Юни на средата е, ЯНУАРЧЕ под сърцата е! Тема 3

• 23 660
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
irchick  bouquet
много, много ти благодаря
  Hug

# 46
Момичета, на вас казаха ли ви да се мажете със слънцезащитни кремове лицето и мляко тялото с/у пигментация...? Моята лекарка ме предупреди да започвам да се мажа винаги когато излизам,ама то и аз съм прекалено бяла... Само, че се чудя на коя марка да си купя, защото искам поне сега  да си взема нещо по-качествено.

# 47
  • UK
gazzella
аз винаги се мажа т.к съм с много бяла кожа Crazy Ползвам Българска козметика- медицинска на Талодерма -крема за лице е фактор 50р за тяло също, много съм доволна
Peace

# 48
Кайлис, Йоана ще се казва, живот и здраве.

Коконче, разгледай ми снимките във ФБ, там има доста снимки на Елия като бебе.

# 49
Здравейте и от мен Simple Smile Чета ви но не смея да се запиша, докато не се уверя че този път всичко ще е наред(надявам се да е така).
И така да се представя Simple Smile Живея в Провадия, на 28 години съм, очаквания термин е на 30.01.2014. Това ще ми е първо дете Simple Smile  Hug

# 50
Явно почти при всички е така с тези ремонти  Grinning  Ние си взехме къща до Пловдив през 2011 год. въпреки, че имаме апартамент си държахме на къща. От 2011 год. почти никаква не я свършихме  Laughing обособили сме една боксионера, която е даже без изолация не сме барнали нито двора, нито голямата къща  Laughing все на живот го удряхме ..
Е сега, ако ви постна снимка на какво прилича  Mr. Green Mr. Green Сега заради бебето ще трябва до септември да се свържем към канализация, да ремонтираме изцяло покрива на голямата къща,  да оправим и затревим единия двор и да направим изолация на боксионерата.  newsm78 Много задачи .. дано успеем
Живот и здраве бебче ще посрещнем в апартамента зима е и е по-лесно там (с централно парно) и е ремонтиран изцяло.

# 51
Кайлис, Йоана ще се казва, живот и здраве.

Коконче, разгледай ми снимките във ФБ, там има доста снимки на Елия като бебе.

Много е красиво името  Hug
Коконче - аз моето пролетно бебе съм обличала така - боди с къс ръкав - тип плик, отгоре гащеризонче с дълъг ръкав и цели крачоли...Това първите 10тина дни. И полека лека започнах да поразсъбличам, аз съм на мнение, че бебе не се облича прекалено, защото както си свикне от малко така си продължава и нататък. Сега все пак ще е зима, но ние сме на парно и поддържаме еднаква темепартура в цялото жилище около 22-23 градуса, а за навън ще има космонавти и други връхни дрехи.

# 52
Привет  Stop
Ето и нова темичка си имаме, а аз от кога не съм се разписвала.
Прегледа в четвъртък мина много добре - бебче 3 см, видяха се ръчички и крачета. Направиха ми картон и ми дадоха направление за изследвания. Днес сутринта ходих да ми точат кръвчицата  Crazy
Попитаха ме дали искам да правя изследването за Даун. Не съм сигурна дали искам?!? С предните бремености не съм правила... И парите не ме бъркат толкова. Казаха ми до 13 седмица мога да го направя.
Вие ще правите ли такова изследване  newsm78

Относно симптомите и аз като повечето от вас - гони ме зверски глад, лесно се изморявам, гледам където има стол или пейка все да си поседна  Crazy А по това време като си похапна как яко ми се доспива  Whistling

Пандичка, приятно моренце.
И аз искам вече, ама ще почакаме още малко за някоя хубава оферта по тъй към края на юли  Mr. Green

Не съм чела предните стр. ама сега се връщам да почета ..
Хубав ден   bouquet

Искам да питам нещо, мамите с деца, нали сега бебетата не се повивават вече (ама, само не ми се смейте, моля ви Crazy Blush) и ккави дрешки им се слагат като се родят? Ако може малко показно с картинки, линкчета, размери   Praynig Аз мисля, че за всички други ще е също интересно  bouquet

Относно повиването всеки родител си преценява. Моите наблюдения са че повиването се спазва много строго при турците. Поне такива хора най-много идват да търсят пелени за повиване.
Но аз съм от малък град, незнам в големите градове как е.
Като се роди моята свеки ми изяде главата да я повивам. "Пових" я 2 пъти, колкото да миряса, ама толкова хлабаво, че на 5-та мин. детето оставаше голо. И аз и натяквах - виждаш ли, детето не ще да го стягам  Crazy И до там.
Относно пък обличането - имаше 1 приказка, че детето се облича както майката само че с 1 кат повече?!? Какво ли трябва да значи незнам.
1 съвет от мен - не ги навличайте много, добре е малко да се каляват  Peace

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 14:08 от Ivi4ka

# 53
  • София
matevska, аз вече почнах да гледам и да ти кажа доста хубави има.
~Elg~, благодаря ти за предложението, но аз не искам в Младост. Приятелят ми е от там и не ми харесва този квартал. Те имат с брат си жилище там, но то е в окаяно състояние и не става за гледане на бебе, затова излизаме на квартира. Отначало искахме там и да го ремонтираме, но след като не е само негово, аз отказах да давам пари за ремонт, защото е голям апартамент и ще трябват поне 20 000 лева. Брат му хем не живее постоянно там, има си семейство, хем не си отстъпва неговата част и се прибира 2 пъти в седмицата, колкото да напомни, че и той е там. Последно решиха да го продават и ако това стане, тогава ще си търсиме и ние нещо наше. Засега съм се спряла на квартира в Гоце Делчев, Стрелбище или Иван Вазов, както и околностите. Нашите са в Гоце Делчев, имам баба и дядо в Красно село и не ми се бие по 2 часа път да ходя да ги виждам, а пък после с бебо ще имам понякога нужда от помощ. Приятелят ми харесва нашите квартали, харесва Южния парк и е съгласен да сме там. Искахме по-рано да уредим жилищния проблем, но какво да се прави като бебето се появи изведнъж:)

# 54
Привет и от мен! Бързам да се похваля, тъкмо се връщам от доки. Grinning Пораснали сме и си имаме сърчице Heart Имаме си също и крачета и ръчички. newsm30

Доки каза че няма проблем за морето, даже и да се плацикам, но без да прекалявам. Каза че бебоците обичали водата. newsm37  sport027

babyface76 Ние също сме на квартира, в Белите брези, (съвсем близо до вас), с тази разлика че ние не сме от София. Като се разпишем през септември ще гледаме нещо да си купим, пак в южните райони ако може.

# 55
Здравейте момичета. За съжеление днес се видя че бебо го няма сака е почнал да се откача утре съм на кюртаж за да не прокървя.беше ми много приятно с вас пожелавам ви приятно бременеене и много усмивки.

# 56
Здравейте момичета. За съжеление днес се видя че бебо го няма сака е почнал да се откача утре съм на кюртаж за да не прокървя.беше ми много приятно с вас пожелавам ви приятно бременеене и много усмивки.

Мама Сънчо, днес цял ден те мисля Hug Много съжалявам че така се е получило, пожелавам ти бързо възстановяване и скоро, скоро да наминеш да се похвалиш!  bouquet

# 57
  • UK

Оооох, миличката  Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Елг ще разгледам, благодаря ти  много Hug  bouquet Момичета благодаря ви  bouquet питам понеже ще ми е за 1-ви път и да знам, то има бая време, ама аз обичам да съм информирана  Crazy

Пък аз чаааак в 10 седмица ще ходя на прегелд и ще се записвам където трябва, така ми каза док newsm78 Много се изморявам обаче Rolling Eyes Излизаме на разходка, аз след 3-4 крачки вече се оглеждам за пейчица, за сенчица Joy УжасТ Mr. Green

# 58
mama_sancho, съжалявам много! За съжаление много от нас са минали и минават през това.
Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се запишеш отново в отчетните.

# 59
Мama_sancho, бързо възстановяване и не се отказвайте лено!  Hug
Миналата седмица бях много притеснена, от нищото, без болки или някакви спазми получих кървене...веднага отидох при лекарката. Гледахме го на видеозон и нищо му нямаше, всичко беше нормално, даже е пораснало Simple Smile Докторката ми каза, че това кървене било "спомен за цикъла" или цветна бременност и ми предписа Утрогестан. Кървенето спря, сега всичко е нормално.
Имали ли сте такива проблеми?! Преди това не се притеснявах изобщо, но това ме стресна доста! Confused

Общи условия

Активация на акаунт