Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 681
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 495
И аз, и още повече ме е яд, че на фурната нямам  #2gunfire
Скоро ще поправя и тази грешка, наред с пиролизата  Mr. Green
Мене пък ме е яд за боил контрол че няма плота. А сега губя време в нагласяне хем да ври хем да не изкипи

# 496
И аз, и още повече ме е яд, че на фурната нямам  #2gunfire
Скоро ще поправя и тази грешка, наред с пиролизата  Mr. Green
Мене пък ме е яд за боил контрол че няма плота. А сега губя време в нагласяне хем да ври хем да не изкипи

Еее, халосии  Wink Но е добре, да се знае, че го има като опция. Колко по- скъпи са тези, които го имат?

# 497
Ами следващите им модели - тези които ги водят 6-то чувство го имат.

# 498
Ами следващите им модели - тези които ги водят 6-то чувство го имат.

Ууу, 300 лв повече, мерси  Stop
А  и нищо хубаво не съм чувала за 6-тото им чувство, дано безчувствените са по- добри  Mr. Green

# 499
Засега са супер. За 499 лева го взех - за тази цена тая индукция направо е за без пари

# 500
а може ли да ми обя1сните какво точно прави този BOIL КОНТРОЛ

# 501
  • Сф
Опция, която поддържа температурата така че ястието да ври, но да не кипи

# 502
  • Русе
Бре, и как го поддържа, като различните ястия(течности, смеси) имат различна темчпература на кипене. Мноого интересно. Би ми било интересно да го видя. Аз обаче готвя на газ и продължавам да търся решение за разстоянието между котлоните.

# 503
  • Sofia
Плота следи нарастването на температурата. В момента в който водата започне да ври, то съдът спира да се охлажда така ефективно докато течността (водата) е студена.

# 504
  • варна
Аз много се чудя между тези фурни за вграждане:
ELECTROLUX EOC 3430 COX, ELECTROLUX EOC 5651 BOX /тази е същата като предната,но има термо сонда и плавно затваряне на вратата и е със 100 лв по-скъпа/ или  WHIRLPOOL AKZ 6270 IX http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-WHIRLPOOL-AKZ-6270-IX/p/703070
Интересно,че WHIRLPOOL са по-евтини,а имат повече функции и това 6-то чувство много подвежда.

# 505
  • София
Аз много се чудя между тези фурни за вграждане:
ELECTROLUX EOC 3430 COX, ELECTROLUX EOC 5651 BOX /тази е същата като предната,но има термо сонда и плавно затваряне на вратата и е със 100 лв по-скъпа/ или  WHIRLPOOL AKZ 6270 IX http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-WHIRLPOOL-AKZ-6270-IX/p/703070
Интересно,че WHIRLPOOL са по-евтини,а имат повече функции и това 6-то чувство много подвежда.
И кое точно му е интересното? Едното уърпуул, другото електролукс. Електролукса освен, че е инокс /за другата не пише такова нещо/ е и доста по-обемна вътре, има повече стъкла, сонда за месо и допълнително охлаждане. Аз не бих се замислила при тези двете.

# 506
Да питам, колко литра е голяма фурна?

# 507
# 508
Много ти благодаря! bouquet

# 509
Големите фурни не са ли само по-големи на височина само? Сякаш няма много смисъл. Е освен ако не печете на 2-3 нива. Номер който не мога да усвоя.

Общи условия

Активация на акаунт