Време е за любимите занимания - дойде лятото в Испания

• 91 161
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Не става въпрос за пътуване до България, а в Европа с кораб...
а за 6те месеца - нали европейските страни имат това изискване, да пътуваш с паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца. Затова ми е притеснението.

Блгодаря ви за отговорите...днес разбрахме че има надежда да ни изпратят личната карта навреме...т.е. утре Praynig стискайте ми палци!

Поздрави и на вас и безгрижно лято на всички!

# 61
  • Milano
Няма такова изискване за страните от ЕС. Ето ти един ит.линк за изискванията от съответната страна.
В последната графа срещу държавата си пише ако има изисквания за мин.срок.

http://img.poliziadistato.it/docs/ELENCO_STATI%20_30_08_2011.pdf

Ние бяхме и в Париж и в Палма де Майорка с по-малък срок на паспорта на детето.

Лунна самодива роди ли?

Хич не съм забелязала, че и Венелина е в ''очакване'' - лека и безпроблемна.

Вече не останаа, другата неделя стягам багажа на път към ''ваште земи''.

Весели ваканции на всички.

# 62
Стискам палци за личната карта! Peace

# 63
  • Ispania
Лунна самодива, роди прекрасно мом4енце преди 5 дни. Да им е жив и здрав ГОЛЯМИЯТ мьж Hug Heart Eyes

# 64
  • Murcia, Spain/Ruse
Лунна се отърва с един голям бебок,да им е жив и здрав и много послушен  Heart Eyes
Благодаря Реджина,засега минава леко  Hug Hug Hug Септември ММ мие  обещал един уикенд в Бенидорм ама да видим  Mr. Green

# 65
Влизам само да се похваля че прословутата карта пристигна и утре заминаваме спокойни!
 Hug

# 66
  • Milano
Честито на Лунна самодива.
Вие със Зайка една след друга сте родили значи.

Венелина кога ти е термина?

Арлена, това се казва късмет.

# 67
  • Murcia, Spain/Ruse
Уф,първоначално  28.11,после 11.12,а в Бг на прегледа доктора пак каза 28.11Когато тогава хаха Laughing

# 68
  • Ispania
Вени, много се радвам да "видя" подобни новини Hug. Лека бременност и пухкав беб4о на финала.

# 69
  • Spain
Здравейте моми4ета !
имам един въпрос ако някои знае . аутономо след като е полу4авал паро има ли право на аюда фамилиар ?  и другият е за 1 ден в Мадрид какво бихте препоръ4али да се види ..аз си мислех само за  музея Прадо ..

# 70
  • La casa de Mickey Mouse
един ден няма да ти стигне за музея прадо

# 71
  • ES
Здравейте моми4ета !
имам един въпрос ако някои знае . аутономо след като е полу4авал паро има ли право на аюда фамилиар ?....

Май не. виж тук точка номер 4 и 5

# 72
Здравейте момичета, съжалявам че нахълтвам така в темичката ви, но имам въпрос.. Има ли закон в Испания според който когато возим бебето отзад в коша с гръб към движението трябва да има човек до него ?  newsm78
В случая когато тръгнем на някъде с ММ и дребния е отзад в коша аз също ли трябва да седна при него ?

# 73
Аз доколкото съм запозната не е задължително да има човек отзад с бебето. То и затова има от тези огледала за обратно виждане,докато бебето е обратно на посоката на движение.
http://www.amazon.es/Diono-40110-Espejo-asiento-trasero/dp/B005P … iid=IIXG7M9MZBTDO

# 74
Благодаря  Hug
Стана ми интересно, защото колежка на ММ веднъж ни видя и после му казала, че не можело така.. Били ги спрял полицай с мъжа и и детето, и казал че тя трябвало да седи при него...
Но нещо не и вярвам аз на тази жена, явно послъгва ..  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт