Зелено кафе за отслабване

• 372 584
  • 461
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти прочетох, че си го писала доста пъти но от тогава мина и доста време и бих желала да споделиш с колко си отслабнала и за колко време.Благодаря ти предварително Simple Smile

# 151
  • Вила Великула
при мен нямаше никакъв ефект

# 152
  • Sofia
А какъв е ефекта след прием,както другото кафе ли действа...в смисъл тонизира ли,може ли изобщо да бъде заместител на черното кафе или е без приятния мирис на изпечено  morning

# 153
  • И аз не знам къде...
Е, няма вкуса на изпеченото кафе!
По-скоро е леко блудкаво, но не е гадно. Има вкус на неподсладен чай, но аз го пия чисто - без захар, мед или мляко.

# 154
Здравейте и от мен.За този сайт някакви мнения http://www.fitnescafe.com/ ?

# 155
  • София
От този сайт хората са измамени , няма телефон , на който да звъннете ако нещо искате да питате , няма име на фирма , измама е .

# 156
Явно много сериозно го рекламират този продукт, защото ме заляха напоследък подобни реклами из интернет пространството. Аз като по-млада пих на няколко пъти някакви илачи за поддържане на фигура (но аз съм много несериозна в приемането на хапчета), нямаше очевидно никакъв резултат и от тогава не ме впечатляват особено. Истината е в балансираk режим на хранене и движение, което обаче, признавам, не се постига лесно.

Въпреки това ще следя има ли доволни от този пореден хит... Simple Smile

Заливат те защото трябва да си изтриеш cookie-тата в браузера си. Веднъж интересувал ли си се от даден продукт, всеки път като влезеш в сайт с рекламни банери, продукта, който някога си разглеждал цъфва там Wink Delete history..

# 157
Аз писах преди време, че пия кафето на зърната и многократно казах, че при мен има ефект и съм доволна и според мен при всекиго е индивидуално.

Може ли да споделиш - какъв е ефекта, колко отслабна?

# 158
  • Sofia
всичко е шашма...в момента по Бтв говорят за измамата за ефект от това кафе,жена е напълняла с над 10кг. Close

# 159
  • София
всичко е шашма...в момента по Бтв говорят за измамата за ефект от това кафе,жена е напълняла с над 10кг. Close
И аз гледах предаването , жената не знае какво е пила и кой знае какво е било . как е възможно да напълее 10кг . Това е много , сигурно и доста е похапвала или пък има някакъв друг проблем , който може да е хормонален .

# 160
Момичета искам да ви попитам как се пие зеленото кафе.Днес го получих на зърна и не знам как да го смеля.Ще се радвам да споделите и дали имате резултати.

# 161
След почти 3 седмици употреба не съм мръднала и килограм, нито ми личи някаква промяна.
Пари на вятъра пак

# 162
  • Варна
И аз не видях резултат  докато го пиех. А хем бях и на диета.  Stop Сега пия Хром и почнах да свалям.

# 163
И аз не видях резултат  докато го пиех. А хем бях и на диета.  Stop Сега пия Хром и почнах да свалям.
Ще споделиш ли, какъв хром пиеш?

# 164
  • Варна
Хром Пиколинат 200 мг.. Купих го от един спортен магазин за 18 лева. Вътре са 100 таблетки, тоест ще ми стигне за около три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт