На море в Турция - 24та тема

• 116 271
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Mомичета,има ли комари?Да вземаме ли машинка за в стаята?Питам за Кушадасъ!

Ние бяхме в Кушадасъ юни месец и нямаше комари  Simple Smile

Защото вече бяха пръскали. Ние бяхме от 01.06 и синът ми беше толкова нахапан, че чак рани му станаха. Водихме го на лекар, дадоха му антибиотичен крем за мазане и противоалергичен сироп.

# 541
Дайте мнения за ТА "Балкантурист" , ще съм много  благодарна:))))

# 542
Момичета, а някой да е почивал във Фетие или Олудениз? Някакви отзиви за хотели в този район?

# 543
  • София
С две ръце за Бодрум Simple Smile Атмосферата е непотвторима. Била съм и в Анталия, но не ми хареса, климата е много топъл и влажен, има и много руснаци, докато в Бодрум преобладаващи туристи са западноевропейци и  като че ли е по-спокойно. Има и какво да се види, ако ви нитересува нощен живот също е по-добрия избор. Като хотели - от личен опит мога да препоръчам Армония и Ерсан, от приятелка съм чувала хубави отзиви за Ясмин и Байа.
Фетие и Олудениз много ги мисля, за Олудениз съм чела, че е един от най-красивите плажове в  света. Притеснява ме, че е поне три часа път от летището и с малката ...

# 544
  • Beyond the stars
Mомичета,има ли комари?Да вземаме ли машинка за в стаята?Питам за Кушадасъ!

Ние бяхме в Кушадасъ юни месец и нямаше комари  Simple Smile

Защото вече бяха пръскали. Ние бяхме от 01.06 и синът ми беше толкова нахапан, че чак рани му станаха. Водихме го на лекар, дадоха му антибиотичен крем за мазане и противоалергичен сироп.

И ние тогава, ама комари не сме усетили .. може би зависи и от хотела  Peace

# 545
  • Пловдив
Да и аз да се включа .Ние заминаваме на 13 .09 за Бодрум .Надявам се да сме избрали добър хотел и времето да е добро !
Някой ако има впечатление за  http://www.profitours.bg/bodrum-holiday-resort-amp-spa.html
Моля да сподели .  bouquet

# 546
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
ние се колебаем между Delta beach Bodrum по тази оферта и
Sentinus Кушадасъ от 20.09.2013 год.
За първи път ще почиваме в Турция и ще съм благодарна да ми помогнете в избора.

# 547
Здравейте,
ние се колебаем между Delta beach Bodrum по тази оферта и
Sentinus Кушадасъ от 20.09.2013 год.
За първи път ще почиваме в Турция и ще съм благодарна да ми помогнете в избора.

B Sentinus не сме ходили,но преди две години бяхмие в DELTA BEACH RESORT 5*.Посетили сме много хотели в различни курорти по крайбрежието на Турция, но сърцето ни остана в Бодрум.В по-горен пост можеш да прочетеш  нашето мнение за хотела Simple Smile

# 548
Моля, споделете мнение за Мармарис за хотел Мехтап Бийч и Мехтап Фемили ( Mehtap Beach , Mehtap Fammily ).  
За много малко повечко пари,има доста по-добри хотели в Мармарис.
Моля, предложете с локация близо до центъра и на първа линия на плажа, както и с добър басейн и добра кухня?
За кои дати и до какви пари . С какво ще пътувате,личен ,автобус или самолет ?

# 549
Момичета да помоля за съвет!

Ще ни е първата почивка, да ни навакса времето в  което не сме почивали.Гледам, разни сега намаления за нач. на септември.
Та бюджета не е голям,но и от хубавото не ми се лишава,е бяхме ги събрали за хубаво местенце ,но нямахме късмета,случи се случка.
Малко по български стана,ефтино и хубаво.
Такъв е ориантира ни!

Диво,приятно място с хубав плаж,храна,чисто,спокойно и тихо, и да има къде да се поразходиш и разгледаш с дете до 13г.Със самолет ще се лети.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 08:23 от bellaa

# 550
  • Пловдив
Да и аз да се включа .Ние заминаваме на 13 .09 за Бодрум .Надявам се да сме избрали добър хотел и времето да е добро !
Някой ако има впечатление за  http://www.profitours.bg/bodrum-holiday-resort-amp-spa.html
Моля да сподели .  bouquet
Аз да повторя питането  Embarassed

# 551
Момичета,като се пътува с автобус до Кушадасъ спира ли се в заведение за вечеря,има ли нещо което се сервира в автобуса...или да правим сандвичи?Чакам бързи отговори,тръгваме в 13.00 Laughing

# 552
  • Пловдив
Момичета,като се пътува с автобус до Кушадасъ спира ли се в заведение за вечеря,има ли нещо което се сервира в автобуса...или да правим сандвичи?Чакам бързи отговори,тръгваме в 13.00 Laughing
Има заведения ,още след бг граница ,но ти си направи сандвичи няма да ти е излишно ,вода .Иначе се спира на около 3 часа .На ферибота си вземете и горна дреха ,че духа ,а и вечерта се минава .В автобуса сутринта те черпят с локум и нещо сладко за добре дошли в Турция ,поне при нас беше така м.г.
Приятна почивка и хубаво време !

# 553

Спира се на бензиностанций и организирани паркинги но няма толкова време за поръчка на храна.На ферибота има барче,но там се продават пакетирани храни +чай или кафе.Така, че - сандвичи!!!

# 554
[quote author=bibi76
Фетие и Олудениз много ги мисля, за Олудениз съм чела, че е един от най-красивите плажове в  света. Притеснява ме, че е поне три часа път от летището и с малката ...
[/quote]
Не само е отдалечено, но и пътят бил с много завои и ако сте с по-чувствителен стомах....   Иначе си заслужавало  Wink

Общи условия

Активация на акаунт