На море в Турция - 24та тема

• 116 164
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте и от мен! Съвсем нова съм тук, но от 2 дни чета темата и сайта на Емералд. И освен, че в главата ми стана каша, нищо друго не съм постигнала - да избера идеалната почивка през септември за мен и мъжа ми. Избрали сме Мармарис, бюджетът ни е 800-900 евро за двама възрастни и искаме да пътуваме между 15 и 30 септември със самолет, желателно от Варна. Моля помогнете ми да избера наистина добър хотел с мнооооого добра храна, че мъжа ми държи много на отличния инклузив. Може да ми предложите и различно място от Мармарис - избрахме го заради прочутата крайбрежна алея, по която можем да се разхождаме в опит да поизразходим десертите Simple Smile))))
"Добър хотел с мнооооого добра храна" в Мармарис e PASA BEACH - напълно реновиран този сезон! Хотелите PASA BEACH, GRAND PASA, PASABEY и GOLDEN ROCK BEACH са на един собственик, като последните два са открити 2012г. Всеки един от тях е добър избор, що се отнася до храна и обслужване.

# 496
Момичета,
моля за инфо за хотел Buyuk Anadolu Didim Resort .
Някоя от вас била ли е там и доволни ли сте?

# 497
Момичета,
моля за инфо за хотел Buyuk Anadolu Didim Resort .
Някоя от вас била ли е там и доволни ли сте?
И аз чакам мнение за там , имаше коментар ,че хотела е ориентиран предимно към местното население .... каквото и да значи това   newsm78

# 498
Да споделя, че в крайна сметка и след едномесечни вайкания, днес резервирахме Арора-та. Решихме да прежалим лошия плаж, за сметка на обслужването, удобните дати и устройващата ни цена, в полза на почивката, която ще направим с дъщеря ни. Така, че след месец потегляме и дано не съжаляваме... Всъщност доста съм позитивно настроена, пък да видим. Flutter

# 499
  • Пловдив
Моля, споделете мнение за Мармарис за хотел Мехтап Бийч и Мехтап Фемили ( Mehtap Beach , Mehtap Fammily ).  
За много малко повечко пари,има доста по-добри хотели в Мармарис.
Моля, предложете с локация близо до центъра и на първа линия на плажа, както и с добър басейн и добра кухня?

# 500
Здравейте и от мен! Съвсем нова съм тук, но от 2 дни чета темата и сайта на Емералд. И освен, че в главата ми стана каша, нищо друго не съм постигнала - да избера идеалната почивка през септември за мен и мъжа ми. Избрали сме Мармарис, бюджетът ни е 800-900 евро за двама възрастни и искаме да пътуваме между 15 и 30 септември със самолет, желателно от Варна. Моля помогнете ми да избера наистина добър хотел с мнооооого добра храна, че мъжа ми държи много на отличния инклузив. Може да ми предложите и различно място от Мармарис - избрахме го заради прочутата крайбрежна алея, по която можем да се разхождаме в опит да поизразходим десертите Simple Smile))))
"Добър хотел с мнооооого добра храна" в Мармарис e PASA BEACH - напълно реновиран този сезон! Хотелите PASA BEACH, GRAND PASA, PASABEY и GOLDEN ROCK BEACH са на един собственик, като последните два са открити 2012г. Всеки един от тях е добър избор, що се отнася до храна и обслужване.
Бюджета Ви е достатъчен за Pasa Beach. Направо правете резервацията за там,с препоръка да отседнете в корпуса Deluxe./Това е блок A/. Никакви забележки няма да има вашия съпруг от храната в хотела.Това е една от най-добрите кухни в Мармарис.Локацията и условията в Pasa beach са отлични. Перфектен избор. Simple Smile

# 501
Цитат
Препоръчително е в Кушадасъ да се ходи до края на септември след това времето се променя и започват дъждове.

Даа, предполагам че е така, но все пак наистина няма как да отидем по рано, затова по-добре октомври отколкото хич  Grinning ще се надяваме времето да е с нас и да можем да ползваме външен басейн  Praynig. Ние сме от Варна и морето не ни е основна цел. Моля, който е бил в Батихан - Кушадасъ да сподели има ли закрит басейн, някъде пише, че има, а някъде пише само за 2 външни.
Много слънце и положителни емоции на всички   bouquet

# 502
  • Beyond the stars
Цитат
Препоръчително е в Кушадасъ да се ходи до края на септември след това времето се променя и започват дъждове.

