Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 91

• 29 691
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сега поне ще си говорите за пеперуди, надявам се! Peace Че фитките хич не подхождат ... Mr. Green
Hug Фитките винаги са подходящи миличка.  Laughing

Ей ти горе някой фитки...Фенчето, Енигма, Светлето, ДидоКа, Алиска и тн. Хайде милички...не дейте вися като фитка на вратник , а рипайте долу. Laughing Laughing

# 31

Шани, днеска на лимони ли караш, душко?  Hug  Laughing

Joy Joy Joy и с люти чушки Joy Joy Joy

# 32
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светленцеееееее...здрасти мило.... Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама хубаво фрагманче..а? С мечти и романтика... Laughing Laughing Laughing

Да, мен ме устройва идеално. И Кузей ми харесва, и Джемре ми харесва.
И Бихтер и Бехлюл ми харесваха - по друг начин. 

# 33
Госпожата  Heart Eyes мисля, че вече обясних какво точно ме ядоса...няма какво да добавя повече. В онзи момент го приех точно за подигравка, не за героите, а именно за нас, тези, които харесваме Джемре и Кузей заедно. Ако се върнеш и прочетеш какво сте писали, може би ще разбереш какво имах предвид с това, че днес сте се развихрили. За да се впрегна, значи има причина.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 34
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Еха аз излезнах на разходка и какво стана Simple Smile Страхотен фрагман  Hug

Много ми харесват някои кадри

# 35

Шани, днеска на лимони ли караш, душко?  Hug  Laughing

Joy Joy Joy и с люти чушки Joy Joy Joy

Вай Вай Вай!  Joy Joy Joy

# 36
Върнах назад да видя изпуснала ли съм нещо съществено. Разбрах, че не съм. Обичайният спор Джемре -ли-Зейнеб-ли, който ми е втръснал отдавна, не виждам нищо градивно в него, нито пък ми е интересен, затова продължих на зиг-заг и ми направи впечатление едно изречение, в което се казва, че Джемре била харесвана заради големия бюст и това звучеше като нещо негативно. Това много ме изненада, защото досега винаги съм си мислела, че не е нещо лошо да си надарен на това място, даже съм сигурна, че по-голямата част от жените биха искали да са. Последното нещо, за което бих се сетила да критикувам някого, е това.

# 37

Нали? И на мен. И аз бих искала да съм там с лятна бяла рокля и сандали в ръце, дори и без Кузей, пък какво остава с него...

# 38
Аз да не казвам големи приказки, ама не ми се връзва плажа да е мечта. Ония двете ни фърлят в джаза. Другото което ми направи впечатление е, че Кузей май разбра за срещата в полицията. Късия май си е тръснал ушаците и чака подкрепа от Джема. Ама как ли ще постъпи тя...ако го оневини, какво става с Кузей...? Малейй объркана работа. ooooh! ooooh! ooooh!
Но, все пак се надявам Кузей да е избрал светлото и да е заминал с Джема.
Все пак силата е в него... Joy Joy hahaha hahaha

# 39
Роминче, благодаря за темата, душице. Винаги се грижиш за нас  Hug

И аз се надявам Кузей да е избрал светлия път... И искам това да не е мечта. А пък Баръш и Гюней ако ще да се избият - дреме ми на фитката  hahaha Зиз  Hug

# 40
Фенче Hug, щом "ние", и аз в това число, сме се развихрили днес, тогава какво да кажем за другите-"Вие"? Всеки пост е възхвала към ВНЛ,  величието на Ойку, как Кузей нежно я нарича "черкин" и т.н.!  Да не мислиш, че е особено приятно това? Ами дръж сметка и на останалите, т.е. "Вас", защо само на "нас"! Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!   bouquet

# 41
Роминче, благодаря за темата, душице. Винаги се грижиш за нас  Hug

И аз се надявам Кузей да е избрал светлия път... И искам това да не е мечта. А пък Баръш и Гюней ако ще да се избият - дреме ми на фитката  hahaha Зиз  Hug
Е тва беше лаф....''дреме ми на фитката... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

има и още... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 42
Ще пиша, каквото поискам, както го поискам и колкото пъти искам ! Стига де не нарушавам правилата на форума, ще се вихря, както намеря за добре !
Hug
Предлагам този цитат с едър шрифт и с ярки цветове  да влезе в главата на темата. Явно, досегашното ''вход свободен за всякакви мнения'' не върши работа.  По - ултимативно, по-категорично, по-рязко,  по-императивно да се определят правилата, по които се пише в тази тема.
Щото още има неразбрали.  

# 43
На мен ми се струва мечта това на плажа, освен ако двете кукувелки не процедират като във Фатмата, сватба и накрая само ретроспекции, от които става ясно, че совите не са това, което са  Rolling Eyes

# 44
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Нали? И на мен. И аз бих искала да съм там с лятна бяла рокля и сандали в ръце, дори и без Кузей, пък какво остава с него...

Е днес бях точно така светле Simple Smile е не бях с Кузей де ама пак не беше зле  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт