Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 91

• 29 732
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Много далече е обаче Дж от Вивиан Ли! Виж за аналогията  Къванч- Кларк, имам позитивно отношение!  Може още де прохожда, ама влетя като теб във филмовия свят.
Hug Шани, не ме разбираш. Дамите от р.форум искат да кажат, колко по- естествени са романтичните сцени, и без да се използва столче за целувките. При разлика във височината на актьорите.

Ми то да беше само разликата във височината причината, ами - нейсе ! hahaha

# 91
Не мога да се сдържа! Вижте какво става у комшиите! Praynig

Скрит текст:

Благодаря за отговора, Фенче!   bouquet
Hug Ердоган е пътник. Четох, че американците застанали зад протестите. Това зачи, че са го отписали.

Само да няма повече жертви и да постигнат исканията си по възможно най-прекия път. Дано не задълбаят и той да си тръгне без бой, че иначе не е добра ситуацията.

# 92

Hug Шани, не ме разбираш. Дамите от р.форум искат да кажат, колко по- естествени са романтичните сцени, и без да се използва столче за целувките. При разлика във височината на актьорите.

Айде сега!? Shocked Аз да не те разбирам, ти си ми о сърце отдавна!  Hug
Това със столчето е похват не от световното, а от турското кино, като авангарден трик...
Сега и американците требе да се учат от комшиите   bouquet Ама номерът не е в столчето или разликата във височината. Разликата си е в уменията на актьорите, нали така? Хайде лека!  Hug

ПП: Алиска Hug, само ескимосите не се потят...  bouquet

# 93
Шани,  Hug не е авангарден похват на турското кино, столето . Laughing Даже и на английски му е името - ейпълбокс. Peace/ щото навремето са използвали щайги за тая работа/.
Ама при това моме и със столе не става, джанъм ! Само са се вкарали в разходи, ми поне е по- евтино от космо-диска !  Laughing
И да ти кажа, че ревнувам пък !  Crossing Arms

# 94
Не мога да се сдържа! Вижте какво става у комшиите! Praynig

Скрит текст:

Благодаря за отговора, Фенче!   bouquet
Hug Ердоган е пътник. Четох, че американците застанали зад протестите. Това зачи, че са го отписали.

Само да няма повече жертви и да постигнат исканията си по възможно най-прекия път. Дано не задълбаят и той да си тръгне без бой, че иначе не е добра ситуацията.

А дано, ама - надали !  Peace Няма да отстъпи, освен, ако наистина не го натиснат отвън. Сега отнесе доста критики на форума във Франция, дано му светне лампата . Praynig

# 95
Госпожата Heart Eyes, недей сега ме караш да ти пиша дълги лИбовни обяснения! Това други хора го умеят. Peace
Тия пък ингилизи какво име турнали на столчето- ейпълбокс ooooh!! Ябълка в щайга ли ще рече Grinning

# 96
А дано, ама - надали !  Peace Няма да отстъпи, освен, ако наистина не го натиснат отвън. Сега отнесе доста критики на форума във Франция, дано му светне лампата . Praynig

Точно на него не знам коя лампа ще му светне, не мисля, че ще отстъпи на 100%, но се надявам. Ясно е, че обществото не иска връщане на шериат и обратно в 19 в. Искат си светската държава на Ататюрк. Мога само да им пожелавам успех и сили и да оказвам дистанционна подкрепа.  Hug

# 97
Набързо пекнах една погача за Добре дошла на новата потребителка Alba777. И хубавия й пост.

Щом филмът свършва така както е започнал, значи някой влиза в затвора. Джемре или Гюней. Заради убийство на финала или преди това.

# 98
Госпожата Heart Eyes, недей сега ме караш да ти пиша дълги лИбовни обяснения! Това други хора го умеят. Peace
Тия пък ингилизи какво име турнали на столчето- ейпълбокс ooooh!! Ябълка в щайга ли ще рече Grinning

Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ми така де, научих и аз нещо от този филм - то човек, ако не си поиска, няма да се сетят да му дадат !  Wink
Да, означава “щайга за ябълки“, в зората на киното, са използвали точно такива и от там е останало до днес !  Peace

Еми,  Hugнаистина е много твърд в позициите си, но и аз силно се надявам, че няма да му позволят да ги върне в 17 век. Дано успеят, моля се и аз за тях !  Praynig

Ето и позицията на двама от най- изестните им и обичани автори - Орхан Памук и Елиф Шафак !  Peace

http://btvnews.bg/svetut/taksim-i-gezi-vekovnite-kesteni-na-istanbul.html

# 99
Ето и позицията на двама от най- изестните им и обичани автори - Орхан Памук и Елиф Шафак !  Peace

Благодаря за статията!  newsm10

# 100
Набързо пекнах една погача за Добре дошла на новата потребителка Alba777. И хубавия й пост.

Щом филмът свършва така както е започнал, значи някой влиза в затвора. Джемре или Гюней. Заради убийство на финала или преди това.

Дафне,  Hug чакай да разкрие комисара първо старите две убийства! Laughing Той не може да насмогне, завалията, а ти трето искаш да му натресеш.  Laughing

За нищо, Емка Hug ! Това са двама от любимите ми писатели и за мен беше много интересно да видя техният поглед върху ситуацията !  Peace

# 101

Какво става сега? Всичко живо се е снишило, няма какво да се каже след днес ли? Вярно, че утрото е по-мъдро, но гледам има хора в темата може да продължи разговора в някаква посока все пак.

# 102

Hug Много ми хареса статията. Благодаря ти!  bouquet

# 103
Аз последно не разбрах - кадрите с раходката по плажа, реалност ли са или са нечии мечти ?
Няма да е зле и тук да сложим превода на трейлъра и озета, че да се подсещаме . Peace

Ето и позицията на двама от най- изестните им и обичани автори - Орхан Памук и Елиф Шафак !  Peace

Hug Много ми хареса статията. Благодаря ти!  bouquet

Hug  bouquet Hug

# 104

Аз казвам, че са реалност. Поне така мисля, разбира се. Според един от преводите са мираж, който Кузей споделя с Джемре за разсейване, май така беше тълкуванието.  newsm78

Връщам се да търся преводите ...

Общи условия

Активация на акаунт