Даа, предполагам че е така, но все пак наистина няма как да отидем по рано, затова по-добре октомври отколкото хич  Grinning ще се надяваме времето да е с нас и да можем да ползваме външен басейн  Praynig. Ние сме от Варна и морето не ни е основна цел. Моля, който е бил в Батихан - Кушадасъ да сподели има ли закрит басейн, някъде пише, че има, а някъде пише само за 2 външни.

Според тази снимка от сайта на хотела, вътрешен басейн има ..http://www.batihanbeachresort.com/new_image/bat-spa-7.jpg  Peace

# 503
Цитат

Ние бяхме в Батихан през юни. Аз до спа центъра не успях да стигна (бяхме с две деца), но имаше доста българи, които ходиха от любопитство и казаха, че има малък вътрешен басейн. Отвън са два големи, един на водните пързалки, два детски - един 30 см и един 60 см. Информацията на повечето агенции според мен е стара от преди построяването на новия корпус. Четох толкова различни неща, че и аз се бях объркала. Например някъде пишеше, че шалтетата са срещу заплащане, а не са. Ако искате повече информация, пишете с радост ще отговоря.

# 504
Благодаря за отговорите! Общо взето след като изчетох всички коментари тук вече се надявам да добра почивка  Grinning Резервирала съм фамилна стая, според описанията 35 кв.м с 2 отделни помещения. Много се надявам наистина да е такава, иначе ние не сме с малки деца и не очаквам проблеми. Ако знаете само колко съм нетърпелива, особено сега когато на работа всички излизат в отпуск, ходят по   почивки, а аз си налягам парцалките и чакам  Grinning, но се надявам да е за добро.

# 505
Здравейте,
Кажете моля никой ли не е ходил по ресторантчета и барове в Кушадасъ???Какви са цените ???
Колко може да струва един обяд или вечеря???Ние ще сме на Ол.И но ми се иска да отидем някой път да хапнем извън хотела.

# 506
Моля, споделете мнение за Мармарис за хотел Мехтап Бийч и Мехтап Фемили ( Mehtap Beach , Mehtap Fammily ).  
За много малко повечко пари,има доста по-добри хотели в Мармарис.
Моля, предложете с локация близо до центъра и на първа линия на плажа, както и с добър басейн и добра кухня?
Като алтернатива може да погледнете-NOA HOTELS CLUB NERGIS BEACH - 4* .Само че хотела от доста време не е реновиран. А ето и един хотел,излязал тази година от основна реновация,малко по-далеч от центъра,но на хубаво място и близо до плажа-SUNBAY 4* (Ex. Sun Maris Park) .

# 507
Здравейте,получихте ли някакви коментари за NIL BECH CLUB,защтото ние сме от 02.08.2013 там!

# 508
  • София
Здравейте предстои сключване на медицинска застраховка за почивката ни в Турция някой има ли пресни наблюдения за правилната компания (не дай Боже) .За Булстрад чувам всякакви лоши мнения ,Армеец по-скоро ама...или Уника ....  Thinking

# 509
В никакъв случай с Булстрад.  StopНа тях въобще няма да им пукне ,ако имате нужда от помощ./не дай,Боже/. Чувам хубави думи за Армеец,пък и доста агенции работят с тях/значи може да се разчита на тях /.

Общи условия

Активация на акаунт