Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 989
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Няма ли други марки плотове на подобна цена, като тази на Fagor

Подаряват ни споменатия плот и исках да са от една марка и плота и фурната. Колебанието беше, дали да взимам и фурна Фагор или и двете да са от друг производител. В крайна сметка оставам с този плот (подаръкът си е подарък) Simple Smile и взех фурна на Електролукс. Другото са излишни капризи Simple Smile

# 226
  • София
Здравейте, според вас кое е по практично/ безопасно за фурната - пиролитично почистване или каталитични панели? newsm78
Изчетох доста и за двете, та за пиролитичното почистване ме притесняват тези 400 грагуса дето вдигало /от съображения за сигурност/, а при к. панели долната част май пак трябва да се минава на ръка с търкане ? Някой с по запознат с такива придобивки да сподели мнение. Благодаря преадварително.

# 227
Нищо й няма на фурната от пиролизата, ползваме я доста често, единствено трябва да се демонтират водачите на релсите и самите релси преди процедурата. А и тя е с 4 стъкла, няма какво да й стане.

# 228
  • София
Притеснява ме колко се награвя около печката където са шкафовете около нея, както и долната част на плота с котлоните, нали има кабели и др. между тях?

# 229
Няма проблеми - ние отгоре имаме вграден плот четворка, от едната стана шкаф - бутилник и отдолу - чекмедже за тави и т.н. Ползваме ги повече от година. По време на пиролизата стъклото на фурната е студено - единствено топлина се усеща от отворчето за парата, всичко наоколо си е студено.

# 230
  • София
Много благодаря   Simple Smile

Весел празник на всички дами   bouquet

# 231
За нищо. Simple Smile Успех с избора и весел празник и на теб!

# 232
Здравейте, момичета,

Имам нужда от съвет от тези, които вече имат вградени фурни.
Гледам, че фурните имат сходни функции за готвене, но все пак не са идентични и затова се чудя какво точно да избера.
1. Смятам, че е задължително да има горно+долно; само долно; Права ли съм или от вашата практика можете да ме посъветвате друго?
2. Не намерих обаче фурна, която да има долно+ горно+вентилатор и същевременно да има и само долно+вентилатор. Според вас има ли особен смисъл от долен реотан+вентилатор или функцията само долен реотан е достатъчна?
3. За момента съм се спряла на 2 модела на Бош. Основната разлика е, че едната има горно+долно+вентилатор, а другата има долно+вентилатор и отделно има една функция "3D plus циркулация на горещ въздух". Именно тази функиця 3D не мога да разбера дали си заслужава повече от горно+долно+вентилатор?
4. Според вас трябва ли да гледам и за още някоя друга функция за готвене, която ще ми е полезна?

# 233
  • гр. София
Нашата печка сдаде багажа . Изгоря ключът за фурната след изкипял кус-кус  Mr. Green Ключ такъв уви не може да се намери. Явно е някакъв модел на Горение, който отдавна не се произвежда Sad Та сме в търсене на фурна. Правя торти и сладки, и ми се ще да ги пека наведнъж на няколко нива. Затова харесах тази фурна с два вентилатора . Предполагам по-добре изпича ястия на няколко нива. Някой може ли да даде отзиви/

http://www.emag.bg/furna-za-vgrazhdane-samsung-bf1c4t043-65-l-kl … bol/pd/EYQFDBBBM/

# 234
  • Плевен/Пловдив
И аз съм в чуденка за вградена фурна + плот ще поръчвам кухня, а още не знам каква ще е фурната newsm78
Спряла съм се на марката Електролукс. Гледам обаче по телевизията, че в това новото предаване Мастар-шеф готвят с марката Тека. Въпроса ми е някой имали ел. уреди от тази марка и доволни ли сте??

# 235
# 236

Новото предаване Master Chef готвят с уреди, предоставени от рекламодатели. Не мисля, че е редно да си правим изводи от това.
Смесителите ТЕКА не са хубави. За фурните - бих предпочела Електролукс пред ТЕКА

# 237
  • Плевен/Пловдив

Новото предаване Master Chef готвят с уреди, предоставени от рекламодатели. Не мисля, че е редно да си правим изводи от това.
Смесителите ТЕКА не са хубави. За фурните - бих предпочела Електролукс пред ТЕКА

Благодаря Ви за мнението !!!

Там където поръчваме кухнята също ни предложиха от тази марка ел. уреди - затова и се допитвам до хора, който вече ги имат.

# 238

Благодаря Ви за мнението !!!

Там където поръчваме кухнята също ни предложиха от тази марка ел. уреди - затова и се допитвам до хора, който вече ги имат.
Фирмите и майсторите при които поръчваме кухни масово работят с магазините, които предлагат Тека и ползват отстъпки от тях, затова ви ги предлагат ...знам от опит  Wink

# 239
Направи ми впечатление, че веднъж като готвеха някой пустосваше плота, че се изключвал, аз понеже имам същия проблем с плот Горение настръхнах като чух и мислено ги задрасках с 5 дебели линии  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт