ама какво значи “бяхте се развихрили здраво ?“ Чак не мога да повярвам - ти цензура ли ще налагаш или какво ? 

Терзи, за фрагмана -
Зизу, Хел,
за преводите!

, който гледа с виждащи очи, вижда и със сърцето...
ама какво значи “бяхте се развихрили здраво ?“ Чак не мога да повярвам - ти цензура ли ще налагаш или какво ? 

, ако визираш мен за коментара към Берен, защото аз направих такъв , същото мога да кажа , за клиповете на ЗП, които се постват непрекъснато тук и се натрапват 
, а ти незнам кого визираш, 4е и завижда, оба4е във Фатмето с Керим беше по-добра от ЗП. Като 4ета това което си написала, все едно и аз да кажа, 4е мразите Джема, щот и завиждате

ами какво да ти кажа...размазах се от кеф от фрагмана...дори и само мечти да са, а аз не мисля, че са мечти, защото бяха облечени с различни дрехи, ама и само мечти да са ... хубаво е, че Кузей мисли за дете...отсвирване- йок!
Но ме притеснява последното изречение, че Кузей за пореден път ще се опита да спаси брат си, по опасен път
Да ви кажа, все по-често си мисля, дали пък не ни подготвят за сдобряването на тия двамата? То ще стане като приказка, ако го направят, защото според мен Гюней не може за 3 серии да се осъзнае какви ги върши, да разбере, че Кузей, въпреки всичко, което му причини, продължава да е загрижен за него. Ама, ще видим. Препоръчани теми