Жената зодия риби 17

• 34 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Понякога така става.....просто нещата се случват от само себе си... Grinning Hug

# 661
  • In Hell
Аз явно не съм типичната риба. Все правя промени и постоянно сменям ролите.  Дори понякога си мисля, че ако спра да бъда инициативна и се оставя на течението да ме носи, задължително всичко ще се провали. Имам нужда да почвам нови проекти, да сменям обкръжението и външния си вид много по-често от останалите хора. Редовно ми се случва да се разминавам с познати, защото не могат да ме познаят с ярко розовата къса коса (например).
За десет години смених четири професии и сега си мечтая да уча за още две и после да си избера от тях. Сигурно като се преквалифицирам обаче, ще се окаже, че ми се работи друго.
Понякога искам да съм като нормалните хора с ясни цели в живота и стриктно последователни...
Само мъжа не сменям, той ми е земното притегляне и без него досега сигурно щях да ваксинирам панди в Китай за без пари.  Grinning

# 662
Малвиночка, за работата и аз съм така ..... по-точно като почна някаква работа уж с желание в началото, след най-много месец вече си мразя работата  Joy hahaha Но аз съм все още нямам някаква професия....работила съм като сервитьорка, секретарка...ей такива тъпотии...дето едва ли някой се радва, че работи като такъв/такава  newsm62 Поне аз няма как да се радвам на такава работа. Затова мразенето го отдавам на невъзможността да намеря своето призвание, дано някой ден го открия...ехххх  Crazy

# 663
  • София
Аз първо мазно да спомена, че имаме рибешка тема в алтернативата  Flutter
Иначе и аз не съм открила призванието си...има време де. Както казах нагоре-живота се променя и аз приемам и се нагаждам, затова и съм пробвала различни неща.
Мога да рисувам и от първи клас учех изобразително изкуство. Трябваше да вляза в худ. гимназия. Но закъснях за първия изпит...приеха ме в гимназия по текстил и облекло. До към 10 клас исках да съм дизайнер...после нищо не исках. Завърших, две години кандидатствах с мисълта за психология и ме приеха Педагогика. Нагодих се и ми хареса. Няколко години исках да съм възпитател или учитек, или в ДПС.
Но и това вече не ме привлича. Сега имам една идея за нещо като бизнес, но трябва сама да се захвана, а съм доста апатична и мързелива. Иначе ще е страшно интересно.
Ама...мързел.

# 664
 ...
О хо хооооо!  smile3508
`ми, чудесно! Влетявам, без да се замисля даже. Grinning Тук ми стана безумно претруфено, а искам просто да обменям мисли и да чета други такива.  Hug
Какво значи "типична" или "нетипична" риба!? Аз, през всичкото ми време, съм толкова различна, че не мога да се класифицирам дори. Mr. Green Хем правя промени, хем и звездите чакам да се наредят. Зависи от вътрешното ми усещане за ситуацията, за времето, за границите ми, за мен самата.
Едно, единствено не се променя. Склонността и нуждата ми да анализирам до припадък, да чопля и да се завръщам до даден проблем, докато не го разнищя на съставните му атомчета... чак тогава ми проблясва най-простото и най-ефективното решение, спасение, наложителна промяна ако щете..., но това е нормално, струва ми се. Grinning
Усмихнат ден ви желая, русалки с нежни и железни души!  Hug

# 665
Момичета, я ме светнете, какво е "алтернативата". Няколко пъти го срещам вече.

# 666
Аз пък си мисля,че всички риби са типични със особеностите им  Grinning. Където и да съм чела всички са на мнение..... такова животно като жената риби няма друго   bouquet ....никой не е в състояние да я окачестви по някакъв начин защото всички са различни... thumbsup.... е имат си там някакви общи неща....но тъй като повечето действат спрамо интуицията си не може да се твърди,че в даден момент ще реагират по един и същи начин....Та за това си мисля....Кой познава жената риба  newsm78  Thinking..... smile3533

# 667
Напоследък интуицията ми е на макс. Каквото си помисля случайно и то става. Ама той моя акъл само лоши работи си мисли и съответно се случват. Как пък един път не ми излязоха в акъла числата за тотото, А?

# 668
Анита, естествено, права си. не познавам две еднакви жени риби, като пъстър калейдоскоп от целия зодиак сме, плюс още хиляда и двеста непризнати още зодии... но пък познавам еднакво досадни мъже риби.  Mr. Green

П.П. А Алтернативата е нов форум, ориентиран към нашата женска нужда да словблудстваме по всякакви теми

П.П.П. Ама вярно има филтър за новия форум. Simple Smile Даже и наименованието на български не се появява.  Joy
Смешно е.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:33 от luna

# 669
  • София
 Laughing Точно идвах да сложа някоя и друга снимчица  hahaha 
Рибките, а и всяка друга зодия, си приличаме в разни по-общи неща.И всяка ги проявява по различен начин.
Аз се сравнявам със шефката ми, която също е риба.И с баща ми гледам разликите между мъжете и жените риби.Но си мисля, че не сме представителна извадка де  Laughing

# 670
  • София-Лагера

Това съм аз Mr. Green

Аз вече се регистрирах там,,,

# 671
Аз,пък съм всеки ден различна..............то не беше настроение,то не беше спонтанност,то не беше ситуации и аз-променяща се според тях......,та,като се замисля-не им е лесно на хората,дето ме траят.........А,за мъжете риби-ще замълча,щото и да се напъна-нищо хубаво не мога да кажа/един залюхан рибок ми трови ежедневието и то така упорито и убедено,че е прав.....ма,аз пък съм търпелива.......и явно-също съм му "трън в очите",та сме квит/
Скрит текст:
А,аз ще помоля,някоя добра рибешка душица да ми прати линк,към алтернативата/щото сигурно съм последната недоразбрала,къде се мести мохабета...а,не ща да изпускам....още повече,че от 27,видях, че няма "не искам" пак ще минаваме към новата версия........Обичам новостите,ама,когато са улеснение и подобряване на нещо,ако ще ми усложняват живота-си предпочитам старите и изпитани с времето неща....../

# 672
  • София
Люба, горе Луна е сложила картинка с линка.Форума филтрира този линк и ако го изпишем с букви няма да го покаже  Grinning
Препиши го.

# 673
  bouquet Благодаря ти,Ирайн!
Скрит текст:
/то малко акъл се иска...ама овреме.....,но се надявам,че след 10 часа работа с клиенти ми е простено да задавам блондински въпроси.........аз,щото пробвах да го търся с Гугъл-ма не се сетих,че може и така Blush..отивам да се регистрирам......с мъка в душицата,щото бая годинки навъртях тук-а и доста хубави хора намерих/

# 674
 Heart Eyes И аз като теб, Люба. Но, хората са си хора, има ги навсякъде. Платформите, ако не са насочени към тях, не ме увличат.

Общи условия

Активация на акаунт