Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 91

• 29 691
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Фенче,  Heart Eyes ама какво значи “бяхте се развихрили здраво ?“ Чак не мога да повярвам - ти цензура ли ще налагаш или какво ?
Значи, когато ние пишем за филма, по начина, който ни харесва, е или подигравка, или сме се развихрили били . А, когато вие пишете и плюете и плюете и пишете и то не само за героите, ами и за потребителите, е нормално и в реда на нещата, така ли ?! Мисля, че много, ама много сериозно си се объркала ! Ще пиша, каквото поискам, както го поискам и колкото пъти искам ! Стига де не нарушавам правилата на форума, ще се вихря, както намеря за добре !
Не мога да повярвам, че точно ти написа нещо подобно, честно !  ooooh!
Иронията да не би да е приоритет само на някои потребители, що ли ?
И дори да се подигравам, аз го правя със сюжета на филма и безумията на сценаристките . Къде видя да се подигравам, да поднасям или иронизирам потребители или техните мечти, ти да видиш !  ooooh!
А да се върна ли и да ти извадя стотици цитати на Джемрейки, които открито и без срам обиждат, квалифицират, иронизират и подиграват ? Или те могат, защото харесват Джемре ?!
Много те обичам, знаеш, но направо прекали с това изказване ! Нито съм 6 клас втория срок, че да ми казват как да пиша, нито живея в страна, където ще ми забраняват да пиша толкова,  колкото искам и каквото искам ! По- обидно не ми е било скоро !

# 17

Епизод 77 е вече с 99% английски субтитри и 20% бг субс във Вики.   Peace

# 18
Емилийка, благодаря ти .   bouquet

# 19
Роминка, благодаря за новата тема!   bouquet Терзи, за фрагмана -   bouquet  Heart Eyes  Hug Зизу, Хел,  Hug   bouquet  Hug за преводите!

Момичета, да помислим малко къде беше ръкавела на Гюней. Веднага ви давам отговор - у Симай, която го даде на Баръш, следователно убиеца на Сюмер е Баръш! По-важното е, не дали Джемре ще свидетелства в полза на Гюней, а дали последният ще успее да се възползва от Симай за пореден път. Симай е човека, който може да отърве Гюней от подозренията, че е убил Сюмер.

Гледам, че пак се обсъжда Берен - много ви моля, има си тема за нея, там може да споделите мнението си, било то, че за нищо не става!  Peace

# 20
Кралицата Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
А какво би станало, ако Баръш отвлече Симай, след всичко, което натвори в последната серия? Thinking
На него му е пределно ясно, дори си спомни сцената с този ръкавел, че Симай ще е ключов свидетел! Що да не я отвлече? Много пасва даже на злодейството му! Именно той е най- голямата гад във филма!
А за Берен- да, тук има потребителки, които й завиждат, че направи най- добрия филм с Къванч до момента! Ама не се впрягай Hug, който гледа с виждащи очи, вижда и със сърцето...  bouquet

# 21
Фенче,  Heart Eyes ама какво значи “бяхте се развихрили здраво ?“ Чак не мога да повярвам - ти цензура ли ще налагаш или какво ?
Значи, когато ние пишем за филма, по начина, който ни харесва, е или подигравка, или сме се развихрили били . А, когато вие пишете и плюете и плюете и пишете и то не само за героите, ами и за потребителите, е нормално и в реда на нещата, така ли ?! Мисля, че много, ама много сериозно си се объркала ! Ще пиша, каквото поискам, както го поискам и колкото пъти искам ! Стига де не нарушавам правилата на форума, ще се вихря, както намеря за добре !
Не мога да повярвам, че точно ти написа нещо подобно, честно !  ooooh!
Иронията да не би да е приоритет само на някои потребители, що ли ?
И дори да се подигравам, аз го правя със сюжета на филма и безумията на сценаристките . Къде видя да се подигравам, да поднасям или иронизирам потребители или техните мечти, ти да видиш !  ooooh!
А да се върна ли и да ти извадя стотици цитати на Джемрейки, които открито и без срам обиждат, квалифицират, иронизират и подиграват ? Или те могат, защото харесват Джемре ?!
Много те обичам, знаеш, но направо прекали с това изказване ! Нито съм 6 клас втория срок, че да ми казват как да пиша, нито живея в страна, където ще ми забраняват да пиша толкова,  колкото искам и каквото искам ! По- обидно не ми е било скоро !

Не налагам никаква цензура, джанъм! Но това , че в следващия епизод ще лъсне зловещата физиономия на Гюней и че на Кузей най-сетне ще му просветне и ще види най-сетне що за злодей е брат му...го приех точно за камъни в моята градина. Защото аз съм тази, която много пъти писа, че накрая Кузей ще разбере наистина що за човек има за брат. Точно затова и кипнах и не можах да се въздържа. И не мисля, че съм прекалила...още тогава писах, че съжалявам, но така го приемам. Няма човек в тази тема, с изключение на Терзи, който понякога да не си е изтървал нервите , това се отнася за всички, включително и за теб и мен, така че какво значи, че само ние плюем? И вие си плюете на поразия... няма какво да се обиждаш, това си е самата истина. И аз си го признах - много се подразних и затова писах. Сега вече не ми изглежда баш така, но минало-свършено. Всички сме прекалявали по някакъв начин. Аз не съм светица и също избухвам...ама ми минава бързо...като на Кузей  hahaha

# 22
  • Варна
Кралицата Hug, ако визираш мен за коментара към Берен, защото аз направих такъв , същото мога да кажа , за клиповете на ЗП, които се постват непрекъснато тук и се натрапват ooooh!
Шани,  Hug , а ти незнам кого визираш, 4е и завижда, оба4е във Фатмето с  Керим беше по-добра от ЗП. Като 4ета това което си написала, все едно и аз да кажа, 4е мразите Джема, щот и завиждате ooooh! ooooh! ooooh!
Ще се разоффффкам пак Laughing Laughing Laughing

# 23
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен, Heart Eyes Какво ще кажеш за сватбата и близнаците? Heart Eyes
Много беха готЕни К/Дж в полицията...как си я прегръщаше и успокояваше...па нека другото да е било мечта...важното е, че няма признаци за отсвирване.
Късия ако можеше, би ги отрепал с поглед. hahaha

# 24
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Терзи, страхотно гифче, много ме изкефи!
Благодаря също за прекрасните снимки на Кузи и Джемре.
Момичета, фрагман имаме, нова тема имаме - благодаря.

Хубав е фрагманът, интересни моменти има.

# 25
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Светленцеееееее...здрасти мило.... Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама хубаво фрагманче..а? С мечти и романтика... Laughing Laughing Laughing

# 26
Сега поне ще си говорите за пеперуди, надявам се! Peace Че фитките хич не подхождат ... Mr. Green

# 27

Шани, днеска на лимони ли караш, душко?  Hug  Laughing

# 28
Зиз  Heart Eyes ами какво да ти кажа...размазах се от кеф от фрагмана...дори и само мечти да са, а аз не мисля, че са мечти, защото бяха облечени с различни дрехи, ама и само мечти да са ... хубаво е, че Кузей мисли за дете...отсвирване- йок! hahaha Но ме притеснява последното изречение, че Кузей за пореден път ще се опита да спаси брат си, по опасен път  newsm78 Да ви кажа, все по-често си мисля, дали пък не ни подготвят за сдобряването на тия двамата? То ще стане като приказка, ако го направят, защото според мен Гюней  не може за 3 серии да се осъзнае какви ги върши, да разбере, че Кузей, въпреки всичко, което му причини, продължава да е загрижен за него. Ама, ще видим.

# 29
Напротив ! Изказването ти прозвуча обидно и точно като цензура - много здраво се бяхте развихрили.
Обясни ми какво точно влагаш в този израз, моля те ?
Да, много здраво си изложихме нашите аргументи, затова защо не харесваме и няма да харесаме Джемре, да много здраво оплюхме методите и на действие, поведението и, както и бяхме безпощадни към простотиите и . Това, с какво точно те засяга теб като потребител ? Коментира се един измислен, екранен герой, който на едни се харесва, а на други - не ! Как точно тези коментари те обиждат или пък ти звучат подигравателно за теб ? Как точно те обиждам като казвам, че Кузей най- после ще прогледне и ще види какъв злодей, е брат му ? С какво, бе джанъм, те засегнах аз или някой от другите, с тези коментари, че си си изпусанала нервите ? Нещо казахме за теб като личност ли, обидихме семейството ти или пък коментирахме ценностната ти система и морал ???
Познато ти звучи, нали ? Защото много пъти съм била в тази позиция . И колкото и да плюем, нито една от Зейнепките / направо е нелепо това с тези отбори/, не си е позволила такива грозни, злостни и лични нападки ! Така че, не ми казвай, че няма защо да се обиждам ! Не ми казвай, че на всекиго се случва да си изтърве нервите / това е типично за Джемре - на нея все така , нещо “типично“ и се случва, дето на кой не му се случва !/ и да кипне . Защото, на мен, досега не ми се е случвало да обидя, когото и да е, а най- малко теб. Мога да прекалявам във всичко - с коментарите съм героите, към действията им, да ги квалифицирам, да ги плюя, да ги сривам със земята, да искам да им стисна гърлото с два пръста....с това мога и ще прекалявам, колкото си искам, независимо кой колко пъшка, офка или се хваща за главата . Никога, обаче, не съм прекалявала с обиди, ирония, подигравки към потребител, който и да е той, така че, моля те, не ми вменявай подобни вини . Никога не съм казвала кой колко и как да пише, камо ли да кажа, че се е развихрил.
Да, аз също не съм светица, но не искам и да бъда, така че няма да си признавам неща, които не такива. И не съм толкова добра, явно - нито като теб, нито като Кузей, защото не мога, ей така, с лека ръка да кажа - е, случило се, минало- заминало, гитти- битти . Особено, когато става дума за близък човек. Съжалявам !

Общи условия

Активация на акаунт