Гей-парад 2013

• 34 533
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
За второто съм против- нека могат да се женят, унаследят и прочие, нищо лошо няма. За това ли всъщност излизат по улиците?

Малко ли е?

Не е малко, но ми е странен начина, който са избрали.

По напред беше написано- правата на човек се простират до там, докъде срещат правата на друг.

# 481
  • София
Успех ти желая при емиграцията ти в Саудитска Арабия, Иран, може и Уганда  Peace
Joy

# 482

По напред беше написано- правата на човек се простират до там, докъде срещат правата на друг.

Останалите имат право на брак. Не виждам противоречие.

# 483
  • 221B Baker Street
За второто съм против- нека могат да се женят, унаследят и прочие, нищо лошо няма. За това ли всъщност излизат по улиците?

Малко ли е?

И как борещите се за права хомосексуалисти нарушават правата на хетеросексуалните?

# 484
  Не, защото ако човек си е много свестен и си живее нормално, както всички познаваме такива хора, само дето е с хомосексуални наклонности, често и си има постоянен партньор и съвместен живот от години, нещо, което не пречи на никой от нас, изведнъж идва някое такова куку, и му казва - "Ти си с болна психика и извратена душевност и хич не ми разправяй".

Не искат да търпят хората такива простотии, какво чудно има.

# 485
  • Насред хаоса

Всички гейове и лезбита са просто много болни(но не телесно) и объркани хора. Дори постовете им във този форум, показват ясно тяхната извратена душевност и развратен ум - те се приравняват с животни, някой от тях дори считат себе си за  hahahaчайки, за маймуни...  Абе болна работа отвсякъде. Вместо да правят паради за да развращават малки деца, най-добре да ходят да се лекуват.

Ясно е, че има голям натиск да се изкриви истината и мнозина се опитват да изкарат хомосексуалните като много фьешън, като нещо модерно, яко и забавно, което не вреди на никого, това обаче не ги прави по-малко болни, нито по-малко вредни и гнусни.

Единственото сбъркано нещо е сляпата омраза. Която дори не се знае от какво е породена. Хора, страдащи от нея, трябва да се лекуват.
Едва ли повечето хора смятат гейовете за фешън, забавни и яки. Това са просто хора, с едничкия "грях", че имат влечение към собствения си пол. И защо трябва да се чувстват виновни и отритнати? С какво вредят лично на вас? Дошли са на масата ви ли, мушнали са се в леглото ви ли, отнели са ви хляба ли, задължили са ви да станете гейове ли, какво?

# 486
  • Сопот, Пловдив
Започвам да изпитвам съжаление към хора, които разсъждават като БлуАйс. Представяте ли си какъв ужас и страх изпитват от навлизащата разруха, разврат и деградация, от затвърждаването на правата на хора с извратена психика, от приемането на закони, в разрез със собствената им вътрешната им ценностна система... Сигурно е много тежко да се живее с такъв светоглед. Направо им съчувствам.

# 487
  • Варна

По отношение на брака няма, но когато става дума за деца.... Мисля, че все още не е съвсем ясно установено как им се отразява еднополовото семейство.

# 488
  • Galaxy 13197853088
Единственото хубаво в тези прояви и вдигане на
шум е предизвикването появата на нов А. Розенберг.
А кой знае, може и да играе на някоя площадка вече.

# 489

По отношение на брака няма, но когато става дума за деца.... Мисля, че все още не е съвсем ясно установено как им се отразява еднополовото семейство.

Има доста изследвания по въпроса. Отделно аз ако родя, детето ми ще е лишено от втори родител на книга. Никой не може да ми забрани да раждам и отглеждам дете. Но по закон то е ощетено.

# 490
  • Tам през Атлантическия океан

Tрадициите на брака ще се възродят  при хомосексуалните  Grinning ..... то сега на днешно време как са са залетели двойките да се женят  Wink живеят мирно и кротко и без това  Simple Smile

# 491
Tрадициите на брака ще се възродят  при хомосексуалните  Grinning ..... то сега на днешно време как са са залетели двойките да се женят  Wink живеят мирно и кротко и без това  Simple Smile

Точно така Дес, колко правилно наблюдение...  Peace

В Масачузетс е благодарение на включването в статистиките на гей-браковете, е паднал общия процент на разводите.

# 492
Имам само един въпрос: Ти одобряваш ли тази агресия?

Temp, изобщо не удобрявам агресията, но тук се вижда, че народа пак не е чут и че явно го манипулират някои, които винаги са в сянка или не с народа. Този драматизъм го виждам и тук в България. Повтарям въпроса си - защо никой не пита българското общество, а се задоволяваме само с едно административно решение на общината, което не се знае...

# 493
  • 221B Baker Street
Имам само един въпрос: Ти одобряваш ли тази агресия?

Temp, изобщо не удобрявам агресията, но тук се вижда, че народа пак не е чут и че явно го манипулират някои, които винаги са в сянка или не с народа. Този драматизъм го виждам и тук в България. Повтарям въпроса си - защо никой не пита българското общество, а се задоволяваме само с едно административно решение на общината, което не се знае...

Референдум ли държиш да има?

# 494

Нагледала съм се на подобни коментари. Всеки трябва да има право да сключи брак. От там нататък - да си го ползва, който иска. Ще помоля да си спестите коментарите, че някой ще поиска да се ожени за козичката си (ако много ви идва отвътре да го споделите, не ми е проблем, въпреки че е ниво 4-ти клас).

Общи условия

Активация на акаунт