АПРИЛчета - тема 2

• 36 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте   Simple Smile  Първо бих искала да ви се представя-казвам се Катя и съм от Пловдив, родих момченце Иво на 24.04 - 3150 гр; 51 см със секцио . Сега расте и става все по-интересен и забавен. Искам да ви попитам как приспивате бебоците? Ние се кърмим на поискване и вечер заспива докато яде,ако не заспи играем малко после пак малко се храним и така заспива.Опитвам се да го залъжа с биберон, но въобще не иска. И още едно въпросче имам - с какво обличате бебетата за сън в жегите?
Здравей,хайде на следващата среща-заповядай.В кой квартал си?Ще се радвам да е запознаем WinkАз обличам Маринчо с потник и къси гащета.За приспиването-качих лятната количка в нас-в нея заспива и го местя.

# 541
Здравейте!
Добре дошла на новата мама!

Сашко спи с пижамка с къси ръкави и къси крачоли, завивам го с чаршав, който винаги е изритан като го взимам нощно време. Ще гледам да му купя някакво чувалче лятно.

щом бебето иска да се изправя и става, не виждам къде е проблема
Няма проблем според мен. И аз съм на мнение, че детето само си показва какво може, но не трябва да се насилва да прави това и онова, а само да се стимулира и подпомага.

Писах на АПРИЛ 2013,че някой ме е махнал от 1 страничка,та да ме върне Simple Smile
Може да не си била активна последните 3 месеца  hahaha Wink

# 542
Ами не съм била неактивна в последния месец даже.А що се отнася до това,го решихме взаимно.Във ФБ всички данни са ни изложени на показ,снимки,лични споделени истории и въобще много лични неща,а имаше хора,които даже не знаехме.Тук всички са анонимни(освен ако не се запознаем лично) и опасност от някой,като Анум,(мисля,че беше)няма.
Съжалявам,ако си от премахнатите хора,но така се е случило по обясними причини Peace
Няма проблеми,ако е толкова обидно не ме добавяйте на 1 страничка...

# 543
На бебетата им текат лиги заради зъбите, не защото им се прияжда нещо.
Малката заспива на гърда или в люлката, понякога и при мен в леглото. Спи по боди без или с къс ръкав, завита е с чаршафче, което редовно е изритано.
Голяма обиколка му дръпнах ме днес, преди малко се прибрахме от обяд.
barbaletka, остави ги Wink, аз например, във фейса си поствам снимки, но има ограничение кой да ги вижда, не всички снимки могат да бъдат виждани от всичките ми приятели, просто не си падам по публичността и развяването/споделянето на лични неща с непознати.

# 544
Мъжът ми днес ме пита докога продължава зъбатото лигавене и не знаех какво да му кажа. Мамите с по-големи деца, дали помните докога е било?

# 545
  • София/Варна
Ео, докато им излязат всички 20 зъба. И тогава няма гаранция, че ще спрат да се лигавят Wink

# 546
Хаха, и аз му казах, че докато излязат всички зъби, явно не съм го излъгала. Само дето си мислех, че са 32, а не 20  Laughing

# 547
Мечо, това беше шега  Laughing Съвсем нямам проблем с това, че съм махната от групата(още по-малко могат да ме обидят хора, които не познавам), просто ми е смешно, затова използвах случая пак се пошегувам  Crazy А относно 1ва страница, изобщо нямам общо с нея Peace

ani27, и аз не публикувам много снимки във ФБ, а някои албуми са за определени хора. Бях си махнала профила именно заради многото "приятели", с които в реалния живот почти нямам досег. Сега останах с 40-50 контакта. Та така  Simple Smile
Мъжът ми днес ме пита докога продължава зъбатото лигавене и не знаех какво да му кажа. Мамите с по-големи деца, дали помните докога е било?
Никола има всички зъби, обаче като реве, лигите му стигат до земята Crazy Иначе като бебе почти не се лигавеше.

# 548
 Баткото не се лигавеше, дори още нямам навик да нося лигавник заради него

# 549
едно записче от нас ...

# 550
Мами, вие планирате ли море с бебетата тази година? Мислите ли да топнете във водата мъниците?

# 551
Здравете мами Simple Smile
beginner_mamma,чесно казано аз бя готова да тръгнем,но моя не го пуснаха от работата.Та тази година ни се размина,но до година със сигурност.Сега се радваме на басейна в нас.Малката също си има мини басейнче baby_neutral
Ние се лигавин,като куче LaughingБалони,лиги и номера с Бррррррррр и плюе на всякъде Simple Smile hahahaНо все още не виждам беличко по венците.
Момичета,кръсника 1 човек ли трябва да бъде?!
barbaletka,разбрах,че се шегуваш...посто поясних,защо е така направено Peace не виждам нищо смешно Peace

# 552
Цитат на: Мечо:)
Момичета,кръсника 1 човек ли трябва да бъде?![/u]

В църквата официално за кръстник/кръстница се представя един, един от двамата обикаля в църквата с детето и по принцип ако детето е момче, то кумът(или друг мъж, който родителите изберат) води детето, а ако е момиченце-кумата или съответно избрана жена.Аз също се интересувах от подробностите около кръщенето, мислим да правим, обясниха ми така нещата, но както и в други традиции и т.н. тук също има варианти.Може да попиташ в църквата, където мислите да кръстите детенцето.  Wink

# 553

[/quote]Здравей,хайде на следващата среща-заповядай.В кой квартал си?Ще се радвам да е запознаем WinkАз обличам Маринчо с потник и къси гащета.За приспиването-качих лятната количка в нас-в нея заспива и го местя.
[/quote]
Здрасти Simple Smile мерси за поканата дано успеем Simple Smile От смирненски съм Simple Smile

# 554
Мами, вие планирате ли море с бебетата тази година? Мислите ли да топнете във водата мъниците?
Ще ходим сега за 4 дни, а септември за седмица на сърф в Турция. Предполагам, че септември може да направим и някоя уикенд разходка до Гърция, но не сме го планирали още конкретно.
За топенето - в нашето море малко ме е страх, предвид колко е презастроено и как няма контрол къде се изливат мръсните води. Та най-много до глезена да го натопя, освен ако не усетя някакъв внезапен прилив на смелост Simple Smile Иначе в надуваемо басейнче със сладка вода - да. В Турция и Гърция, може би бих била по-склонна да го топя - там водата е значително по-чиста.

Общи условия

Активация на акаунт