Благодаря за отговора, Фенче!
мисля, че вече обясних какво точно ме ядоса...няма какво да добавя повече. В онзи момент го приех точно за подигравка, не за героите, а именно за нас, тези, които харесваме Джемре и Кузей заедно. Ако се върнеш и прочетеш какво сте писали, може би ще разбереш какво имах предвид с това, че днес сте се развихрили. За да се впрегна, значи има причина.

ама много си провокативна бе, джанъм ! Пък и умеятна отгоре - да караш хората да пишат неща, дето иначе не биха ги написали ! Ми що мен не ме накараш, а ?
ами тогава да започна да си пускам клипчета от Перла, защото на мен лично той ми е много по-любим...какво ще стане тогава? И там играе Киво, нали?
сега на мен ли се ядоса? Нищо не съм казала, аз нямам против и клипчета от Перла да гледам - там поне романтиката беше много силна, а имаше ли спорове, падах от смях, бяха много сладки.
Права си, че гледаме Кузей Гюней, но Дафне казва, че иска да види такава страст, каквато има при БиБ, подплатено с видео.
Не се ядосвай. 
, щом "ние", и аз в това число, сме се развихрили днес, тогава какво да кажем за другите-"Вие"? Всеки пост е възхвала към ВНЛ, величието на Ойку, как Кузей нежно я нарича "черкин" и т.н.! Да не мислиш, че е особено приятно това? Ами дръж сметка и на останалите, т.е. "Вас", защо само на "нас"! Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!
аз неслучайно казах, че няма човек в темата, освен Терзи, който да не си е позволявал поне веднъж да не се присмее на някого за нещо, разбира се под формата на майтап. Ето и Дафнето
дето пише най-провокативните постове и кара някои момичета да се палят и да пишат неща, които иначе не биха написали - точно тя дава акъл как трябва да се пише в тази тема... а това, че понякога се лигавим, тъй като няма какво да обсъждаме...не значи, че целим да ви дразним... Днес за пръв път се почувствах по този начин и затова не успях да се въздържа да не пиша...сега, като ми мина и аз мисля, че е глупаво да се впрягам заради един филм, ама...това е положението.

ами тогава да започна да си пускам клипчета от Перла, защото на мен лично той ми е много по-любим...какво ще стане тогава? И там играе Киво, нали?

твое право, щом така мислиш.
Прегръщам те, душо моя

Eвала, Кралице. Темата е за Къванч, Къванч като Бехлюл и Къванч като Кузей. Какъв е проблема. Сравняваме образите, играта, партньорките, режисурата, сценария. Ами, ето сценарият на К/Г не е по литература и издиша. Факт просто. Значи, глупостите са разрешени, когато няма какво да се коментира по филма, а клипчетата с Къванч, при това с най-добрата му роля не се приемат.