Че фитките хич не подхождат ...
Фитките винаги са подходящи миличка. Ей ти горе някой фитки...Фенчето, Енигма, Светлето, ДидоКа, Алиска и тн. Хайде милички...не дейте вися като фитка на вратник , а рипайте долу.
Че фитките хич не подхождат ...
Фитките винаги са подходящи миличка.

мисля, че вече обясних какво точно ме ядоса...няма какво да добавя повече. В онзи момент го приех точно за подигравка, не за героите, а именно за нас, тези, които харесваме Джемре и Кузей заедно. Ако се върнеш и прочетеш какво сте писали, може би ще разбереш какво имах предвид с това, че днес сте се развихрили. За да се впрегна, значи има причина.
Страхотен фрагман 

, щом "ние", и аз в това число, сме се развихрили днес, тогава какво да кажем за другите-"Вие"? Всеки пост е възхвала към ВНЛ, величието на Ойку, как Кузей нежно я нарича "черкин" и т.н.! Да не мислиш, че е особено приятно това? Ами дръж сметка и на останалите, т.е. "Вас", защо само на "нас"! Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!

Зиз 

Страхотен фрагман 
е не бях с Кузей де ама пак не беше зле
Препоръчани теми