АПРИЛчета - тема 2

• 36 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
И аз не смятам да давам сокчета хич. Обаче се изкушавам да захранвам от 5-я месец, без да чакам 6-я, защото ще сме в Хърватска, а там зеленчуците са супер вкусни  Laughing

Ако протегне ръка към някоя краставичка, мисля, че ще й дам да се бори с нея. Пък който-когото  Party

Мисля доколкото е възможно да избягвам купешките бурканчета...

Мами, мисля, че ще ви е интересно да прочетете тази статия:

http://www.purvite7.bg/articles/view/4241/balgarskite_bebeshki_p … ata_si.html?rc=37

# 571
И ние минахме консултацията. Вече сме 7400. Добри мускули ще развия, както обича да е прав на ръце, за да зяпа. Този път ни биха и двете ваксини наведнъж. Но този път нещо се зачервиха, особено едната. Сега не знам дали да ги мокря.
Моренцето и ние няма да го пропуснем. Края на август ще пътуваме. Но сме много страхливи. Почти не се е возил в кола, но като се качи, се вкопчва в мен и стиска здраво. А като слизаме и се качваме по стълбите е нещо страшно. Започва да трепери, стиска юмруци и се зачервява целия.
Иначе вече стабилно се дохранваме, даже се случва да се кърмим през хранене, че нищо не тече от мен.

# 572
ехооо,хаиде мами от Пловдив-добре дошли.вчера в парка се запознах с една майка с априлче,ама не пише във форума-та я поканих да се присъедини.Ние понеделник заминаваме на море.

# 573
И нашата консултация мина - 7кг, 67см; и на моят след ваксините нещо се зачервиха крачетата - дали е от самата ваксина?!
Споменах днес на педиатърката за захранването - като въпрод - дали ще е към 5-6 месец - и тя каза, че може да е тогава, имало време Wink и аз не бързам  Peace  Wink
Ние тази година ще се разминем с почивката, но причината е много хубава - купуваме си апартамент! По някакъв невероятен късмет успяхме да продадем 2 ап., имахме си и спестени пари и ще си купим апартамент без кредит!!!  newsm44

# 574
Ние тази година ще се разминем с почивката, но причината е много хубава - купуваме си апартамент! По някакъв невероятен късмет успяхме да продадем 2 ап., имахме си и спестени пари и ще си купим апартамент без кредит!!!  newsm44
Честито анимал, аз пък се сдобих с нова (втора ръка де ) кола. 7 местно ванче, -форд галакси, та сега ми е много по-лесно с моите трима дечурлига Simple Smile
Нашета консултация също мина и вече сме 7400 и 63,5 цм. Да ми е жив и здрав дундюто наддава по 1400гр. на месец, без да се храним през нощта. И на нас ни се зачерви много крачето от синфлорикса, но доки каза че е нормално, поне този път не вдигнахме температура, Отивам да приспивам бати, че горкия пак е болен, след седмица на дом. Няма да го пускам до Септември и вече обмислям местене в друг , само да намеря място поне в един. Лека вечер

# 575
Моят явно е кльощьо, на домашния кантар е 6 кг, ще видим в събота на нейния. Ама едва ли ще е 7  Laughing

# 576
Еовин, съвсем си е нормален, прието е да качват около кило на месец........ дори не е много добре да се надава прекалено, има опасност от рахит и диабет.

# 577
Здравейте, от едно известно време като мия дупето на Алекс усещам една грапавина точно около ануса( извинете че съм така директна), заглеждах я понякога беше леко зачервено, но много леко. Вчера обаче като свърши "голямата работа" и я измих видях че има бели пъпчици на това място, до сега с каката не ми се е случвало, подсичала се е, но това ми се вижда друго и се чудя на някой от вас случвало ли се е?

# 578
Да не са гъбички?

# 579
Ами и аз това се чудех, на каката веднъж доста и се беше зачервило цялото дупе и имаше пъпки, но червени и тогава ни бяха изписали крем против гъбички, а това е съвсем различно, може да се каже че кожата и почти не е зачервена, много леко само и има тези пъпки. Мислех да не е от смяна на памперс или крем, но аз като купих новите тя вече го имаше това,  но беше по-малко. Сега съм с памперси Прима и крем на Бюбхен и Хипп , предните ми памперси бяха Хъджис, бях си взела и оранжевите на Памперс.

# 580
desi dd, бебка имаше по едно време това което описваш, много ситни бели пъпчици и само там, намазах я с един правен крем от една аптека по препоръка на педиатърката ни, води се за подсичане, мисля че е с някакви масла и се оправи за 2-3 дни  Wink и повече не сме имали, но грапавина преди това не съм усетила.

# 581
Ами утре ще се обадя на личната да видим и тя какво ще каже, но мисля пак да си взема и Судокрем, че като го ползвах него нямахме проблеми.

# 582
animal, честито жилище!   bouquet  И аз как си мечтая  Flutter

Към консултантите:
Понеже моето овне много ме ядосва с кърменето, съм решила да взема кантарче и да го следя колко хапва. Може ли да ми обясните как точно да правя това? Чисто гол ли да го меря преди и след кърмене, или може както си е с дрехите? Колко горе-долу трябва да изяжда едно 4 месечно бебе за денонощие?
Предварително благодаря!

# 583
Здравейте мами! И нашата консултация мина днес. Станали сме 7 кг. и 61 см. Сложиха ни и двете ваксини. Този път малко поплака и заспа. Дано не вдигнем температура като първия път.
Днес, като рязах ноктите на палците на крачетата видях, че едното палче се е зачервило отстрани. Вижда ми се все едно се е забил края на нокътя в кожата. Случвало ли ви се е такова нещо? Не мога да го оставя така, но и ме е страх да не му причиня болка.

# 584
Здравейте мами! И нашата консултация мина днес. Станали сме 7 кг. и 61 см. Сложиха ни и двете ваксини. Този път малко поплака и заспа. Дано не вдигнем температура като първия път.
Днес, като рязах ноктите на палците на крачетата видях, че едното палче се е зачервило отстрани. Вижда ми се все едно се е забил края на нокътя в кожата. Случвало ли ви се е такова нещо? Не мога да го оставя така, но и ме е страх да не му причиня болка.
И при нас стана така с нокътчето, но  на едното пръстче на ръката. Мазах със спирт 2 дни и и мина. Беше ме страх да го пипам за да отрежа острото връхче, което боцка кожата. Дано да помогне и при теб.

Общи условия

Активация на акаунт