На море в Турция - 24та тема

• 116 233
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
[quote author=bibi76
Фетие и Олудениз много ги мисля, за Олудениз съм чела, че е един от най-красивите плажове в  света. Притеснява ме, че е поне три часа път от летището и с малката ...
Не само е отдалечено, но и пътят бил с много завои и ако сте с по-чувствителен стомах....   Иначе си заслужавало  Wink
[/quote]

Зависи кое е летището-ако е Даламан ,пътя е най-много ,час и няма завои,има тунел.

# 556
Жалко,тъкмо си харесах ,но не издържам пътя,особено завой.

# 557
[quote author=bibi76
Фетие и Олудениз много ги мисля, за Олудениз съм чела, че е един от най-красивите плажове в  света. Притеснява ме, че е поне три часа път от летището и с малката ...
Не само е отдалечено, но и пътят бил с много завои и ако сте с по-чувствителен стомах....   Иначе си заслужавало  Wink

Зависи кое е летището-ако е Даламан ,пътя е най-много ,час и няма завои,има тунел.
[/quote]

Това от скоро ли е? Преди 3 години когато летяхме до Даламан, други туристи разправяха за пътя до Олудениз и за многото завои, не помня да са казали за тунел  Thinking

# 558
Интересното е, че почти никоя агенция не предлага оферти за Фетие, за Олудениз да не говорим. И аз много четох за Синята лагуна на Турция, гледах снимки и определно мястото ми грабна сърцето.

Мечтая си за романтична екскурзия там през септември. Пътят не ме притеснява изобщо, а и наистина летището в Даламан е на около 60 км от там

# 559
Татяна,тунелът е между летището и Фетие,а от там до Олудениз са 14-15 км.Има  малко завои но,пътят е мн. добър,широк и  с красиви гледки. В никакъв случай не е страшен и не е причина да се пропусне това чудно местенце на Турция.

# 560
  • София
Интересното е, че почти никоя агенция не предлага оферти за Фетие, за Олудениз да не говорим. И аз много четох за Синята лагуна на Турция, гледах снимки и определно мястото ми грабна сърцето.

Мечтая си за романтична екскурзия там през септември. Пътят не ме притеснява изобщо, а и наистина летището в Даламан е на около 60 км от там
Агенциите предлагат Фетие със самолет, но се каца на летище Бодрум и оттам с автобус.

# 561

По отношение на предлагането на Фетие,не сте права. Големите фирми,занимащи се с авт. почивки като Дорис,Емералд,Ориент99 имат оферти за там. Просто посетете сайтовете им.  Laughing

# 562
Татяна,тунелът е между летището и Фетие,а от там до Олудениз са 14-15 км.Има  малко завои но,пътят е мн. добър,широк и  с красиви гледки. В никакъв случай не е страшен и не е причина да се пропусне това чудно местенце на Турция.

Моя приятелка е ходила в Ликиа Уорлд Олудениз и още много добре си спомня пътя  Sick   Embarassed  Ако не е така, още по-добре!  Peace

Пропуск е, че не се предлагат полети до Даламан. Много ми хареса в Саръгерме, което е на 15минути от летището, чудесен плаж!  Heart Eyes

# 563
но в Бодрум откриха тази година страхотен хотел  VOGUE,  http://voguehotels.net/VOGUE-BODRUM-HOME.aspx Имам отлични впечатления. Но и другите хотели от веригата VOGUE са от висока класа. Ако дадеш примерен бюджет - повече ще можем да помогнем.  Peace

Diana_Don, къде може да се резервира този хотел? За септември дали ще има добри цени?

# 564
  • Варна
но в Бодрум откриха тази година страхотен хотел  VOGUE,  http://voguehotels.net/VOGUE-BODRUM-HOME.aspx Имам отлични впечатления. Но и другите хотели от веригата VOGUE са от висока класа. Ако дадеш примерен бюджет - повече ще можем да помогнем.  Peace

Diana_Don, къде може да се резервира този хотел? За септември дали ще има добри цени?

Емералд

# 565
Някой да е отсядал в хотел ISIS  в Бодрум   newsm78,   да сте чували някакви мнения или впечатления било то лоши или добри  Party

# 566

По отношение на предлагането на Фетие,не сте права. Големите фирми,занимащи се с авт. почивки като Дорис,Емералд,Ориент99 имат оферти за там. Просто посетете сайтовете им.  Laughing

Да, предлагат, но с автобус, или от летището на Бодрум, а не от Даламан. Има много хора, които предпочитат да летят 1 ч, вместо да се друскат 18 ч. - след едно такова мое пътуване до Кушадасъ, няма жива сила, която да ме накара да повторя, освен, ако не ми подарят една почивка, но в супер хотел с включен пълен лист на СПА процедури Laughing Sunglasses

# 567
  • София
Момичета и момчета/основно заради Liv1892/  Hugпомагайте с мнение. заслужава ли си хотел Кушадасъ голф и спа? Или нищо не може да компенсира отдалечеността му от морето? newsm78 #Crazy
roje22 това не е ли ниска топка за тебе.  Mr. Green Ако ще играеш голф - Белек.  Peace Иначе хотелът не е лош. Апарт-хотел основно. Но аз някак си не мога да му определя характера. Нито е морски с тази отдалеченост от брега, нито е за голфъри, защото има достатъчно посетители нямащи нищо общо с голфа (меко казано), нито е планински. Както казват "карашик", но това е мое мнение. Ти имаш ли някава концепция за почивката или просто "неангажираща забежка".  Grinning
Diana_Don Hug, В един от предишните постове някой беше казал, че ще бъде в уникален хотел в Кушадасъ. И тъй като съм имал щастието да бъда в някои от най-уникалните световни хотели решихме да бъдем в по-обикновен хотел в Кушадасъ, защото според мен там няма как да има уникални #Crazy #Crazy
Това в кръга на шегата, а ако трябва да бъда точен има две причини за избора ни.
Първата е, че само преди три месеца се върнахме от дълго месечно далечно пътуване, а в началото на годината ни предстои пак месечно пътуване до САЩ и Карибския район, което ни налага известно ограничение на бюджета за месец август Simple Smile
Втората причина бе, че досега винаги сме почивали само в Анталия и все не можем да отидем до Памуккале, а съпругата ми много иска това. Затова трябваше да изберем луксозен хотел в Кушадасъ, по възможност нов и по-спокоен и пътуването да е със самолет. Като прехвърляхме прехвърляхме избрахме точно този. Simple Smile
Като има басейни, морето не ни е чак толкова необходимо. Важното е ол инклузива да е добър и комплекса по-луксозен и голям, за да е по-спокойно и да можем да си починем от лудницата в София, четейки книжки на сянка, макар като гледам да няма много такива в комплекса.
И че най-накрая ще можем да отидем до Ефес и Памуккале.
Та това са причините ни за този избор. newsm78
Но за да съм по-сигурен, че няма да сбъркаме попитах и тук
А защо не погледнеш и по-горе казания от мен VOGUE в Бодрум. Тази пролет го посетих и мисля, че още е с преференциални цени. Кои са ми съображенията за Бодрум? Първо е по-близо до летището и е на 2 часа от Ефес. За Памуккале също е достъпно. Забавленията са денонощни. А Бодрум е артистичния град на Егейска Турция. Наистина по улиците се разхождат знаменитости (не че ние ги познаваме). Показаха ми най-известната кючеклика като се разхождаше покрай Марината. Бодрум има много настроение, но хубавите хотели са по заливите. За Риксос Бодрум казваха, че почива Ердоган. Та съвсем да те затрудня в избора - помисли и за Бодрум. newsm78 Peace

Diana_don,  Hugне ме затрудни, помогна ми  Simple Smile
вчера платих резервация за полета за Бодрум за 31 август, че бяха останали само 4 места и до понеделник трябва да реша. Надявам се и ти да ми помогнеш за избора.
Риксос или Vogue? Ммммм, като видях Vogue, макар и незавършен направо изхвърлих всички мисли за бюджетни почивки  hahaha Joy
Риксос или Vouge, помагай  newsm78 #Crazy
 Разликата в цената не е много голяма-с 250 евро Риксос е по-евтин, но това което видях при Vouge сигурно си заслужава разликата в цената. Още повече, че вече са пуснали и аква парка  Simple Smile

# 568
  • София
roje22, мисля, че е важно да знаеш една особеност. Vogue е на ултра ол инлкузив (сутрин и фрешовете са включени, а това е рядко дории и за 5*), а Риксос е на FB (закуска, обяд и вечеря) и не съм сигурна какъв алкохол е включен по време на храненията. Т.е. за всички "течни" глезотии се заплаща допълнително. От коментари за миналата година разбрах, че цената на мохитото в Риксос е 10Е. А аз спокоймо мога да изпия в жегите 2-3.  Embarassed Grinning Разбира се Риксоса е вече с име и традиция, а персоналът във Vogue още е нов, но пък е ентусиазиран. Една случка ще вметна за една стажант-барманка във Vogue. Аз като си поръчах по-горе цитираното мохито се оказа, че момичето не е чувала. По-опитната барманка, която я обучаваш го направи (чудесно беше), а момичето взе една капачка и си сипа за да опита това "чудо" Така сладко и невинно, че не можах да не се засмея.... Харесва ми да почивам там. Чувствам се като у дома.

# 569
  Готово Party  Дестинация е  избрана - Бодрум  Peace Сега остава да изберем хотела.  Ще се радвам някой да  сподели мнение за хубав и уютен хотел( за предпочитане е близо до Бодрум,но и да не е, пак предлагайте )  Thinking  Благодарско   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт