На море в Турция - 24та тема

• 116 235
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Diana_Don Отново ти БЛАГОДАРЯ  !!!На всяка цена ще се разходим с корабче .
И ние много се чудихме за този о. Кос ,какво толкова ще видим  Rolling EyesМай ще предпочетем разходката нощно време .
А знаеш ли ,дали има пазар ,както в Кушадасъ ?Ей така да позяпаме малко .
Има пазар между автогарата и крепоста, но той е постоянен. Дали има петъчен (временен) не зная. Може би има защото е практика по курортите. Попитайте представителя на посрещащата фирма. Той ще ви упъти най-добре.

# 586
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

# 587
Момичета, какво мислите за това - направила съм резервация за хотел Батихан за м.октомври (знам, че не е най-подходящ, но няма друга възможност). Резервацията ми е през Букинг, за да мога да правя промени, които не са желателни, но все пак е възможност. Реших да пиша в хотела за потвърждение, но вече 1 седмица не получавам отговор  Close . Вече започвам да изпитвам съмнения и започвам да мисля за втори вариант ...  Confused

# 588
Момичета, какво мислите за това - направила съм резервация за хотел Батихан за м.октомври (знам, че не е най-подходящ, но няма друга възможност). Резервацията ми е през Букинг, за да мога да правя промени, които не са желателни, но все пак е възможност. Реших да пиша в хотела за потвърждение, но вече 1 седмица не получавам отговор  Close . Вече започвам да изпитвам съмнения и започвам да мисля за втори вариант ...  Confused

При резервациите в букинга веднага се получава потвърждение - един път след самата резервация, втори път на имейла ви. Аз съм получавала резервация за хотел веднага, но след няколко дни получих отказ - пак от букинга, но става въпрос за малко хотелче в Букурещ, може би имаше несъответствие в системата. Вие какво получихте след като направихте резервацията и дадохте детайли на кредитната карта?

# 589
Да, получих потвърждение по имейл от Букинг с всички подробности, които уведомяват хотела за резервацията. Искам обаче и потвърждение от самия хотел, а не отговарят  Thinking. Може би излишно се притеснявам, но щеше да ми е по спокойно. Иначе не за първи път правя така резервация и досега не съм имала проблеми. Ще почакам, дано отговорят, че така съм се настроила просто нямам търпение  Sunglasses

# 590
Някой да има мнение за ROYAL ARENA HOTEL 5*  ? в Бодрум?

# 591
Да, получих потвърждение по имейл от Букинг с всички подробности, които уведомяват хотела за резервацията. Искам обаче и потвърждение от самия хотел, а не отговарят  Thinking. Може би излишно се притеснявам, но щеше да ми е по спокойно. Иначе не за първи път правя така резервация и досега не съм имала проблеми. Ще почакам, дано отговорят, че така съм се настроила просто нямам търпение  Sunglasses

Може просто да е въпрос на време от страна на хотела. Изчакайте още малко. Освен това не знам каква е практиката на хотела - при потвърдена резервация от Букинга, дали те също ще препотвърдят. Както писах по-горе, при мен отказ след потвърждение се извърши след 2 дни май.

# 592
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,някой да има информация или да е ходил в хотел Кристал Грин Бей в Бодрум.Чудя се между него и Исис кой да избера?

# 593
Как така солена вода в санитарните помещения?То е невъзможно да се измиеш!

Моля, кажете къде има такъв недостатък,като хотели ще е полезно за всички!

# 594
Здравейте, мили дами, решила съм тази година да почивам в Турция, по специално в Кушадасъ. Спряла съм се на няколко хотела: FLORA APART,  MERSIN, Sole Santa Maria, ARORA, ALISH HOTEL ex INANNA . Моля някой ако има някакви отзиви да каже, кой би ми препоръчал. Може и на лично.

# 595
petenceto88, миналото лято бяхме във FLORA APART и като всеки хотел си има своите плюсове и минуси, ти сама прецени..
+ има огромен мол+супермаркет точно срещу хотела
+ има 2-3 денонощни бензиностанции на по 1 минута от него
+ на база All-In асортимента беше широк, а и общо взето през 2 часа приготвяха различни неща, една баба върти кексове и разни хлебчета, така че няма вариант да остане гладен човек
+ ако сте с деца има разни пързалки и аниматори, които вечер провеждат разни увеселителни програми с награди
+ има огромно паркче към хотела с беседки и шатри, има и баскетболно игрище, и маса за "пинг-понг"
+ стаите са наистина много хубави - чисто боядисани, малки хладилници, добре обзаведени, имат приемливи балкончета и най-важното - КЛИМАТИЦИ!
+ има едни тракторчета с вагони, които безплатно в определени часове те взимат от входа и те карат до плажа, съответно и те връщат съобразно часовете за хранене
+ големият басейн ми допадна, беше чист; на детския където са пързалките вместо шезлонзи има легла
+ персоналът е все от млади и супер весели хора (поне ние такива уцелихме, сменят го всяка година) , което си е плюс  Wink
- СТРАШНО МНОГО КОМАРИ
- на изключителна хигиена не се надявай, за 10-те дена, които изкарахме там ни се смениха чаршафите 1 път и то защото помолихме на рецепцията.. Чистенето на стаите се състоеше в изхвърляне на кошчетата и ПОНЯКОГА забърсване на пода (ако си късметлия   33uu )
- местиха ни няколко пъти, защото в стаите, в които ни настаняваха или не работеше казанчето на тоалетната, или батерията на душа, или хладилника, или пък вратата не се отваряше от едната страна  Laughing
- ако желаеш да ползваш безжичния интернет, то той се заплаща за време, което според мен е глупаво, при положение че си гост, но....
- бара на басейна не беше добре зареден, а алкохолът се разреждаше брутално, особено бирата
- водата, която тече от чешмите НЕ е годна за пиене, доста близка е до морската вода и след баня понякога косата ми стоеше като мръсна, но това от солта
За това се сещам в момента, ако имаш някакви въпроси относно хотела - питай, ще помагам  Hug

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 22:59 от rauwkost

# 596
Как така солена вода в санитарните помещения?То е невъзможно да се измиеш!

Моля, кажете къде има такъв недостатък,като хотели ще е полезно за всички!
Хотел Атлантик е със солена вода. Като казвам солена не си мислете толкова, колкото е морската вода. Може би минава през някакви филтри, но соленият вкус остава,както и странната и миризма.
Но това е разбираемо , хората ценят малките си запаси от питейна вода и я използват по предназначение Simple Smile

# 597
petenceto88,
Ние бяхме Септември в Мерсин, хотела има нещо френско, ама съсобственост ли не разбрах, има доста французи, на които се обръща внимание, и имаше и доста българи.
Стаите са малки, хигиената не е на особено ниво, може и да ви местят, случваше се няколко пъти, климатика е стар, но иначе храната беше доста добра и разнообразна, имаше и доста риба, и морски дарове, дори паниран мозък, телешки език, но баклавички слабо, най-вече тези торти дето ги правят като от соц.време, иначе салати доста. Имаше една бабка дето месеше гюзлеме всеки следобед и пици, имаше и турска вечер. Друг плюс и плажът, страхотен, широк, чадъри, градината малка, но много чиста, има и малка детска площадка. Анимацията изцяло насочена към французите, иначе не беше лоша. Ние изкарахме супер, но си позатворихме очите за хигиената и стаите, имаше и доста комари. Но отчитам, че за цената, която сме платили, не можем да искаме повече.
Весело изкарване на всички   bouquet

# 598
Здравейте, ние много се чудим между два хотела и ви моля, ако сте ходили да дадете мнение. Става въпрос за Aqua Fantasy в Кушадасъ и Rixos Lares в Лара. Прочела съм мненията на 1-ва страница, но ми искаше да се събера още малко. Интересува ме всичко, което се сетите и кой бихте предпочели? Също така за мен е важно плажа да е хубав, такъв ли е в двата хотела?

# 599
  • Варна
Здравейте, ние много се чудим между два хотела и ви моля, ако сте ходили да дадете мнение. Става въпрос за Aqua Fantasy в Кушадасъ и Rixos Lares в Лара. Прочела съм мненията на 1-ва страница, но ми искаше да се събера още малко. Интересува ме всичко, което се сетите и кой бихте предпочели? Също така за мен е важно плажа да е хубав, такъв ли е в двата хотела?

За Аква Фентъзито само хубави неща,а тази година и ние искахме в Риксос Лара,но местата са финиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт