Жената зодия риби 17

• 34 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
За себе си мога да кажа, че прекаленото обвързване ме плаши, защото мразя да ме ограничават и притискат.

И да ме приемат за даденост.
Веднъж като си изясним тези неща и животът е прекрасен.
Втори брак  ми е това и той много добре знае, че ако ме задушава по някакъв начин и ще си тръгна.

Не знам дали сме лениви рибите  Thinking
Едно от нещата, заради които ми тежи бременността, е че не мога да се движа и спортувам,
както преди. Добре поне, че работата ми е активна...

# 91
  • Бургас
И аз да изкажа мнение за мъжете риби, имам брат риба.  

И по това си приличаме  Simple Smile Моят брат е само 11 месеца по-голям, женен е с две деца, полага всички усилия да са добре и щастливи. Жена му е овен и мисля, че тя ръководи парада.  Peace
Имала съм гадже риба като ученичка, той студент, беше изключително забавен и весел. Бащата на детето ми също е риба, с него нещата излязоха пълна катастрофа. Изглежда стабилен, улегнал, сигурен в себе си, а се оказа точно обратното. Трябваше да го спасявам непрекъснато от драмата живот... така че се скарахме за короната на кралицата  Crazy Поддържама връзка покрай нея, грижи се както и когато намери за добре, помага когато има възможност и толкоз.  Peace ... Може би права излязох, че е отговорен...
За скорпионите не отричам, че са много сексуални... а и винаги са ме привличали с отношението си към живота и увереността си... Скоро не сме измали вземане даване с тях, имах много добра приятелка от университета и почти изгубихме връзка с нея... главно по моя вина...
Козирог имам една близка приятелка още от училище и ... никой друг ... с нея гледам последните години да не общувам много, че някак се усещам, че ми изпива енергията... боли ме глава след срещите ни...

П.П. Имам още една приятелка козирог, много стабилен и готин човек.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 08:48 от ben78

# 92

Но този водолей, в момента, в който го видях и ме омагьоса и понеже съм глупаче и си показвам емоциите..., но ще го преборя. Но за момента усещането ми е , че това е моят мъж, за първи път и от първия момент усетих, че искам този мъж да е баща на бъдещите ми деца, досега с никого не съм имала такова усещане.

Разбирам те. Винаги се доверявай на интуицията си. Бях ти писала и преди за Водолеите ферман мога да изпиша/съпругът ми е тази зодия/. Проблемът е не, че те разиграва/реално обаче така си излиза - знам/, а че не е пораснал или осъзнал още това, което ти/относно една евентуална връзка по между ви/.
 За съжаление те са от хората, които трябва да ги изчакваш да им уври тиквата, за нещото,  което ти още в началото си усетила или видяла.
Усеща ли и той нещата като теб става това с увирането, но малко се сепват в началото.
Водолеят даде ли си сметка за себе си, че нещото си струва и то е за него - няма спирка. Така е и  с повечето хора, но  нали за водолеите иде реч. Laughing За сериозното трудно се хвърлят напред особено във връзка със сериозен привкус. Дълго преценяват, а именно като ти тестват нервната сиситема/знам идиотско е/.
Нашата връзка подобно започна/за тестването/, той ме омая/да не река, че си бях сама омаяна от пренавиване Laughing/ и после рязко назад, сякаш нещо се е объркал. Обаче аз като Луна мразя такива неща, особено някои да ми шикалкави, та имахме един изнервящ за мен период, докато той узрее, че не може без мен/защото аз още в началото като теб знаех, че той е моят мъж/. Тази ми идиотска увереност беше странна тогава и за мен, но съм свикнала да вярвам на вътрешното си усещане и всъщност се оказа, че не сбърках.
Затова angel tear, ако усещаш нещата, че някак не могат да приключат така, то те няма и да приключат  - вярвай ми.  Wink

п.п. това в случай, че и двамата имате /всеки по свой си начин/ това усещане за кармичност така да се каже, а иначе другото си го знаеш какво е. Laughing

# 93
Уау, изписали сте сума ти и страници!  Grinning

Аз съм с Овен и не ми е било никак лесно през тези 7 години. И аз като вас се уплаших от брак и семейство /а второто той го иска/, но и искаше да ми сложи прът в колелото в професионално отношение. Уплаших се дали няма да срещна Г-н Незаменим и дали няма да съм вече бременна или пък с дете, затова се разколебах сериозно.
Не си падам по циркове и сватби изобщо, но май вече съм склонна да подпиша, ако забременея /и ако ми предложат  Laughing /

# 94
Аз съм пак във фаза на хипохондрията си...ужас апокалиптични картини са ми в главата.
Утре отивам да пусна тайно/от мъжа ми, защото ще ме заклейми/ кръв и на док. после, защото ще откача.

п.п. това най-го мразя в себе си, но се отключи от една година на фона на лоши събития и когато ми стане нещо не мога да се контролирам. Лудост е.

# 95
Аз съм същата, Fortune. Исках да си гледам лятото и почивката, обаче се задават изследвания и доктори. За капак и бенки ме тревожат...

# 96
Никога не съм се плашела от идеята за брак и семейство, но някак немислено, ненарочно обмислено, ами съществуващо си с мен. Откак съм се пръкнала, съм знаела. Гледах и не го виждах. Мисълта за семейство си стоеше някъде тамнавътре, в изчакваща позиция. Този не е, другият не може дз а бъде,..., на първа взгляда. Виждам го, зачерквам, слушам го, зачерквам... Всъщност дори не за брак, а за връзка. На първи взгляд си знаех, че ето този ще е баща на децата ми, ще го ядосвам, ще ме обгрижва, ще сме заедно... Та, тогава, пак без да го обмислям, си знаех, че ще сключим брак, когато му времето дойде. И не съм се плашила.  Grinning И сега не се плаша. Нито от раздели, нито от изневери, нито дали щяла съм да харесам някого. Всеки ден, излизайки сред хората, отбелязвам - този красив, онзи мъжествен, другия мъж-мечта, обаче е някак като регистрация на фона. След пет минути съм унесена в своите си мисли, мечти, желания, въпроси за решаване...
В момента не съм хипохондричка, друга мания ме тресе, но и туй съм минала. Успешно.  Mr. Green

# 97
  • Не от София.
През хипохондризма и аз съм минала  Rolling Eyes
Сега манията ми е да си обзавеждам къщата и дворчето....все си мисля какво,как да променя...като стане-ми омръзва бързо и пак наново.. Mr. Green

# 98
  Аз имам лек хипохондризъм, даже може да се каже почти никакъв, но се хващам чат пат за нещо.Баща ми, обаче, явно и от възрастта се вторачва все повече. Особено за бъбреци, сърце и простата е маниак. И най-обича с мен да си обсъжда, явно аз имитирам най-добре интерес  Laughing Особено интересно беше едно обяснение какво е простата(аз на около 23, идеално знаеща какво е) и за мъжките мъки след 45-50. Но си го слушам, помагам за прегледи, лекарства, защото няма кой друг.
Козата, и той се филмира често. Все е пукнал кост, скъсал мускук, мускулните му влакна се били прокъсали, имал паразити в кожата и всякакви подобни.
Точно сега е на тема пукната кост и паразити.Боли го крака и се опитах да му обясня, че се е претоварил, напоследък заради тренировките, а и обикалянето из Витоша.Има и нови маратонки за тичане и някакви странни стелки пак за такова, и има мехурчета по краката-паразити имал.
Ходи на лекар оня ден и жената му казала, че нищо му няма и му дала крем за травми. Той каза, че била некомпетентна. Та мисля, да го оставя ако иска на снимка да ходи, операции ако иска да си прави  Laughing 

Дано детето не стане мрънкало като него.Аз мрънкам много, ама той ме бие в това. Човек не може да се разболее покрай баща ми и мъжът ми.
Мен сега ме е хванала мания за отслабване.Нещо не ми се получи с раждането, не се получава с кърменето. Даже сякаш по-дебела ставам и след някой друг месец мисля да тръгна на някакви танци или аеробика.
Преди 2-3 седмици като си видях тръпката девичка и някак се почувствах много дебела и грозна, сякаш вечее за нищо не ставам.Мъжът ми ми казва постоянно, че съм красива, даже онзи ден ми каза, че трябва да съм модел на бельо hahaha  Но сякаш не ми е достатъчно, искам като съм пред други хора да не се подръпвам притеснено.

# 99
А,аз,щото съм си "надраснала" хипохондрията........,та тия дни се оказа,че сериозно съм си подценила  сигналите на тялото,не взех мерки навреме,.......и сега съм легло,вкъщи.Лошото е,че още не знам каква е точно причината,но явно пак нещо съм "сгафила" и това са сигналите да не се отклонявам от пътя си/но напоследък направих доста компромиси и явно имам нужда от осъзнаване и пренасочване/....А,за рогатото,вкъщи/че тя темата върви  много сериозно и като обсъждане на мъжете Козирози/.........както винаги,първоначално се размрънка,че баш сега не бил момента/все едно има подходящ момент да се тръшнеш на легло/,след което така се втурна да ме обгрижва,че чак ми идва"байгън" цялото му внимание.......Ама, той така реагира и себе си-или неглижира проблема......или драмата е голяма............ама много голяма......и никога,никой не може да страда колкото него.....
А,за нашите младоженци/дето Ви се оплаквах преди няколко страници:Скорпиона и Козирожката/,нещата се развиха,баш както го казахте-той ѝ е дал ясно да разбере,че не е това начина.....тя се опита да се реваншира за гадното си държание и ни покани на гости в знак на добра воля....обаче,цялата работа свърши със зверско напиване......и сега пак сме ѝ виновни/щото сигурно сме го наливали насила/....ама,карай...

# 100
  • Пловдив
Люба ,пожелавам ти скорошно оздравяване !
А аз започвам работа !Урааааааааааа!

# 101
  • Не от София.
Люба ,пожелавам ти скорошно оздравяване !
А аз започвам работа !Урааааааааааа!

newsm10 на тебе
и
 spoko на Люба

# 102
Козирожката ми звучи като стоножката  Laughing
Бързо да оздравяваш, *Люба*

И честито на jb66, дано ти е на сърце..

...и някак се почувствах много дебела и грозна, сякаш вечее за нищо не ставам.Мъжът ми ми казва постоянно, че съм красива, даже онзи ден ми каза, че трябва да съм модел на бельо hahaha  Но сякаш не ми е достатъчно, искам като съм пред други хора да не се подръпвам притеснено.

Знам, че много хора ще ме порицаят, но много ми тежи, как тялотото ми се окръгля и налива.

# 103
Люба, дано се оправиш по-бързо.
И честита работа на jb66 .

Толумба, защо пък да те порицаят. Всеки различно приема бременността. Аз също все се гледах и се натъжавах, че излизам от класациите и вече ще съм трътлеста майка и домакиня.
То всъщност всеки сам си го прави и това дали ще си трътлеста майка и домакиня, зависи само от теб. Но пак си е малко..депресиращо.
Риби сме и няма как да не мислим, мислим, да си представяме, да анализираме.

Мен днес ме тресе нервата. Ших пердета, а шиенето ми е противопоказно на мен, защото изпадам в истерия, която минава в агресия. Още не мога да се успокоя, сърби ме цялото тяло, дишам тежко. Повече няма да шия, има шивачки за тази работа.

# 104
  • Пловдив
Момичета благодаря ви !!!
*Belle-Etoile* и на мен ми е нервно .Успокой се ,дишай дълбоко !
Кажи си Затвори .Това е код ,който действа на подсъзнанието .Пробвай  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт