Гей-парад 2013

• 33 526
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 960

Разбира се ,  както вие искате да се съобразяват с вас така и вие трябва да се съобразявате с другите  Peace  Двустранно е  Wink

Това обобщение не мога да го коментирам, губи ми се контекста. Но ако видя примери как не се съобразявам (подозирам, че никой няма да си направи труда), това би ме навело на размисъл. Поне.

# 961

Същинският проблем въобще не са гей парадите. Имала съм контакти с хомосексуалисти от други дъжави, както и с български такива. Българските са си откровено педерунгели. Нека си се правят каквото си се правят и не огласяват наоколо. Това, че си мъж и имаш връзка с мъж не трябва задължително да те прави боклук (предполагам). Човекът, с който си писах преди години се държа изключително възпитано и приятелски настроен (за разлика от масата тук). Случи се веднъж да седна на кафе с един гей тук, в България, още не знаех че е такъв, но в момента, в който му скочиха се наложи аз да го защитавам, понеже той седеше като дрогиран и мигаше на парцали. Беше по- висок и физически по- силен от мен, а и самият факт, че е мъж предполага при физическа саморазправа той да защити мен. Е, не стана така, наложи се аз да защитавам и себе си, и него.
Нещата са извратени и опорочени до самите си корени, лошото е, че сте прекалено заомбирани за да го видите. Горките гейчета, всички им скачат, какво лошо са направили. Аз ще ви кажа какво, съществуват.

Трогателна история, дълбокомислени изводи.

# 962
  • # супернатурална #
Така де, друго си е вносен гей, Made in Bulgaria за нищо не стават.
А не ви ли е хрумвало, че каквото ви е обкръжението, такива са ви и гейовете?

# 963
  • София
Аз пък забелязах, че лесбийките на никого не пречат, не дразнят и никак не се говори срещу тях Laughing
Някой друг да забелязва, че основната дразнеща единица е мъжът-гей? А защо е така? Ще ми се препирнята да се пренесе на друго ниво...

# 964
  • Boston, MA
Трябва да е нещо общо с митологизираната содомизация при мъжете. Защото батю мъжки Лабрадор, примерно, като си представи две жени заедно, може да почне да се облизва как ще се мушне между тях. Но мъж, не! анатема!

# 965
Аз не мога да си обясня как при толкова много толерантни потребители в темата хомо-тата продължават да се чувстват онеправдани? Да влязат във форума, да прочетат темата, да се успокоят и да се откажат от парада, тъй като се обезмисля от преобладаващо толерантните ни граждани.

# 966

Това обобщение не мога да го коментирам, губи ми се контекста. Но ако видя примери как не се съобразявам (подозирам, че никой няма да си направи труда), това би ме навело на размисъл. Поне.

Devorah, между другото, искам да те поздравя за присъствието ти в тази тема, както и за добрия тон!  Иска ми се да не бе прочела много от постовете...

# 967
  • # супернатурална #

Може би мъжете си представят, че са на мястото на единия гей-мъж и им става гадно, гаднооо! А защо си представят, това е тема на друг разговор  Laughing При жените единственото обяснение, за което се сещам е че се страхуват от конкуренцията. То не стига, че на една жена се пада по 0,7 мъж, ми и тая дроба да дели.

Ghost, от кога да си толерантен е нещо лошо? Струва ми се, че сте разочаровани от превеса на "приемащите". Свиквайте, при следващото поколение съвсем ще намалеете. Нищо чудно дори децата ви да са толерантни.

# 968
  • София
Аз пък забелязах, че лесбийките на никого не пречат, не дразнят и никак не се говори срещу тях Laughing
Някой друг да забелязва, че основната дразнеща единица е мъжът-гей? А защо е така? Ще ми се препирнята да се пренесе на друго ниво...

Защото не могат да правят секс. Аз изобщо не ги възприемам като хомосексуални.

# 969
  • Ню Йорк

Напротив, мнението ми е същото, както и отбелязах наскоро бях дискриминирана от една такава, така че все ми е тая дали става дума за мъж гей или за жена.

# 970
  • # супернатурална #

Защото не могат да правят секс. Аз изобщо не ги възприемам като хомосексуални.

Whistling Я пак?  Laughing

# 971
  • Tам през Атлантическия океан
Eдин мой любимец  Peace

http://stageshottz.com/wp-content/gallery/metal-masters/Rob%20Halford2.jpg

superuu Ако бяха всички такива като него .... 'мъжкар от всякъде' ..... 

# 972
  • София
Принцесо, но само Вашето мнение е докоснало лесбийските двойки....Или съм пропуснала....
Точно заради това зададох въпроса - почти всички говорим за гейове....

Мнението на Александрия ми допада....Жените са нежни и при тях 90% от занятието е подобно да предиграта на хетеросексуалните двойки.....Знам, знам....Има и помощни средства...

# 973
  • София
Ето ти един добър повод, да им обясниш за хомосексуалността и защо някои мъже се обличат в женски дрехи. Mr. Green На колко са децата?

Моята дъщеря е на 7 и вече знае. Вижда две майки с дете, видя и двама мъже за ръка.
А в любимата и поредица детски книги, бащата на главния герой се облича в женски дрехи,
така че и това обяснихме. Повярвай ми няма никакви драми от това. Laughing

Местожителство:
Nederland ?
Значи не са измишльотини новите методи на възпитание... smile3544

# 974
  • София
Авъъъъъх: "педали", "педерунгели", тц, тц ...

Revontulet, при нещата, които изсипа не разбрах как успя да използваш прилагателното "нетолерантни" за някакви други хора - то ти приляга чудесно. Да не говорим за случката, която разказа /ако изобщо е истина/ - никаква емпатия ли не предизвика този човек у теб, смяташ ли, че е нормално група мъже да скача да бият някого, защото е хомосексуален? Ами ако този човек е бил подлаган на обиди и физически тормоз от детска възраст, как би могъл да бъде по-смел срещу поредната група "мъже"?

Общи условия

Активация на акаунт