете гейовете на тях си, те са си пълнолетни, а не поработите в насока образоване на малцинствените групи за прекратяване на порочната практика на покупко-продажба на малолетни момичета?  Thinking
Отзад напред. Националистите в България са единствените, които говорят за циганския проблем, като такъв. По този въпрос се протестира еждневно. Протестираме против хората, които организират гей-парада, които рано или късно ще поискат и тази 14 годишна граница да отпадне. Не протестираме против правото на пълнолетни хора да правят каквото си искат !

И кой е сложил тази граница от 14 години?
Гейовете, жените или Българският парламент, в чийто състав мнозинство са хетеросексуалните мъже?
Откъде разбрахте, че гей, гейове или лесбийки искат тази възрастова граница да отпадне???

В миналогодишната тема  (не е трудно да се намери), кристално ясно с цифрички беше показано, че педофилите в огромното си мнозинство са хетеросексуални мъже, не съм чула някой да е поискал поради тази причина повсеместно скопяване  Mr. Green

Няма какво да се протестира срещу циганите, трябва да им се помага с образование и с поминък, социализмът може да е бил всякакъв но поне им осигуряваше някакви минимални възможности.

# 411
Децата ми са заплашени н пъти повече от пияни шофьори на пътя, педофили, агресивни хора, независимо от възрастта им, калпава здравна и образователна система и пр. И даже процент от не е заплахата от наблюдаването на гейове.
А и моите деца са си мои деца, нали? Аз моите и гейове ще ги обичам и уважавам- тях и избора им. Вие имате притеснения дали ще успеете да преглътнете гей у дома.

# 412
  • София
Чудесно. Чудесно подсещане.
Значи, казвате, достатъчно е
човек да е безразличен и да
не отразява това, което не ха-
ресва или не приема. И, чисто
хипотетично, ако чалгарите
излязат на улицата с искания
да се признае, че това е един
стил музика, който е като оста-
налите, поискат да се учи на
това основание и в училище,
па що не и в консерваторията,
то понеже не сте им фенове
ще запазите същото това без-
различие? Нима?
С едното се раждаш, а другото е въпрос на вкус. Що за сравнения?!  ooooh!

# 413
  • n/a
О, с кое се раждаш, не разбрах?
С кофти слух? Съгласна. Но и той
може да се възпитава. А, че все-
ки има правото на лош вкус и да
не подбира по пол, не ми е осно-
вание да приема това за норма.

# 414
Лоана, често казано мислех те за по-интелигентна. Или поне даваше заявки с предишния си профил.

# 415

а някой упълномощавал ли ви е за чуждите деца?

# 416
  • n/a
Касита, на всеки може да се случи да сгреши.

# 417
О, с кое се раждаш, не разбрах?
С кофти слух? Съгласна. Но и той
може да се възпитава. А, че все-
ки има правото на лош вкус и да
не подбира по пол, не ми е осно-
вание да приема това за норма.

Човек се ражда такъв, какъв то е!
Всичко може да се възпитава ... но не и щастието Wink

# 418
  • София
И участието на някого в даден вид парад какво ви притеснява и с какво толкова ви смущава?
Ако от гледане се ставаше гей, то 99% да сме курвите.

Никой не твърди, че от гледане се става гей. Обаче гей-парадите и опитите педерастията да се представи за нещо "нормално" има изключително негативен възпитателен ефект и в дългосрочен план води до деградация на обществото.

# 419
  • София
Никой не твърди, че от гледане се става гей. Обаче гей-парадите и опитите педерастията да се представи за нещо "нормално" има изключително негативен възпитателен ефект и в дългосрочен план води до деградация на обществото.
Концертите на "Планета", както и всички чалга канали, според мен водят до по-голяма деградация и негативен възпитателен ефект, но щом си рекла...  Laughing

Предпочитам да съм интелигентна лесбийка, пред тъпа чалгаджийка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт