АПРИЛчета - тема 2

• 36 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
ada_smiles да не го отвее вятъра бебока на сърфа в Турция Simple Smile На Гьокче-то ли ще ходите?

И аз в България не виждам смисъл да ходим на море, живот и здраве един дълъг гръцки уикенд и септември малко Хърватско моренце.

Писала си, че щъкате с бебо по планини, кои часове избирате за преходите, или не се съобразявате със слънцето? Аз нещо все отлагам дългите ходенки, и засега само трамбоваме равната пътека Бистрица - Железница....

А така искам да кача малката на Мальовица...

За лигавенето и ние сме на "бррррр" със слюнки навсякъде. Не знам как си откри езичето за тази игра, но сега е постоянно "пърпореща" с уста Crazy

# 556
ada_smiles да не го отвее вятъра бебока на сърфа в Турция Simple Smile На Гьокче-то ли ще ходите?

И аз в България не виждам смисъл да ходим на море, живот и здраве един дълъг гръцки уикенд и септември малко Хърватско моренце.

Писала си, че щъкате с бебо по планини, кои часове избирате за преходите, или не се съобразявате със слънцето? Аз нещо все отлагам дългите ходенки, и засега само трамбоваме равната пътека Бистрица - Железница....

А така искам да кача малката на Мальовица...
На Гьокче, да Simple Smile Ще го опазим, миналата година ходихме с едни приятели с бебе, та горе-долу имаме наблюдения. Това ходене ни беше преломната точка в решението, че е дошло време за бебе - видяхме, че животът не свършва с бебето, а може да му се наслаждаваш заедно с него Simple Smile

За планината - до хижа Мальовица го заведохме още на 17 дни, много му хареса, поспа чудесно на чист възух Simple Smile Напоследък обаче уикедните все е малко смрачено времето, та не рискуваме с дълги разходки. До Черни връх ходихме, но поизгоряхме. Бебо - не, разбира се, защото го бяхме покрили Simple Smile На Витоша обаче има много маршрутчета в по-ниските части, където пътеките са сенчести и приятни - примерно последния уикенд ходихме от Тихия кът към Владая. Почти нямаше хора и беше много приятно. Също около Златните мостове например става, но там е по-оживено. Като са сенчести пътеките няма толкова значение времето на деня. По принцип ни е по-приятно по-раничко сутрин, обаче дефакто рядко успяваме да се организираме навреме, та около обяд или следобяд ходим.

# 557
И ние вече почнахме с разходките извън София. Миналия уикенд бяхме в Клисура и Копривчица. Този пак ще ходим нанякъде, а в края на август на море. Но не бих я топнала в морето - много мръсно ми се струва около Варна. Ние все пак жертвахме един уикенд на палатки заради бебка, а си ни беше традиция Sad Но другата година ще я заведем.
На бебка много и тежи пътуването - ако е будна е такъв рев в колата, спираме, тръгваме ... направо ни прави  Rolling Eyes.. Вие как се справяте с пътуването? Аз все се надявам, че ще свикне с колата...

# 558
Здравейте   Simple Smile  Първо бих искала да ви се представя-казвам се Катя и съм от Пловдив, родих момченце Иво на 24.04 - 3150 гр; 51 см със секцио . Сега расте и става все по-интересен и забавен. Искам да ви попитам как приспивате бебоците? Ние се кърмим на поискване и вечер заспива докато яде,ако не заспи играем малко после пак малко се храним и така заспива.Опитвам се да го залъжа с биберон, но въобще не иска. И още едно въпросче имам - с какво обличате бебетата за сън в жегите?
Хахаха, много готино - децата ни са родени на една и съща дата и с едни и същи имена Grinning Grinning Grinning. Здравей и добре дошла  Hug

# 559
maleksieva Grinning
 Здрасти,наистина много забавно Simple Smile
Ние плануваме море края на август в Гърция, много се чудихме,но накрая се решихме  Party
иначе от 4 седмици прекарваме уикендите на вила в планината и на Иво му е идеално - спи и яде спокойно, иначе в Пловдив се изнервя от жегите.
Относно лигите и
ние сме в клуба  Laughing от няколко дни

# 560
И  аз се надявам да отидем на море края на август началото на септември, дано са здрави децата.
Принципно си ходим в Бг на Дюни, надявам се времето да е ок, защото не ми се ходи в Гърция. В морето не знам дали ще я потопя. Баткото видя море за първи път на 1г и 2месеца, тогава не рискувахме да отидем в годината на раждането, но сега съм по-смела, дори нямам търпение за морето, само където ме е яд, че съм с 10 кг плюс, но няма как, намаля ли храната, и малката веднага не слиза от гърдите, явно се променя вкуса и гъстотата на кърмата, ще се примиря още малко с кг, а после ще дистствам.

# 561
Ние също мислим да отидем за 3-4 дни на моренце, харесала съм си едно комплексче на Каваците, има алеи за разходка с количката и мисля, че няма да има много хора, понеже сме замислили да идем към началото на септември-хем да не е много горещо, хем бебка да порасне още малко  Wink  дано всичко да е ок, че много ми липсва моренцето   Heart Eyes

# 562
Ние на мореще сме първата седмица на септември.
Даже си мисля да сме на палатка. Ама ще решим на място. За топкането пак ще решим на място.
To и азслед раждането сякашнямам талия,нещо ми сеизмени структурата. Няма дасепоказвампред много хора,за тов съм избрала по ненаселени места. Crazy

Имаме си голям проблем с акането. Outta Joint Не акаме, накрая слагам свещичка. Този път не ака 6дни и коремчето му беше много твърдо с много газове. При следващото ходене до педи, ще искам направление за гастро.

За планина, ниесега лятото живеем в нея и всеки ден сме навън на разходка.

Купихме си дигитален термометър за ухо и чело и съм супер доволна и спокойна. Whistling

# 563
Покажи какъв термометър купи

# 564
Може ли да си кажете  мнението за този термометър, дали измерва точно?  Thinking
А за топкането в море/басейн на бебка, тази година мисля да пропуснем, понеже никъде не е чисто  Tired

# 565
И ние отиваме на моренце август на Китен. Ще пътуваме на 13 с/у 14ти през нощтта. Ще ходим няколко майки с децата по комшийски за 10 дни. Ще ни бъде весело!  Mr. Green Надявам се всичко да е ОК и да си изкараме добре.

# 566
Шаварчеако е термометъра от Лидъл и аз го купих,и също съм много доволна Party
На всички,които ще почивате,весело изкарване Simple Smile

# 567
Здравейте момичета,
Ние вече ходихме с бебка до морето за малко. Бая си попътувахме от София до Варна. Но нямаше никакъв проблем. Малката си спа в колата, като се будеше в часовете за хранене. Хапва си, погука си малко и после пак заспива. Не съм я топвала във водата. Иначе ходихме много рано сутринта и до плажа, хареса й. Звука на вълните направо я впечатли!  Grinning На връщане също пътува спокойно, докато се събуди и хайде вкъщи.

# 568
Здравейте момичета,
сега се прибираме от консултация - 6,650 и 63 см  Grinning
искам да ви питам започнахте ли да давате сокчета?Педи ме попита дали ще давам,ама аз и казах че ще изчакам още.

# 569
Не, сокове няма да давам скоро.
Но предполагам, че ще ме юрка да захранвам заради ниския хемоглобин.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт