Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 995
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Плотовете имат вградена защита и гаснат при обилно заливане, предполага се изкипяване и липса на човек наблизо, затова е тази защита!

Иначе за Тека съм чела добри отзиви, имам абсорбатор, мивка и смесител от тази марка и са си много добри, нямам оплаквания!

# 241
  • Сф
Момичета,

Много си харесах тази фурна ELECTROLUX EOC 3430 COX
Има всичко, което искам- пиролиза, телескопи, 74л. Само не мога да разбера дали има долен реотан+ вентилатор за печене на сладкиши.  newsm78 Някой има ли я и като цяло като марка Електролукс препоръчвате ли ги за фурни?

# 242
  • София
Момичета,

Има всичко, което искам- пиролиза, телескопи, 74л. Само не мога да разбера дали има долен реотан+ вентилатор за печене на сладкиши.  newsm78 Някой има ли я и като цяло като марка Електролукс препоръчвате ли ги за фурни?

В описанието пише, че една от функциите е "Вентилатор + пръстеновидна зона + долен нагревател",  вероятно е това. Под пръстеновидна зона може би имат пред вид нагревателя зад вентилатора. На живо не можеш ли да идеш да я погледнеш?

# 243
Момичета,

Имам я и върши много добра работа. Има я тази функция - долен нагревател + вентилатор.

# 244
  • Сф
Точно се чудих какъв е този пръстеновиден нагревател.
Много благодаря момичета, довечера ще я гледаме на живо и сигурно ще я вземем  Mr. Green

# 245
  • Сф
Момичета,

Имам я и върши много добра работа. Има я тази функция - долен нагревател + вентилатор.

С плавно затваряне ли е вратата? Нямам търпение до довечера ooooh! Whistling

# 246
Плотовете имат вградена защита и гаснат при обилно заливане, предполага се изкипяване и липса на човек наблизо, затова е тази защита!

Не знам за техните, моя гасне без заливане, освен това сервиза им е адски тромав, само в София се пращали....Никога повече Горение  Naughty

# 247
  • Плевен/Пловдив
Момичета,

И аз съм се спряла на този модел. Пиши като започнеш да я експлоатираш! Успех в покупката  bouquet

# 248
  • Сф
Както се бях наточила на Електролукса, така днес за 5 мин си купих АЕГ. Пиролиза, 74л, с малък транспортен дефект. Май е малко по-стар модел, но си има същите функции като Електролукса от линка, само че е с 3 стъкла, а не 4.
Я доволна  Whistling Grinning

# 249
  • Точно където трябва
Здравейте!
Питането ми е за свободностоящите индукционни котлони- дали си струват, плюсове и минуси?
Трябва ми някакъв компактен и попаднах на тях, цените им са от 40 до 600лв. И дали има просто керамичен или са само индукционни? Ако има конкретна тема, моля да ме насочите. Благодаря!

# 250
  • Сф
 elliee, има само керамични плотове, даже са по-евтини от индукционните.
Аз имам стъклокерамичен, така че не мога да направя сравнение с индукцията.

# 251
  • София
Основата на плота е стъклокерамика и вече дали е електрически или индукционен котлона зависи от вградения нагревател или вградения индуктор.

# 252
  • Точно където трябва
elliee, има само керамични плотове, даже са по-евтини от индукционните.
Аз имам стъклокерамичен, така че не мога да направя сравнение с индукцията.
Може ли линк? Предпочитам да не е индукция. На всички, които намирам пише, че са индукционни. И кои са добри? Че все са ми някакви странни марки, пък ценовия диапазон е доста голям.

# 253
  • Сф

Ето тук съм филтрирала котлони за вграждане без индукция.
http://www.technopolis.bg/bg//%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0% … PE%3A%D0%9D%D0%95

Ако искаш да пресееш още- от филтъра си избираш.
В сайта на ЕМАГ пак мисля, че можеше да филтрираш дали да е с индукция или не. Погледни и там.
Иначе първо реши дали искаш да е за вграждане, двойка, тройка или четворка, да има ли разширяеми зони или не; от ляво или от дясно да ти е голямата зона, отпред или отзад. Ти най-добре знаеш как ти е удобно да готвиш и какви са ти навиците. Аз търсех котлон с големия кръг да е отпред в ляво.
Масово хвалят плотовете на Горение, по-ниските класове са Беко, Нео, зависи от бюджета с какво разполагате.
Индукционните плотове изискват метални съдове (на които се лепи магнит), за да работят, т.е. не всяка тенджера става за тях. Иначе в нета можеш да прочетеш повече за индукцията.

# 254
  • Точно където трябва
Благодаря, но явно не съм се изразила правилно. Търся единичен свободностоящ. Нещо такова http://shopping.bg/Styklokeramichen-indukcionen-kotlon-CT-2215, но не и за тази цена де. И понеже ми излизат едни странни марки и Дипломат се зачудих нямат ли по-популярните марки и тези до колко са добри.

Общи условия

Активация на акаунт