КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 10.06-16.06

• 39 227
  • 880
  •   1
Отговори
# 90
И аз се съмнявам Киро да е къртицата.Подозирам Тодор. ThinkingМарина също ми е съмнителна понеже оцеля на три теста.
Днес при Жана,вИличка пак каза,че е много пРРитеснителна.Добре,че е навън!Само се чудя с тия нейни пРРитеснения къде е тръгнала да води предаване,ще вземе да и стане лошо в ефир.Довечера и тя ще коментира в студиото.

# 91
  • София
А знаете ли кое е измисленето интервю с Велислава, за което говераха днес?

# 92
Не знам за интервюто,май в жълт вестник е било.Нищо,нали довечера ще ги нищят. Mr. GreenПак ще и се ''радвам''.

# 93
  • София
Аз мисля,че довечера няма да си тръгне жена (Марина).
Ще изгонят мъж.Подозирам,че вотът на публиката се нагласява леко и Къртицата не е никога на елиминации.Там трябва да гледаме като че ли.
Продължавам да се държа за Донков.Последното,което ми направи впечатление е как сам изтъкна за причина,че не е Къртица фактът ,че се завъртяха скандали около него и как нали той дори си мислел да напусне. Simple Smile

# 94
Сега си разсъждавам - ако къртицата е Донков, не беше ли твърде явно саботирането още на първата мисия... Дали от продукцията биха рискували да бъде заподозрян на толкова ранен етап от играта?   Thinking

# 95
Според мен Къртицата е Икебаната.
Икебаната според мен е прекалено емоционален за да бъде къртица..помните ли в началото като се скараха (не помня кои точно) в един лайф и той се разплака,пък ако го номинират какво ли ще е...Много чувства има в него.

Аз все си мисля, че е той.

Като влезеш в сайта на предаването, виждаш всички участници наредени в 7 колони и 3 реда - той точно в средата (4 колона, 2 ред). В галерията на всеки участник има по 1 снимка с табелка с името, (освен известните, които се бяха снимали за рекламата) и снимки от базата. Само Икебаната има снимка, извън базата, на която е застанал пред хеликоптера с надпис "Къртицата", минава една жена, погледнала точно към надписа, а Деян маха с ръка към камерата, все едно казва: "Аз съм къртицата!". http://karticata.tv7.bg/pictures/1621665_800_

На всяка снимка с табелка имената на участниците са написани с ярко черно, а на Икебаната е супер избеляло, чак сиво. На Деян Донков само фамилията е сива и се отличава името "Деян". Всички други са си с нормално ярко черно. Сивото ме води безличното, незабележимото, скритото. http://karticata.tv7.bg/pictures/1621475_800_

На копието на логото на "Къртицата" има 3 тъмни неща, увити около него. В началото, когато отваряха пликовете, Икебаната беше в третата клетка, после като слизаха от самолета за първата мисия, пак слезна трети, в залата, където си забиват копията, седи на третия стол от ляво. Изгледах почти всички битки, предверия и т.н. и той почти винаги участва или първи, или последен, или ако са разделени на групи е първи или последен от групата.

Песента, посветена на Иван и Андрей, "Пътуване из Азия с Иван и Андрей" http://vbox7.com/play:75f4cc26e8 със заглавието и клипа си, улучва няколко жокера – пъзела, дивана, календара.
Пъзела – свързан е с Азия, кафявия кожен диван – в клипа се снима върху такъв, календара – в/у него имаше голяма въпросителна, а в клипа в/у картончета с лицата на Иван и Андрей пак има въпросиъелна. И трите жокера ги дадоха един след друг.

От другите жокери пак го свързвам с почти всички.
Купчината пясък и чувал – бил е в Южна Африка и Египет, може да е решил да си вземе малко пясък за спомен.
Българо-испанския речник - Къртицата вече живее в България и трябва да си припомни испанския.
Уискито, фъстъците и песента - пеел е в барове и заведения.
Баскетболния кош и футболната врата - в личния му сайт в раздела семейство пише, че брат му е тренирал баскетбол, волейбол, футбол, лека атлетика.
Автомобилчето - има племеник.
Хамелеон - като му знаем творчеството - ту естрада, ту откачени денс песнички, а също и преобразяванията в клиповете му.

Още нещо за пъзела - Азия, кораби, цветовете на Английското знаме – пеел е на кораби; през 2000 г. с брат му са спечелили награда в Северна Корея, а цветовете на корейското знаме също са червено, синьо и бяло; ако гледаме в посока Великобритания – през 2009 работи там, бил е на катинг в английския X-фактор, участвал е в гей парада в Лондон.

Вкарването на Емануела в базата – в една нейна песен - „Данък любов” http://vbox7.com/play:3ebd05e9 пее: „....а манекенките от Икебана ги боли....”. Подсказка от продукцията, че Къртицата не е от манекенките – Кристина, Жени, Николета. Както в последния сезон на амреиканската Къртица са вкарали манекенката Али, за да подскажат, че в този сезон Къртицата не е маненкенка, като в предните два.

В припева на „На полянката” http://vbox7.com/play:913d4adfИкебаната пее: „..Нагъвам люти чушки със мойте сладки дружки....” - „Люти чушки” се казваше и едно от предверията.

А снощи мнението пак ми се затвърди, като при всяко даване на лицата на участниците Икебаната пак беше първи.

И ако накрая не е той ... Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 22:39 от Бау-Мяу

# 96
  • Ямбол

Мисля си, че за тези в Базата ще е по лесно да надушат кой е къртицата, все пак са постоянно заедно, а на зрителите показват само избрани моменти. Марина е почти убедена, че Киро е къртицата, Любо (като един от най - мислещите хора там) също е убеден, че е той, Велислава също, Икебаната също, даже и Гибона се съмнява, а най - накрая и дори Валя от изолатора го е надушила  Simple Smile
  Да си къртица и да се прикриваш 3 месеца е ужааасно трудно нещо, много малко хора могат да го направят. Особено под напрежение и стрес, някой по лабилен много лесно би се издал. Трябва да се мисли и в тази насока....
Накрая ще видите, че....
Киро е къртицата!  Simple Smile
Може да да са я "надушили" къртицата, но те нямат изгода го кажат това на зрителите. Затова си мисля, че всеки има една къртица за пред зрителите и една за себе си.

# 97
Ако изгонят днес КЪРТИЦАТА,какво?5 дни преди финала нова къртица ли ще има  Grinning

# 98
Ох,сега май Деян Донков ще напусне...напоследък е много незабележим,не знам защо.

# 99
  • София
Ако изгонят днес КЪРТИЦАТА,какво?5 дни преди финала нова къртица ли ще има  Grinning

По принцип да, но Къртицата не би рискувал на този етап и би си играл с 10 от 10 верни.

# 100
За какво прословуто интервю с Величка говореха Иван и Андрей, че нещо съм пропуснал?

# 101
Пак ли ще ни занимават с мангалите. #2gunfire #2gunfire

# 102
ох ае пак мангалските драми ще гледаме  doh

# 103
  • Ямбол
Е, циганина явно си е показал истинската същност. Не можа да издържи.

# 104
Тоя Моро  Sick Sick Sick Sick

Дано днес изгонят Къртицата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт