Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 91

• 29 719
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да се сдържа! Вижте какво става у комшиите! Praynig

Скрит текст:

Благодаря за отговора, Фенче!  bouquet

# 61
Госпожата  Heart Eyes мисля, че вече обясних какво точно ме ядоса...няма какво да добавя повече. В онзи момент го приех точно за подигравка, не за героите, а именно за нас, тези, които харесваме Джемре и Кузей заедно. Ако се върнеш и прочетеш какво сте писали, може би ще разбереш какво имах предвид с това, че днес сте се развихрили. За да се впрегна, значи има причина.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Надявам се, чувстваш се вече спокойна и удовлетворена, че и героиня може би в нечии очи ! Честито !   bouquet

Това е само една илюстрация, на това как би изглеждал един мой пост, ако се подигравах !
И понеже съм се развихрила днес, да кажа, че вече изобщо не ми дреме на какамангата кой се е обидил, от какво се е обидил и къде го сърби ! И аз нямам какво повече да добавя ! По този въпрос, имам предвид !  Mr. Green

Дафне,  Hug ама много си провокативна бе, джанъм ! Пък и умеятна отгоре - да караш хората да пишат неща, дето иначе не биха ги написали ! Ми що мен не ме накараш, а ?  Joy Joy Joy

# 62
Кралицата  Heart Eyes ами тогава да започна да си пускам клипчета от Перла, защото на мен лично той ми е много по-любим...какво ще стане тогава? И там играе Киво, нали?
Но ние гледаме Кузей -Гюней

Фенче,  Hug  Heart Eyes  Hug сега на мен ли се ядоса? Нищо не съм казала, аз нямам против и клипчета от Перла да гледам - там поне романтиката беше много силна, а имаше ли спорове, падах от смях, бяха много сладки.  Hug Права си, че гледаме Кузей Гюней, но Дафне казва, че иска да види такава страст, каквато има при БиБ, подплатено с видео.  Wink Не се ядосвай.   bouquet

# 63
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче Hug, щом "ние", и аз в това число, сме се развихрили днес, тогава какво да кажем за другите-"Вие"? Всеки пост е възхвала към ВНЛ,  величието на Ойку, как Кузей нежно я нарича "черкин" и т.н.!  Да не мислиш, че е особено приятно това? Ами дръж сметка и на останалите, т.е. "Вас", защо само на "нас"! Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!   bouquet

Шани  Hug аз неслучайно казах, че няма човек в темата, освен Терзи, който да не си е позволявал поне веднъж да не се присмее на някого за нещо, разбира се под формата на майтап. Ето и Дафнето  Hug дето пише най-провокативните постове и кара някои момичета да се палят и да пишат неща, които иначе не биха написали - точно тя дава акъл как трябва да се пише в тази тема... а това, че понякога се лигавим, тъй като няма какво да обсъждаме...не значи, че целим да ви дразним... Днес за пръв път се почувствах по този начин и затова не успях да се въздържа да не пиша...сега, като ми мина и аз мисля, че е глупаво да се впрягам заради един филм, ама...това е положението.

Аз никога не съм си позволявала да се присмивам на някого.  И не само тук.

# 64
Не мога да се сдържа! Вижте какво става у комшиите! Praynig

Скрит текст:

Възхищавам им се !  Peace
Ето и мнението на един македонец, което споделям напълно !

реплика от туитър на македонски потребител:
МАЈА 02 ‏@MajaSka 16h како читам за настаниве у Турција ми се плаче...од гордост за нив, од жал за нас..|

# 65
Кралицата, зависи как се прави съпоставката с двата филма.
Защото пускането на клипчета от ЗП е най-вече, за да се дразнят хората, които харесват К/Г повече от ЗП, които харесват Йойку повече от Берен.
Затова такава е реакцията.
Това не значи, че нямада се продължи с пускането им, като знам кой го прави.

# 66
Кралицата  Heart Eyes ами тогава да започна да си пускам клипчета от Перла, защото на мен лично той ми е много по-любим...какво ще стане тогава? И там играе Киво, нали?
Но ние гледаме Кузей -Гюней и затова ви пускам ето това:

За всички, които харесват Кузей и Джемре!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Шани  Hug твое право, щом така мислиш.

Фенче, благодаря за поздрава  Hug Прегръщам те, душо моя  Heart Eyes

# 67
Че аз, доколкото си спомням, а аз помня добре, доста клипчена от Перла се пускаха тук ! Аз не примирам по филма, ама не съм вдигала врява, че ми нарушават правата, свободите и личните пристрастия. Laughing

# 68
Поздравът е прекрасен, благодаря ти, Фенче ! Hug

# 69
  • Варна
Фен4е Heart Eyes Hug взе ми думите от устата в отговор на Кралицата Peace
Ами да си пускаме Перла тогава, щот и той е с Киво и  "съвсем ще забравим ", кой филм гледаме ooooh! ooooh! ooooh!
Аз ви пожелавам лека нощ!

# 70
На мен си ми харесва всичко с Къванч, така че- пускайте! Peace
Написахте ли си домашното- есета, рисунки, стихчета, оди... newsm78

# 71
А за клипчетата на Бихтер и Бехлюл, не мисля, че трябва да ги пренасочваме към темата на Забраненият плод, защото в тях е Къванч, същият, заради който гледаме и пишем тук - съпоставка с образите му, не намирам проблем в това.  Peace
Hug Eвала, Кралице. Темата е за Къванч,  Къванч като Бехлюл и Къванч като Кузей. Какъв е проблема. Сравняваме образите, играта, партньорките, режисурата, сценария. Ами, ето сценарият на К/Г не е по литература и издиша. Факт просто. Значи, глупостите са разрешени, когато няма какво да се коментира по филма, а клипчетата с Къванч, при това с най-добрата му роля не се приемат.
Айде, поздрав със една спираща дъха сцена от любимия ни филм.

# 72
Ако всеки си пуска каквото му е кеф, темата съвсем ще се разводни.

# 73
На мен си ми харесва всичко с Къванч, така че- пускайте! Peace
Написахте ли си домашното- есета, рисунки, стихчета, оди... newsm78

Сега са на “съвет“ ! После ще пишат !  Joy Joy Joy

И аз съм “за“ ! Важното е Киво да ме гледа от там !  Peace

# 74
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен, Heart Eyes страхотен клип мац. Hug Heart Eyes Hug

Лека нощ. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт