Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 324 974
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 735
В нашия Технополис беше съвсем спокойно.

# 736
не се притеснявайте да поръчате от Техмарт,
Те са си вносителите, официални дистрибутори на някои трендове.  Wink
Те ("Магнум Д" ЕООД) са един от основните доставчици на големите вериги от магазини.
http://www.biznes-katalog.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D1%83%D0%B … BC%D0%B01118.html
Скрит текст:

# 737
  • София
Какво представлява тази функция пица? Харесала съм тази фурна http://www.techmart.bg/products/product_details/10739
Разгледах програмите в магазина, но не видях вентилатор+долу+горе, аз така пека пиците на сегашната ми фурна. Има вент.+долу и грил+горе+вент.  newsm78

Струва ли си функция пара? Тази беше 999лв http://www.technomarket.bg/furni/electrolux-eoa-6420aox-09135908

Реших фурната да е с катал. панели и двете горни са с такива.

Харесала съм и модел на сименс и бош, като цяло ми изглеждат по-добре, но ме спира това, че са по-малки 60/62л. Tired

# 738
Какво значи функция скара?

# 739
Какво значи функция скара?
Грил се води...
Значението е:
Горният нагревател е двоен (независими ел. вериги),
които, чрез ключа могат да функционират.
(успоредно и последователно)
(800W+1500W)

Единичен нагревател:
(800W)
Скрит текст:
ППDeVa®, фурна ли търсиш да купуваш?

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 15:06 от Анонимен

# 740
Благодаря, Пав bouquet, купих си вече, но не сме я ползвали още, защото сме в ремонт. Crazy
Да, с двоен реотан е. Peace
Такава, само че е бяла моята.
Беше ми интересно какво значи "скара". Wink

# 741
DeVa®, да ти е честита новата придобивка!
Погледнах параметрите. Мощност (W):2900
Горният двоен нагревател е (W) 2100 (800+1300)
Вътрешният е т.н. грил (W) 1300
Долният е (W) 800
ПП И аз съм пред ремонт. Simple Smile
Седя и си мисля, като в един момент се усещам, че само седя.  Mr. Green

# 742
  • FR
Какво представлява тази функция пица?
Гледам никой не е отговорил, мойта фурна е друга марка, но има функция пица и предполагам, че и на тези ще е подобно. Като я пусна фурната сама си наглася температурата на печене. Пуска си вентилатора, предполагам и грила. При мен си определя и сама времето за печене, но това вече мисля, че при електролукса го няма. Иначе пиците ми се изпичат по-добре с тази функция  Mr. Green

# 743
Благодаря, Павче! bouquet
Да ти е честита и твоята, със здраве и безпроблемно да я ползваш! Heart Eyes

# 744
фурната сама си наглася температурата на печене. Пуска си вентилатора, предполагам и грила. При мен си определя и сама времето за печене,
Мда, може би има датчик за влага (не вярвам).
Всичко е софтуер, средностатистическо време (заложено).
Има си датчик за достигане на дадена температура,
която по-бързо се постига с т.н. "грил" (1300W@1500W).
DeVa®  Hug, ще И готвим!

# 745
  • FR
Ами Pav, да сигурно е софтуерно, но си променя времето по време на печенето. Например правих лазаня и като пуснах програмата даде 53мин, малко по-късно увеличи на 1ч. След това правих кекс и не промени времето през цялото печене. В книжката с рецептите за всяко ядене времето варира, например от 40 до 55 мин като е посочено, че фурната сама ще определи точното време за съответното ядене в процеса на печене. Та не знам как точно го прави и вчера се чудих, но не можах да го разгадая.

# 746
  • Стара Загора
Здравейте.
Може ли мнение за тази фурна с плот на HANSA - http://hansabg.org/furni-za-vgrazhdane/21-plot-za-vgrazhdane-fur … bcci66136030.html
И как е по-добре - фурната с плота да е с общо управление или плота да си е с отделно управление.
За тази марка HANSA някакво мнение?

# 747
  • Сф
За Ханса нямам мнение, но ние се отказахме от плот и фурна с общо управление, защото изгори ли ти едното, отива и другото- поне така ни обясниха.

# 748
изгори ли ти едното, отива и другото- поне така ни обясниха.
  Praynig
Предполагам, че Ви е обяснено от продавач-консултант.
Отделно като уреди цената е по-висока (по-голям оборот за търговеца)!
Продавачът кога ли е отварял капак на фурна, за да знае какво има под него?
Управлението на котлоните и управлението на фурната са независими модули като компоненти.
ето:
Скрит текст:

# 749
  • Сф
ДА, продавач консултант във веригите беше.
Но по- скоро идеята му беше, че ако изгори фурната и трябва да се сменя не можеш да ползваш контролерите за котлона, тъй като се намират върху фурната. И затова трябва да смениш и двете.
Или има и друг вариант?

Общи условия

Активация на акаунт