Гей-парад 2013

• 33 566
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 930
  • София - Рим и обратно
Oх, просълзих се Cry

Роис, не отговарям на т... о, извинете, на риторични въпроси просто. Навират си сексуалността по един особено неприятен начин, поне повечето. Вярно е, не отричам съществуват и нормални хора с обратни наклонности. Но са незначително малко на фона на пъстрите им събратя, дето искат разни неща и се тупкат в гърдите. Лабрадор добре го обясни - не ми пречат, стига да не им личи.

# 931
  • София
Аз реших да отида на шествието...Не, не за да викам "смърт на хомосексуалисите"...
Искам да видя, да чуя, да разбера...Ще си говоря директно с тях, ще питам тях, нужно ми е, за да създам в себе си реалистично мнение и впечатление....

Ще снимам ако има издънки обаче Laughing

Много мислих....Искам лично да  видя тази група и да изведа заключения за себе си....
Ако не са закатанили темата, ще споделя....

Laughing Един приятел днес откри много сериозно предимство да имаш двама бащи: не могат да те псуват на майка..... Laughing

# 932
Технически погледнато, могат /да те псуват на майка/.

За жалост при всяко човешко сборище, все едно с каква кауза напред излиза, какви идеи защитава и т.н. има лумпени, които използват струпването на народ /както участващи, така и зяпачи/, за да се себеизявяват.
Нищо чудно и в редиците на гей парада да има младежи по розови прашки с коронки от пениси на главите.
Както при други събития са се виждали младежи с бръснати глави, качулки и пречупени кръстове по лицата. Или други символи, които преекспонират основната идея на митинга/шествието/парада или както там се казва.

# 933
  • София
Искам да видя...Аз не съм толкова ограничен човек, нищо, че понякога изразявам крайни мнения....
Лесно може да се прецени кой е лумпен, болшинството от какви е съставено и пр....Не отивам на лов за издънки, горе се пошегувах и може и да фотна някоя малоумщина де Simple Smile....Но реално искам с мои очи и уши да видя и чуя....Лично....Безпредметно е според мен да коментирам сериозно тема, по която имам само теория.... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 20:18 от GENTIL

# 934

Ами в Бг съм виждала  Wink т.е. начина на поведение/държание, едно театралничене тъЙ да се каже  Grinning

Тоест чупене на китки, както му се казва? Всеки има различни потребности за изява.

Ама разбира се  Sunglasses

а това, защо пропусна от поста ми :

Цитат
Всъщност , приемам това поведение ,но на определени места които са за забавление , барове , дискотеки в малките часове на нощта  Peace

Не съм го пропуснала, но просто се замислих, че може би част от хората точно това имат предвид, като говорят за навиране на сексуалност в лицето им (неща като чупене на китки) и затова го коментирах. Иначе чета внимателно.

# 935
Не искам да бъда крайна, за това ще кажа само: ОТВРАТ!
Очевидно усвояваме само лошите неща от останалата част на света. Не знам така наречените хомосексуалисти, a.k.a. педали срещу какво протестират при положение, че никой не им забранява да са си такива. Подобна публична изява трябва да бъде забранена. Някой мен да ме е видял да крещя на улицата "АЗ СПЯ С МЪЖЕ"? Какво ме засяга мен техният личен живот, нали за това се нарича "личен живот", в крайна сметка?

# 936
  • # супернатурална #
И добре, че не искаш, че ако искаше...  ooooh!

Oo, я си вземете стая! ВЛ. и китки поднася  Joy

GENTIL, хубаво е, че си решила да посетиш парада. Не знам дали това ще промени мнението ти, но поне ще го аргументира донякъде.

# 937
  • В Космоса
И с какво толкова ще ви попречи техния парад, не ми е ясно? Педерасите не им пречели, но парадът им пречел. Колкото пречи всеки един останал парад, протест, митинг, демонстрация. Всички подобни ли ви пречат?

# 938
И с какво толкова ще ви попречи техния парад, не ми е ясно? Педерасите не им пречели, но парадът им пречел. Колкото пречи всеки един останал парад, протест, митинг, демонстрация. Всички подобни ли ви пречат?
Пречи ми опорочената идея, пречи ми и факта, че не знам какво да обясня сега на децата на сестра ми, а по- късно и на своите собствени защо мъже се обличат в женски дрехи и показват половите си органи, като уж това се счита за срамно и непристойно. И аз честно казано не мога да си го обясня. Защо след като никой не заплашва интересите ти се протестира? Защо непременно целият свят трябва да научи за сексуалните ти предпочитания? Обясни ми защо хетеросексуалните не правят паради?

Пречи ми факта, че се парадира с цялото това нещо, против съм доста публични изяви, като цирка преди изборите, например. Против съм да ми го навират в лицето и да ме наричат тъпа и тесногърда ако реша случайно да не се съглася с това. Говорим за парадите, относно хомосексуализмът няма да коментирам. И смятам, че има далеч по- нормални начини з забавление, от това да отидеш да се съблечеш на публично място с цел скандализиране. За тая цел си има частни клубове и публични домове. Аз не съм длъжна да ставам свидетел на нечия сексуална изява. Но явно ще бъда. Кой е дискриминираният в случая?

# 939
Аз не разбирам у вас ли ще дойде този парад?

# 940
Ето ти един добър повод, да им обясниш за хомосексуалността и защо някои мъже се обличат в женски дрехи. Mr. Green На колко са децата?

Моята дъщеря е на 7 и вече знае. Вижда две майки с дете, видя и двама мъже за ръка.
А в любимата и поредица детски книги, бащата на главния герой се облича в женски дрехи,
така че и това обяснихме. Повярвай ми няма никакви драми от това. Laughing

# 941
Има един парадокс, който се появява винаги, когато се зароди спор относно хомосексуализмът и изявите му. Аз пък не разбирам защо ми скачате. Имам си собствено мнение, което очевидно се различава от вашето - така е с всяко едно нещо, има няколко гледни точки. Никой няма право да напада другия заради различното му мнение (стига то да не заплашва някого). Изявявам несъгласие с гей парада, не съм тръгнала да убивам никого. Съответно - нападките ви са безпочвени. Доколкото знам за това е създадена темата - за да изкаже всеки мнение. Авторът да ме извини ако е искал да бъде изразявано само едно мнение.

# 942
Някои хора живеят под голямо напрежение, аз ги пропускам тук и навън, но немам нищо против да се изкажат. Дерзайте! Peace

# 943
  • Tам през Атлантическия океан
Аз не разбирам у вас ли ще дойде този парад?
Не, но се афишира по меди и т.н. 

To поп-фолк културата не идва у къщите но пък е навсякаде  Simple Smile и да искаш нямам как да я избегнеш , вестници, тв , радиа , реклама ,  сил на обличане , .....

# 944
Неслучайно казах, че ние не протестираме срещу правата на дадена група хора да живеят така, както те са сметнали за редно и така, както те се чувстват щастливи ! Но аз, като хетеросексуален не парадирам със сексуалността си, танцуващ полугол и натискащ се на платформа, в центъра на София с хора от противопложния пол. Казах, че протестираме против хората, които организират това мероприятие, защото вече изброихме за какво се борят в момента, същите тези хора. Смятаме, че осиновяването от еднополови двойки възпитава единствено хомосексуализъм в осиновеното дете. И друг пост ме изуми, как е възможно да се размножаваш с човек от твоя пол ?!? В линка, който постнах изобщо не става въпрос за убиеца от Норвегия, а за това как действа тамошната държава, под натиска на неправителствени организации.
Ей за това иде реч, повече няма смисъл да коментирам, защото вие очевидно чувате каквото ви изнася, а не това, което казвам.

Общи условия

Активация на акаунт