На море в Турция - 24та тема

• 116 191
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте всички почитатели на почивките по турското крайбрежие Simple Smile Откакто преди 6 години за пръв път посетихме лятото турски курорт - на българското черноморие не сме стъпвали!Били сме в Бодрум,Айвалък,Кушадасъ,Анталия!Но това е друга тема!Сега ни се открива възможност да посетим Кушадасъ в уникален хотел ,но единствената дата за която можем да се запишем е 27.09.2013.Та, въпросът ни е - някой има ли представа какво е времето в този период,каква е температурата на морската вода и т.н.?Въобще  - става ли за морска почивка или ще бъде повече релакс?Предварително благодаря на знаещите............  bouquet

# 511
Здравейте всички почитатели на почивките по турското крайбрежие Simple Smile Откакто преди 6 години за пръв път посетихме лятото турски курорт - на българското черноморие не сме стъпвали!Били сме в Бодрум,Айвалък,Кушадасъ,Анталия!Но това е друга тема!Сега ни се открива възможност да посетим Кушадасъ в уникален хотел ,но единствената дата за която можем да се запишем е 27.09.2013.Та, въпросът ни е - някой има ли представа какво е времето в този период,каква е температурата на морската вода и т.н.?Въобще  - става ли за морска почивка или ще бъде повече релакс?Предварително благодаря на знаещите............  bouquet

Предполагам, че като температури на въздуха ще бъде ок, но аз съм била най-късно до 15-20 септември, по-напред някой беше споменал, че започвали дъждове - от време на време, а и морето било по-студено. За мен Егейско море по принцип ми е по-студено. Но, ако сте в уникален хотел - какво по-хубаво от това - пълен релакс. Аз понякога се ядосвам, че по цял ден вися на плажа, а така ми се иска да си помързелувам, да отида на басейн, на СПА, да си хапнем, пийнем, поспим.... Sunglasses Но, при една седмица - искаш да си наваксаш с морето за една година.... Laughing

# 512
  • Варна
Здравейте всички почитатели на почивките по турското крайбрежие Simple Smile Откакто преди 6 години за пръв път посетихме лятото турски курорт - на българското черноморие не сме стъпвали!Били сме в Бодрум,Айвалък,Кушадасъ,Анталия!Но това е друга тема!Сега ни се открива възможност да посетим Кушадасъ в уникален хотел ,но единствената дата за която можем да се запишем е 27.09.201тригува ни с този3.Та, въпросът ни е - някой има ли представа какво е времето в този период,каква е температурата на морската вода и т.н.?Въобще  - става ли за морска почивка или ще бъде повече релакс?Предварително благодаря на знаещите............  bouquet

Предполагам, че като температури на въздуха ще бъде ок, но аз съм била най-късно до 15-20 септември, по-напред някой беше споменал, че започвали дъждове - от време на време, а и морето било по-студено. За мен Егейско море по принцип ми е по-студено. Но, ако сте в уникален хотел - какво по-хубаво от това - пълен релакс. Аз понякога се ядосвам, че по цял ден вися на плажа, а така ми се иска да си помързелувам, да отида на басейн, на СПА, да си хапнем, пийнем, поспим.... Sunglasses Но, при една седмица - искаш да си наваксаш с морето за една година.... Laughing
Слимекс, заинтригува ни с този хотел, няма ли да му кажеш името ?  newsm78

# 513
  • София
В никакъв случай с Булстрад.  StopНа тях въобще няма да им пукне ,ако имате нужда от помощ./не дай,Боже/. Чувам хубави думи за Армеец,пък и доста агенции работят с тях/значи може да се разчита на тях /.
Благодаря ти !!!! Peace

# 514
Здравейте всички почитатели на почивките по турското крайбрежие Simple Smile Откакто преди 6 години за пръв път посетихме лятото турски курорт - на българското черноморие не сме стъпвали!Били сме в Бодрум,Айвалък,Кушадасъ,Анталия!Но това е друга тема!Сега ни се открива възможност да посетим Кушадасъ в уникален хотел ,но единствената дата за която можем да се запишем е 27.09.201тригува ни с този3.Та, въпросът ни е - някой има ли представа какво е времето в този период,каква е температурата на морската вода и т.н.?Въобще  - става ли за морска почивка или ще бъде повече релакс?Предварително благодаря на знаещите............  bouquet

Слимекс, заинтригува ни с този хотел, няма ли да му кажеш името ?  newsm78

Извинявам се на всички!Забравил съм да напиша нещо за хотела.Хотелът е  /NOA BEACH HOTELS 5* - ADULTS HOTELS - Уникално местоположение и зашеметяваща гледка. Хотелът е подходящ за всички, които търсят спокойствие и романтика на красиво място. Не приема деца под 17 години.  http://noa-hotels.com/en/home  /.Този хотел по принцип работи само с немски туроператори.Концепцията му е - пълно спокойствие и възможност за релакс.На единия басейн,даже не се пуска и музика,за да можеш да си почиваш пълноценно.Казаха,че храната е страхотна!Единствения недостатък според тях е ,че плажът е на платформа но за нас не е проблем!Хотелът е изцяло реновиран  миналата година и тогава са взели решение да не се допускат малки деца.Ако имате повече въпроси - питайте!Не сме ходили в него, но събрахме доста информация  Simple Smile

# 515
Mомичета,има ли комари?Да вземаме ли машинка за в стаята?Питам за Кушадасъ!

# 516
Да, въпросът с комарите и мен ме интересува живо !!! Също , ако имате информация за цените по заведенията в Кушадасъ ще съм ви благодарна, тъй като точно там не сме ходили Simple Smile))) Ако знаете нещо относно зоните(платени и безплатни) по плажовете там ,също ще се радвам да споделите !!!!

# 517
Mомичета,има ли комари?Да вземаме ли машинка за в стаята?Питам за Кушадасъ!
Миналата година бях септември в Кушадасъ и имаше много комари, яки при това, задължително си вземете мазила и машинки, вечер нямаше спасение. Мисля, че имаше мнения и от тази година, които ме подкрепят, в другите курорти чак толкова не съм виждала, но когато пътувахме към Ефес, там на около 20 км има едни блата от едно време и река, територията е отводнена, но е било свърталище на комари, така ни обясни екскурзовода, и все още има много. През деня обаче е спокойно откъм комари, не знам защо така.

# 518
Ние се спасяваме с OFF, 4 лири или 4 лева, някаква такава е цената, за двете седмици в годината, когато го ползвам, не съм заничала по етикета какво точно съдържа, дали е опасно или не,  купувам си го от Кипа-та, ето го:
http://apteka.framar.bg/17001348/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4-off-%D … D0%B0%D1%80%D0%B8

# 519
  • София
Моля, споделете мнение за Мармарис за хотел Мехтап Бийч и Мехтап Фемили ( Mehtap Beach , Mehtap Fammily ).  
За много малко повечко пари,има доста по-добри хотели в Мармарис.
Моля, предложете с локация близо до центъра и на първа линия на плажа, както и с добър басейн и добра кухня?
хотел Elegance Marmaris препоръчвам аз- 5*.
Страхотна кухня, обслужване, стаи. Отпред има платформа, но може и на плажа да се лежи.

# 520
По въпроса за комарите ние се върнахме на 30.07. от Кушадасъ комари нямаше.

# 521
  • Русе
По въпроса за комарите ние се върнахме на 30.07. от Кушадасъ комари нямаше.
Вероятно имаш предвид 30.06?
И ние се върнахме на 30.06. от Палм уингс, Кушадасъ, но там пък имаше комари. Не много, защото ден през ден пръскаха, но си имаше. На рецепция раздаваха машинки и се оплакваха, че не достигали, защото някои от българите си ги прибирали, когато си тръгват ooooh!

# 522
Вечната дилема - Анталия или Бодрум..... newsm78  Някой с добри впечатление за някое от двете местенца и съответно предложение за хубав  и приятен хотел   bouquet

# 523
  • София
Момичета и момчета/основно заради Liv1892/  Hugпомагайте с мнение. заслужава ли си хотел Кушадасъ голф и спа? Или нищо не може да компенсира отдалечеността му от морето? newsm78 #Crazy

# 524
Вечната дилема - Анталия или Бодрум..... newsm78  Някой с добри впечатление за някое от двете местенца и съответно предложение за хубав  и приятен хотел   bouquet

Наш личен избор - Бодрум.Хотел "DELTA BEACH RESORT 5*" Гледка,обстановка,храна,персонал,обслужване,вода,аниматори - СУПЕР!Единствен /може би/недостатък - плажът е на  платформа.

Общи условия

Активация на акаунт